- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Öncelikle merhaba .ben çok merak eiyorum ve kafam oldukça karışık.bn özel bölge için gitmek istiyorm bazen de düşünüorm komple mi gitsem tamamen bitse diye.şöyle bir durumda var bnm bacaklarmda çok az çıkıor koltukaltımda cok olmasa da yine az cıkıyor çnkü bioder kullanmıştm.eger gidiceksem de hilet vurmak gerekiyormuş bn hiç jilet kullanmadm 😒 arkadaşm 1yıllıgına komple gidiyormuş 1yıl fazla degil mi .bir de yaz mevsminde yapılmaması gerekiyormuş.cok kafam karışık yardmcı olur musunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki tesekkur ederm yarn 3te genital icin gdicem randevu aldm . Bu kadar azalmisken jilet kullanmak korkutuyor bni en iyisi biraz zaman gecsin 😊
Hadi bakalim simdiden geçmiş ola😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür edermm .gerçekten bayagı acıyormuş.20 gün sonra ara seansa gidicem tekrr.her seansta gittikçe daha cok acıyormuş öle birşey duydum doğru mu😔
Her seans gittikce acimaz söyle düşün kil koklerin inceldigi için artik boş atiş gibi oldugundan acimasi imkansizlasir. Acı eşiğin düşükmüş demekki senin:) zaten uyuşma oluyor bi kac dakikadan sonra. Korkulcak bisey yok agdadan iyidir valla bi kac ay sonra hic bi aci cekmiceksin rahatlamanda fayda var arkadaşım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de dün lazere başladım. Diod ütüleme diye anlaştık. Ama uygulama yöntemi ve acısı beni şüpheye koydu. önce jiletleme yaptı sonra aletin Başlığın ucuna bişey yerleştirdi pedalla atış yaptı. herhangi bir jelde sürmedi. Çok canım yandı. Alexandırate kullaniyor gibi geldi. diod a böyle bişey olabilir mi??
tatlım benım dıod evet once jılet yapıyorlar daha sonra jel suruyorlar bu ultrasonda kullanılan jelın aynısı hatta daha sonra onunla bırlıkte cıldıne utu yapar gıbı surtuyor canın acımıyorda acısada cok az dayana bılıcek tarzda bı acıçsanırım senın ıslemınde bı yanlıslık olmalı
Ben de dün lazere başladım. Diod ütüleme diye anlaştık. Ama uygulama yöntemi ve acısı beni şüpheye koydu. önce jiletleme yaptı sonra aletin Başlığın ucuna bişey yerleştirdi pedalla atış yaptı. herhangi bir jelde sürmedi. Çok canım yandı. Alexandırate kullaniyor gibi geldi. diod a böyle bişey olabilir mi??
bu diod sopranoyla aynı mı? cihazın üstünde alma yazıyordu
bugun başladım bacak ve genitale bacaklarım hiç acımadı ama genitalin üst tarafları cok kotuydu
bacaklarıma jilet sürmedim daha önce hiç kadın aldı eline jileti kesti bütün tüylerimi şimdi çok korkuyorum lazerden sonuç alamazsam jilet vurduğuyla mı kalıcak diye
içinizden var mı acaba bu yöntemden sonuç alan okuyamadım tüm sayfaları lütfen cevap verin
bu diod sopranoyla aynı mı? cihazın üstünde alma yazıyordu
bugun başladım bacak ve genitale bacaklarım hiç acımadı ama genitalin üst tarafları cok kotuydu
bacaklarıma jilet sürmedim daha önce hiç kadın aldı eline jileti kesti bütün tüylerimi şimdi çok korkuyorum lazerden sonuç alamazsam jilet vurduğuyla mı kalıcak diye
içinizden var mı acaba bu yöntemden sonuç alan okuyamadım tüm sayfaları lütfen cevap verin
16 gün falan oldu genitalde tüylerin tırnağımla dokununca döküldüğünü fark ettim, kese mı yapmam lazım bu bölgeye nasıl yapılır ki tüylerin dökülmesini nasıl sağlayabilirim?
merhaba arkadaşlar... bende 2013 subat ayından beri yaptırıyorum... bikini, koltkaltı, çene bıyık, komple bacak, ayak parmakları, popo, göbek... 9 seasn oldu.. hastanede yaptırıyorum ve çok memnunum..
ilk 4 seasımı jel sürerek yaptılar sbra dökülmüyordu hep aynı gbiydi.. neyse snra diodenin bi üst modeli geldi ucu buzlu vee son derece süper atış yapıyor ancak acısı da kaçınılmaz... parol içip öle giriorm seansa brz rahatlıyorum..
ve son uyguladığı bu buzlu diod makinayla gerçekten tüylerim btti dieblrm sadece bikini bıyık çene de brz çıkıyor amaa komple vüct bitene kadr gidiyorum.. hastanede 1700 e yaptırıyorum bu da kampanyalıydı.. gayet memnunum batıklarım gitti.. hele ki benm tyler btmez diodm gerçekten insan kendine şöyle bir baktığın da mutlu oluo...
ve htta sordum da acaba hamilelkte doğmdan snra çıkar mı diee çıkmaz dediler :2:
denemeyen varsa denesin hakikaten çok iii =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?