• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Canım ya diode lazer ben bi kere gittim yüzümde problem oldu hemde çok pahalı bir fiyat diode için aleks en iyisi ki ben şimdi Reklam içerikli konu veya mesaj ediyorum tüm vücut 1.350 tl 12 seans gibi bi şey. yani açtıkları içinde çok yeni her şey ve çok memnunum.

nereye gidiyorsunuz acaba ve nakit fiyatı mı?

2013 ocak ayından beri kolaltı lazer epilasyona gidiyorum (diodE) ama hiçbir verim alamadım.
yalan olmasın ya 6 ya 7. seansım olacak ama hiç azalma yok.
bi 5 seansa daha ihtiyacım olacağını söyledi dr. ama benim pek umudum yok.

ben yüzüm için gidiyorum kısaltma işlemini makasla yap dediler ama makas hiç bi şekilde kısaltmıyor. epilasyon makinasının bi ucu var yüze paralel alıyor tüyleri ama traş etkisi oluşturmaz di mi? sizce onunla alayım mı?

ben tırnak makasıyla kısaltıyorum. bayada dipten alıyor. makine ile hiç denemedim çünkü çene de kıllar benim. çevredeki küçük tüyleride kısaltıp başıma iş almayım dedim:) tırnak makası gayet iyi iş görüyor. bide üstüne fondoten sürdün mü kıl gözükmüyo:)

diode lazere başlarken bende çok endişeliydim fakat henüz 3. seansta etkisini gördüm. tüm vücut başladım ve dökülmesi zor olan bölgelerde bile etkisi oldu. kardeşimle beraber başladık. ben esmer tenliyim kardeşim beyaz tenli, ikimizde de tatmin edici bir dökülme oldu. 6 seans sonunda en az yüzde 90 döküleceğine eminim. diode lazerin tek sıkıntısı tüyler alexte olduğu gibi anında dökülmüyor seanstan 10 gün sonra yavaş yavaş dökülmeye başlıyor. bıyık bölgem için zorlu günler geçirmiştim bıyıklı bir şekilde 2 ay gezmek oldukça zordu:) 3. seansta % 70 azaldı ve şu an çok rahatım:)

diode light sheer makinasıyla lazer yaptıran var mı? bir de herkes diodenin ince tüylerde etkili olduğunu söylemiş peki kalın tüylerde de o kadar etkili mi? 8 seansın hepsi 1 sene içinde yapılmak kaydıyla sizce tüylerimden kurtulabilir miyim diodeyle? tenim açık renk alt bacak koyu ve siyah kıl üst bacak ince ve kahverengi kıl. koltukaltı ve genital de dahil pakete

cnm ben maltepede bi yer biliyoum hatta gidip görüştm bilgili birine benziyor ama yaptırmadıgım için bisey diyemicem. bende yüzüm için gitmeyi düşünüyorum.

Diode lazere bi poliklinikte tüm vücut 6 seanstır gidiyorum. En rahatsız olduğum bölgelerim bacaklarımın bilek kısmında neyle alırsam alayım temizlenmiş görüntüsü vermeyen kıl kökleri ve batıklar bir de alabilmek için uzamasını beklediğim yazı işkence eden koltuk atım. İlk seansta acı çok fazlaydı niye geldim buraya dedirtecek kadar saçkıran gibi dökülmeler oldu. İkinci seans acı bakımından felaketti halbuki daha az acıyacağını söylemişti.dökülmeler oldu yine ama en az bir hafta beklemem lazım görebilmek için. Acısına 6 seansa gelmeme rağmen hala alışamadım. Koltum altım bitti gibi bişey sayılıdır bikini bikaç seans daha gerektiriyor bacaklar kötü. Batıklar olduğu gibi duruyor sıfır alsam bile onlar çok belli. Poliklinikte 3 bayan değişti hepsi farklı şeyler söylediler birisi kesinlikle bitecek batığa en iyi çözüm bu demişti diğeri bu zamana kadar geçmediyse geçmez hiç dedi en sonuncuda kese yap dedi. Yani lazerle olcak iş değil diyor.tatile çıkıcam 10 gün sonra 2 ay sonrasinda da Hamilelik düşünüyorum bi daha gidemicem. Son bikaç seans bana haybeye gidiyomuşum gibi geldi bacaklarım sanki dökülüyor ama geri çıkıyormuş gibi. Çünkü ertesi aya kadar hepsi geri geliyor hele üst bacak tamamen hüsran jilet vurduğuma yanıyorum ince tüyleri bile görür diye ikna etmişlerdi beni halbuki. Genel olarak değerlendirdiğimde Diode lazeri bir daha tercih edermiyim etmem sanırım. Tecrübe etmedim ama eminim ondan daha ACISIZ ve daha kısa sürede bitirebilecek makinalar vardır.

