• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaslarrr size cok onemli bir sorum olacak diode exem cihazi ile lazer yaptiriyorum,

2 seansimin arasi 1 ay olsa az mi? ?

7mayista gitmistim 6 haziranda gitsem yanlis bir sey mi mesela?

tatil planimizdan oturu seans tarihimi degistirmem lazim da dokulmesi uzun suruyor biliyosunuz

-mesajim arada kaynadigi icin tekrar yazmam gerekti-

Ben diode lazerin sonucundan çok memnun kaldım. Tek seansa gitmeme rağmen batıkları çıkardı ve tüylerde seyrekleşme oldu. Fakat yaptırırken o kadar canım yandı ki kalan seanslarımı iptal ettirdim (hatta 5 seanslık paketten almıştım, seans başı ucuza geliyordu, onu iptal ettirip tek seansın parasını pahalı olarak ödedim) Ama şunu da söyleyeyim, lazer uygulanmadan önce kuru tenimin jiletle üstünden geçtiler. Normalde ben köpükle bile jilet vursam 3 gün bacaklarım yanar, yani o derece hassas. Üstüne lazer yiyince sanırım o yüzden canım çok acıdı. Bunu da söyleyeyim ki hem gidecek arkadaşlara öneri olsun, hem de çok acıdı diyince korkup kaçmasınlar :D

bebek yagını nemlendırıcıyle karıstırıp kullan dedı bı arkadasım denemedım daha

mrblar bende bu ay başlıcam göbek bölgesi için yaptıran varmı hangi cihaza gidiyosunuz ?

Ben basladim canim diode gayet etkili sonuc alıyorum incecik tuyleri görüyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back