ben tüm vucut anlaştım yüz tek sean 50 tl fiyat vermişti.
ben tüm vucut seans başına 375 tl ye anlaştım
4-6 seans da biter dedi dr.
istanbul avrupa yakasında diode lazer yapan yerleri bilen var mı arkadaşlar?bana özelden msj atabilirler mi?
bende yüzüme yaptırıyorum 4 .seansım olacak ist bahçelievler haznedarda esteworlde giddiyorum orada diod lazer var makinann üzerinde light sheer duet lazer yazıyo bu cihaz kullanılıyo şimdilik memnunum umarım hep böyle olurda hepimz bu kıl tüy işinden temelli kurtuluruz
seansı ne kadar acaba sizde 50 derseniz kendimi balkondan atıcam :18:
cnm bn çlştıgm yerde yaptırdıgım için fiyat baya bi düşük tabi. ama tüm vücut için alex 'e dvm etmek istiyorum ya. çnkü bizm ora çk yogun düznli olark giremıyorm seanslara oranın caLIsanıyız diyede idare edin diyolar o sebeple yüz bölgeme devam ediyorum sadece. diğer bölgelerime alexle devam edicem. ya inş biter. çnkü gerçkten bıktm artık . psikolojm bozuldu diyebılırm.Allah hepimize kolaylık versn ne dıyım
arkadaşlar diode mi markası bilmiyorum ama ben yüzüme yaptırdım. 7 seans oldu. ilk 5 seans 60 tl. sonrakiler 30 tl. ilk 6 seans farklı bi cihaz varı. jelli olan. son seansımda soğuk hava üfleyen bir cihazla yapıldı. o daha az acıtıyor. lazer yaptırmadan önce yüzüm çok kötüydü. her hafta sir yaptırıyordum ertesi gün uzamaya başlıyordu . saçımı topladığımı hatırlamıyorum o günlerde. Allaha şükür şimdi rahatım. bitmedi ama eskisi kadar kötü değil. hem seyrekleşti hem de cılızlaştı hatta sanırım bazı bölgelerde çıkmıyor. umarım daha sonra tekrarlamaz. çok çektim bundan sonra çekmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?