Diode lazere bi poliklinikte tüm vücut 6 seanstır gidiyorum. En rahatsız olduğum bölgelerim bacaklarımın bilek kısmında neyle alırsam alayım temizlenmiş görüntüsü vermeyen kıl kökleri ve batıklar bir de alabilmek için uzamasını beklediğim yazı işkence eden koltuk atım. İlk seansta acı çok fazlaydı niye geldim buraya dedirtecek kadar saçkıran gibi dökülmeler oldu. İkinci seans acı bakımından felaketti halbuki daha az acıyacağını söylemişti.dökülmeler oldu yine ama en az bir hafta beklemem lazım görebilmek için. Acısına 6 seansa gelmeme rağmen hala alışamadım. Koltum altım bitti gibi bişey sayılıdır bikini bikaç seans daha gerektiriyor bacaklar kötü. Batıklar olduğu gibi duruyor sıfır alsam bile onlar çok belli. Poliklinikte 3 bayan değişti hepsi farklı şeyler söylediler birisi kesinlikle bitecek batığa en iyi çözüm bu demişti diğeri bu zamana kadar geçmediyse geçmez hiç dedi en sonuncuda kese yap dedi. Yani lazerle olcak iş değil diyor.tatile çıkıcam 10 gün sonra 2 ay sonrasinda da Hamilelik düşünüyorum bi daha gidemicem. Son bikaç seans bana haybeye gidiyomuşum gibi geldi bacaklarım sanki dökülüyor ama geri çıkıyormuş gibi. Çünkü ertesi aya kadar hepsi geri geliyor hele üst bacak tamamen hüsran jilet vurduğuma yanıyorum ince tüyleri bile görür diye ikna etmişlerdi beni halbuki. Genel olarak değerlendirdiğimde Diode lazeri bir daha tercih edermiyim etmem sanırım. Tecrübe etmedim ama eminim ondan daha ACISIZ ve daha kısa sürede bitirebilecek makinalar vardır.

merhaba, lazer epilasyonunu nerde yaptırdın acaba? ben de haftasonu bir yere gittim çengelköyde, seanslar boyunca jilet kullanmam gerektiğini söylediler, bacağımın üst kısımlarındaki tüyler ince ama cihaz görüyormuş öyle dediler. ben de korktum şimdi bi de jilet vurursam iyice kalınlaşır diye

merhaba, lazer epilasyonunu nerde yaptırdın acaba? ben de haftasonu bir yere gittim çengelköyde, seanslar boyunca jilet kullanmam gerektiğini söylediler, bacağımın üst kısımlarındaki tüyler ince ama cihaz görüyormuş öyle dediler. ben de korktum şimdi bi de jilet vurursam iyice kalınlaşır diye
fatihte yaptırıyorum..aman aman kalınlaşmadı tüyler..korkma..ama üst bacağın orta kısmındaki belirli bi kısım daha sertleşti gibi geliyor ..ince tüylerin dökülüşüne çok şahit oldum..ben gittiğim poliklnikten şikayetçiyim biraz da 3 bayan uygulama yaptı 3 de her konuda farklı şeyler söylüyorlar ..senin gideceğin yerdekiler belki daha özenlidir..

gittiğim merkezde bütün lazer çeşitleri var..ben diode lazere gidiyorum ama makinayı bilmiyorum ben size özelden merkezin ismini yazarım arayıp bilgi alabilirsiniz

Diode ye 1 kez girdim cok yakiyor alexsansite den şaşmayin.diode de3 seans ta neredeyse biter..cok guclu makina acaba hormonal bir sey mi var arkadasim
Dr uygulayan yer az ama tercih edin.gecmis olsun

Back