Lazer Epilasyon Diode Lazer İle Yüz tüylerini aldıran varmı

SaffZenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
148
14
118
Slm arkadaşlar benim 2 yıl önce hormonal denegesizlik yüzünden yüz bölgemde aşırı tüylenme oldu ve araştırdım yüz tüyleri için en iyi lazerin diode olduğunu öğrendim o zamandan bu yana ortalama 2-3 ay aralıklarla gidiyorum 11 seans yaptırdım incelme ve azalma var ama bitcek gibi görünmüyo doktorumda şaşkın tamam bazı tüyler çok inatçı olur ama bu kadar beklemiyodum seninkini diyo başladığımız zamana nazaran çok ilerleme kaydedemedik sadece ilk 2 ay tüyler uzadı derdinden uzağım ama 2 ay sonra birden hepsi çıkıyor kalın olmasada rahatsız edici varmı benim gibi yüz tüylerinde sonuç alamayan

cnm bnde hormonal bir bozukluk olmamasına ragmen tuylnme sorunum vrdı yüzümde diod lazere basladm ve suan memnunum yanı biraz uzun sürcek sanırm ama sonuc aldıgımı yavs yavas görüyorum :) bnce devam etmelisin ama karar snn tbi :)

Son düzenleme:
bendede ilk seanslarda iyi gidiyordu doktorum hep olumlu yönde gelişme var diyodu 8. seanstan sonra nerdeyse tekrardan artmaya başladı inşallah sizde öyle olmaz en son yaptırdığımın üzerinden 2 ay geçti normalde 2 ayda çıkıyodu tüyler bu kez daha iyi gibi bazı bölgelere çok yüksek doz uyguladı normalden daha fazla acıdı , yüzümde normalde hiç kabuklanma olmamıştı bu son seansta oldu hatta yara oldu bi kç yer şimdi o çok acıyan bölgelerde nerdeyse çıkmadı çıkanlarda ayva tüyü hiç görünmüyo yani birazda doktorların seans uzatmak için bitirmeye yönelik lazer yapmamalarından şüphelenmeye başladım isterlerse 4 -5 seansta bitermiş gibi geliyo çünkü 8.seanstan sonra inceldi diye ince programa geçelim artık falan dedi ve ondan beridir tekrar güçlendi tüyler demekki erken geçmiş bi kaç güne kadar gidicem bölgesel yaptırıcam hepsi çıkmadı çünkü görsün bakalım sorun bendemiymiş kendinin atışlarındamı bide siz ne kadara yaptırıyosunuz tüm yüzü

bende lazer epilasyana başlayacağım araştırdım en iyi diod lazer cihazıymış.bu cihaz son teknoloji olduğu için güneş ve su yasağıda yokmuş.caddebostan"da bir merkeze gittim dr muayene etti beyaz tenli olduğum için daha iyi sonuç alacağımı söyledi.
ilgilerinden çok memnun kaldım.her yer pırıl pırıl.

ayrıca lazeri yapacak kişinin yetkin birisi olmasıda önemli.

son olarak fiyatlarıda çok uygun.kampanyadalarmış şansıma :)

bakalım haftaya başlayacağım.inş bu yaz kurtulacağım.

yüz bölgesimi sadece diğer yerlerdemi fiyat ne kadarmış bende istanbula gelicem 10 güne kadar belki giderim :)

ben tüm vucut anlaştım yüz tek sean 50 tl fiyat vermişti.

ben tüm vucut seans başına 375 tl ye anlaştım

4-6 seans da biter dedi dr.

ben tüm vucut anlaştım yüz tek sean 50 tl fiyat vermişti.

ben tüm vucut seans başına 375 tl ye anlaştım

4-6 seans da biter dedi dr.

Tutmayın beni bayılacam ya bu ciddiyse ben 2 yıldır yolunuyorum o zaman tek seans yüz 140 benimkii ben tüymüş kılmış uğraşmiimm direk öliim gidimde sizin dediğiniz fiyatı ıpl lazer için bile az bana 8 seans ıpl lazer 400 paket program yaparız dediler ki ıpl demek modern ağda demek tüylerin bitmesi durumuda yok

Son düzenleme:
istanbul avrupa yakasında diode lazer yapan yerleri bilen var mı arkadaşlar?bana özelden msj atabilirler mi?

istanbul avrupa yakasında diode lazer yapan yerleri bilen var mı arkadaşlar?bana özelden msj atabilirler mi?

evet ya banada bildirirseniz sevinirim.... bide ebruebrum lazer yaptırıcan merkezin adını özel mesaj atarmısın sitesi varsa linkini atabilirsen çok sevinirim

bende yüzüme yaptırıyorum 4 .seansım olacak ist bahçelievler haznedarda esteworlde giddiyorum orada diod lazer var makinann üzerinde light sheer duet lazer yazıyo bu cihaz kullanılıyo şimdilik memnunum umarım hep böyle olurda hepimz bu kıl tüy işinden temelli kurtuluruz

seansı ne kadar acaba sizde 50 derseniz kendimi balkondan atıcam :18:

ayy çok ucuz sizinkiler arkadaşlar ben hem yolunuyorum hemde bitmiyo bi türlü 1500 lira vermiş durumdayım dahada ne kadar sürüceği belli değil tüm vücudumu biterdi şimdiye kadar alternatifimin olmaması ne kadar kötü

arkadaşlar diode mi markası bilmiyorum ama ben yüzüme yaptırdım. 7 seans oldu. ilk 5 seans 60 tl. sonrakiler 30 tl. ilk 6 seans farklı bi cihaz varı. jelli olan. son seansımda soğuk hava üfleyen bir cihazla yapıldı. o daha az acıtıyor. lazer yaptırmadan önce yüzüm çok kötüydü. her hafta sir yaptırıyordum ertesi gün uzamaya başlıyordu . saçımı topladığımı hatırlamıyorum o günlerde. Allaha şükür şimdi rahatım. bitmedi ama eskisi kadar kötü değil. hem seyrekleşti hem de cılızlaştı hatta sanırım bazı bölgelerde çıkmıyor. umarım daha sonra tekrarlamaz. çok çektim bundan sonra çekmek istemiyorum.

ben bakırkoyde bulunan bu yere gecen ay gittim hem çok para alıyorlar hemde memnun kalmadım iyi bır yer arıyorum bende ama bu kadarda pahalı olmasın

cnm bn çlştıgm yerde yaptırdıgım için fiyat baya bi düşük tabi. ama tüm vücut için alex 'e dvm etmek istiyorum ya. çnkü bizm ora çk yogun düznli olark giremıyorm seanslara oranın caLIsanıyız diyede idare edin diyolar o sebeple yüz bölgeme devam ediyorum sadece. diğer bölgelerime alexle devam edicem. ya inş biter. çnkü gerçkten bıktm artık . psikolojm bozuldu diyebılırm. Allah hepimize kolaylık versn ne dıyım

anladım tşk bılgı verıdiğın ıcın aminnnnnnnnnnnn

iyi bır yer buldum ben bu işin iyilerı şişlide ne yazıkki bakırkoy fılan çok gerıde bu sektorde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…