• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer İle Yüz tüylerini aldıran varmı

canım merhaba, gruba yeni girdim ve hemen sana soru sorma ihtiyacı duydum ben 2 senedir yüzüme epilasyon yaptıryorum ama alex. olduğu için ince tüylerim dahi kalınlaştı izmirdeyim ve alsancakta iyi bir polikliniğe gidiyorum senin dediğin hastane ve alet tam olarak ne ? diot soprano xl ? mi hangi hastanede yaptırdın ve kesin çözümmü lütfen cevap ver inanılmaz üzülüyorum şu kıl tüy sorunlarına :KK43:
Yuze kesinlikle alex yapilmaz.

cnm bnde hormonal bir bozukluk olmamasına ragmen tuylnme sorunum vrdı yüzümde diod lazere basladm ve suan memnunum yanı biraz uzun sürcek sanırm ama sonuc aldıgımı yavs yavas görüyorum :) bnce devam etmelisin ama karar snn tbi :)

Şu an nasılsın peki tekrar yüzünde kıllar çıktı mı

Lazer yaptırdıkdan sonra 10 gün sonra dökülmeye başlıyor ama ben 10 gün beklememişdim başlarda açıkcası çünkü hergün evden dışarı çıkmak zorundaydım.Kıl köküyle deri arasında kalan kıl normal çıkma süresinde derinin yüzeyine çıkıp dökülüyor mantık o yanan kıl kökü zayıflıyor kıl dökülüyor zaten lazerden sonra kıllar çıkmaya başladığında özellikle etki etmiş olanlarki geneli etki ediyordu azcık tutup hafifce çekince kendi kendine dökülüyor bende açıkcası çıkmaya başladıklarında cımbızla yada iple aldım zaten kökden bağlı olmadıkları için kolayca döküldü tabi yapdığım bu işlem lazerin etkisini zaltan birşeydir yada sonuç alacağım süreyi uzatan ama dediğim gibi kendi kendilerine uzayıp dökülmelerini bekleyemediğim için yapdım ama bir kaç seans bu şekilde yapdıktan sonra gerek kalmadı zaten çünkü artık rahatlıkla bekleme süresinde dışarı çıkabilirdim

3 sene geçmiş şimdi nasılsınız peki? Tekrar kıllar çıktı mi? Verimli sonuç aldınız mı? Kaç seans içinde bitti? Cevaplarsaniz çok sevinirim geçmiş olsun

Arkadaşlar bende soprana ice ile yüzüme yaptırmak istiyorum .yandan bakınca sarı karşıdan bakınca gri kıllar ve çok uzadilar. Son 1 senedir bu hale geldi. Tüy sarartici kökü besliyor diyorlar cesaret Edip onu da kullanamıyorum. Lütfen diod lazer için sonuç alan varsa yardımcı olabilir mi .yanaklar komple

Back