Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Öncelikle merhaba .ben çok merak eiyorum ve kafam oldukça karışık.bn özel bölge için gitmek istiyorm bazen de düşünüorm komple mi gitsem tamamen bitse diye.şöyle bir durumda var bnm bacaklarmda çok az çıkıor koltukaltımda cok olmasa da yine az cıkıyor çnkü bioder kullanmıştm.eger gidiceksem de hilet vurmak gerekiyormuş bn hiç jilet kullanmadm 😒 arkadaşm 1yıllıgına komple gidiyormuş 1yıl fazla degil mi .bir de yaz mevsminde yapılmaması gerekiyormuş.cok kafam karışık yardmcı olur musunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim eğer koltukaltinda ve bacaginda az cikiyorsa gitme. Çünkü hiç bir alet sana avuç içi pürüzsüzlüğü sağlamaz. Sadece seyreltir ve inceltir o yüzden masrafa gerek yok. Kil yoğunluğu genelde genital bölgede daha sık olduğundan genitale gitmek en mantıklısi. Kökten bitirmiyor ama fazlasiyla seyreltiyor, sadece 10 15 tane tüy kaliyor. Zaten aşağı bölgeler islak bolge oldugundan orda bitme olmaz. Ama lazerde genital bölge şart.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki tesekkur ederm yarn 3te genital icin gdicem randevu aldm . Bu kadar azalmisken jilet kullanmak korkutuyor bni en iyisi biraz zaman gecsin 😊

Peki tesekkur ederm yarn 3te genital icin gdicem randevu aldm . Bu kadar azalmisken jilet kullanmak korkutuyor bni en iyisi biraz zaman gecsin 😊

Hadi bakalim simdiden geçmiş ola😊😊

Hadi bakalim simdiden geçmiş ola😊😊

Teşekkür edermm .gerçekten bayagı acıyormuş.20 gün sonra ara seansa gidicem tekrr.her seansta gittikçe daha cok acıyormuş öle birşey duydum doğru mu😔

Her seans gittikce acimaz söyle düşün kil koklerin inceldigi için artik boş atiş gibi oldugundan acimasi imkansizlasir. Acı eşiğin düşükmüş demekki senin:) zaten uyuşma oluyor bi kac dakikadan sonra. Korkulcak bisey yok agdadan iyidir valla bi kac ay sonra hic bi aci cekmiceksin rahatlamanda fayda var arkadaşım:)

Ya dayanılmayacak gbi değil tabi ama cnm yandı😄 ne bileyim öle duyunca vay halime dedim ama katlancaz yapçak bişi yok kökü kurusunda nolursa olsun .iyi hadi sevindm inş.teşekkürler 😅

bu diod sopranoyla aynı mı? cihazın üstünde alma yazıyordu
bugun başladım bacak ve genitale bacaklarım hiç acımadı ama genitalin üst tarafları cok kotuydu
bacaklarıma jilet sürmedim daha önce hiç kadın aldı eline jileti kesti bütün tüylerimi şimdi çok korkuyorum lazerden sonuç alamazsam jilet vurduğuyla mı kalıcak diye
içinizden var mı acaba bu yöntemden sonuç alan okuyamadım tüm sayfaları lütfen cevap verin

Son düzenleme:
Ben de dün lazere başladım. Diod ütüleme diye anlaştık. Ama uygulama yöntemi ve acısı beni şüpheye koydu. önce jiletleme yaptı sonra aletin Başlığın ucuna bişey yerleştirdi pedalla atış yaptı. herhangi bir jelde sürmedi. Çok canım yandı. Alexandırate kullaniyor gibi geldi. diod a böyle bişey olabilir mi??

ütüleme sisteminde jilet ile sıfır traşlamanın üzerinden en az dört saat geçmesi gerekir.aksi halde tahriş durumu oluşabilir.ve işlem sırasında kesinlikle jel kullanılır.ütüleme atışlı bir sistem değildir.alexandrite yapılabilmesi için de kılların cımbıza gelecek şekilde uzun olması gerekir.yaklaşık 4-5 gün önceden traşlama yapılması gerekir.muhtemelen uygulanan işlemde hata var...

soprano ütüleme sistemi en iyisi zaten alma firmasının ...alma firması dışında soprano cihazı satışı yok diğerleri çin malı oluyo...jiletleme yapılması gayet normal zaten 0 jilet olması lazım bende o cihazda hizmet alıyorum 2. seansım olmasına rağmen %60 sonuç aldım gayet başarılı ve ben çok memnunum genitalin üst kısımları acıyo evet ama kıllar inceldikçe acı azalıyo ama şu konuda rahat olabilirsin jiletleme den dolayı çoğalma olmuyor... epilasyon öncesi 10 yıl kadar jilet kullandım çok iyi biliyorum

bunun üzerinde leda yazıyor

16 gün falan oldu genitalde tüylerin tırnağımla dokununca döküldüğünü fark ettim, kese mı yapmam lazım bu bölgeye nasıl yapılır ki tüylerin dökülmesini nasıl sağlayabilirim?

16 gün falan oldu genitalde tüylerin tırnağımla dokununca döküldüğünü fark ettim, kese mı yapmam lazım bu bölgeye nasıl yapılır ki tüylerin dökülmesini nasıl sağlayabilirim?

kese de yapabilirsin ancak onlar zaten iç çamaşırının sürtünme etkisi ile bile dökülür, illa dökülsün diye hunharaca kese yapılmasını cilt hassasiyeti bakımından önermiyorlar

kızlar merhaba, bugün ilk seansıma gittim tahminimden daha çok acıdı ama 3. seanstan sonra iyice azalır acı dedi.

bu uyuşturan emla kremi diode lazerde de kullanabiliyor muyuz acaba genitalde zor durdum hatta pek yapamadı bile

gittiginiz yer neresi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…