• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

4 seans sonu, genel olarak acıda azalma var yani işe yarıyor, kıl kökleri ölüyor. Kol altım üçüncü ile dördüncü seans arası çıkmadı gibi bir şey. Yaz kapıda umarım 5. seanstan sonra bacaklarda da ciddi rahatlama hissederim.

4 seans sonu, genel olarak acıda azalma var yani işe yarıyor, kıl kökleri ölüyor. Kol altım üçüncü ile dördüncü seans arası çıkmadı gibi bir şey. Yaz kapıda umarım 5. seanstan sonra bacaklarda da ciddi rahatlama hissederim.

Vendice senin de mi bacaklarin dokulmuyor? Ben 2 seans gittim dokulme olmadi yani en fazla bi kac tel gozumle goremedim, 3.seansima gidicem haziranda ama umudum kirilmaya basladi acikcasi :(

Vendice senin de mi bacaklarin dokulmuyor? Ben 2 seans gittim dokulme olmadi yani en fazla bi kac tel gozumle goremedim, 3.seansima gidicem haziranda ama umudum kirilmaya basladi acikcasi :(

Merhaba çilek :)

Bacaklarda ilk seansta dökülme olmamıştı, ikincide çok az döküldü ve hala daha az dökülüyor ama jiletlediğim zaman geç uzamaya başladı. Erkek sakalı gibi siyah siyah kıl köklerim duruyor. Umudunu kırma bence, bir kıl kökü yaşam evresini 3 ayda tamamlıyormuş o yüzden üçüncü seanstan sonra tahminim sen de uzamadıklarını görürsün :34:

Merhaba çilek :)

Bacaklarda ilk seansta dökülme olmamıştı, ikincide çok az döküldü ve hala daha az dökülüyor ama jiletlediğim zaman geç uzamaya başladı. Erkek sakalı gibi siyah siyah kıl köklerim duruyor. Umudunu kırma bence, bir kıl kökü yaşam evresini 3 ayda tamamlıyormuş o yüzden üçüncü seanstan sonra tahminim sen de uzamadıklarını görürsün :34:

Merhabaa :)
İcimi rahatlattin valla tesekkur ederim :) bir kurtulsaydik sunlardan ya cok zor isler

Merhabaa :)
İcimi rahatlattin valla tesekkur ederim :) bir kurtulsaydik sunlardan ya cok zor isler

Rica ederim çilekcim, daha önce yazdığım gibi kol altım 3 seans sonunda bitti gibi bir şey. Her bölgenin cevap verme süresi farklı bildiğim kadarıyla. Hep birlikte kurtulacağız, inanıyorum! :34:

kızlarr selamm.... ben de diode yaptırıyorumm... bi paket almıştım ocakta tüm bacak+genital+koltukaltı.... 5. seansıma geçen hafta gittim. 4 seanstır bana lazer yapan kadın yoktu. başşka bir uzman yaptı. ve gerçekten de her kıl köküm tarandı güzelce. önceden bazı bölgelerde dökülmem olmazdı bile o kadınla... söylediğimde normal diyordu ve bana sürekli krem satmaya çalışıyordu. bir de düşük ayarda çalışmış hep. ben de hiç dikkat etmedim valla acemiliğime geldi... böyle bi hata yapmayın kızlar olur mu, dikkat edin.. ben artık son seansıma gelen bayanla çalışacağım...

Arkadaslarrr size cok onemli bir sorum olacak diode exem cihazi ile lazer yaptiriyorum,
2 seansimin arasi 1 ay olsa az mi? ?

7mayista gitmistim 6 haziranda gitsem yanlis bir sey mi mesela?

tatil planimizdan oturu seans tarihimi degistirmem lazim da dokulmesi uzun suruyor biliyosunuz

Back