Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

arkadaslar diode lazerle yuzumu yaptrmayı dusunuyorum ama cok kararsızım okadar cok sey okudumkı kafam allak bullak oldu..bildiği yada yaptırıp memnun kalan varsa bana yardmcı olabılırmı

Belki ince tüylere lazer yapmıyorlardır
birde bazı lazerler içeride pasif halde duran kılköklerini uarıp daha çok kıllanma yapabiliyormuş
belki öyle birşeyden çekinmişlerdir

bende diod yaptırıyorum
benim markası cheavux mu öyle birşey
önce koltukaltı ,kol bikini bölgesi falan yaptırdım iyi gibi şimdilik
azalma ve incelme de var gibi ama bırakınca yeniden çıkacak mı ondan korkuyorum

2 seanstır da bıyık yaptırıyorum
ilk seans daha iyidi sanki
bu seans dökülme daha az gibi

arkadaslar diode lazerle yuzumu yaptrmayı dusunuyorum ama cok kararsızım okadar cok sey okudumkı kafam allak bullak oldu..bildiği yada yaptırıp memnun kalan varsa bana yardmcı olabılırmı

bende diod yaptırıyorum
şimdilik memnun gibiyim
soracakların varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim

nerde yaptırdıgını bana ozelden msj atabılırmısın

Canım bütün yüzü mü kastediyorsun yoksa çene altı dudak üstü mü?
Ben çene altı,dudak üstü,koltuk altı,kol,göbek,bikini,tüm bacak diod lazer yaptırıyorum.Yüz bölgesi neredeyse tamamen bitti.

Yüzünüze diod lazerden başka bir şey yaptırmayın zaten.Ben yıllardır IPl yaptırdım nafile,ama bu sene diod ile kurtuldum

nemutlubana canım sen kaç seans yaptırmıstın aradım eski mesajlarda bi turlu bulamadım :26:

:) Vücutta 6 seans, çene altı-dudak üstü bölgesinde 10 seansı geçmiştir sanırım(onu sayamıyorum artık :)
Yüz bölgesinde seans aralığı 20 gün olduğu için daha çok seans oldu.
3 gün sonra yeni seansım var.
Dökülmeleri sorarsan ortalama %80, bazı bölgelerde dökülme daha fazla, bazı bölgelerde daha az.
Vücutta en az dökülme bikini bölgesinde, en fazla dökülme de koltukaltında.
Yüz bölgesi bana sorarsanız bitti ama demek tek tük görüyorlar ki devam ediyorlar.

Kızlar merhaba,

Ben bu cumartesi soprano xl ile ilk seansımı yaptırdım tüm vücut..
Acele ediyorum biliyorum ama sanki bu tüyler hiç dökülmeyecek gibi şu an, çok tedirginim.
Jiletlendiği için gayet sağlam uzamaya devam ediyorlar. 4 gün oldu yaptıralı, siz de aynı şeyleri yaşadınız mı?
Ne olur biri bana boş yere panik yaptığımı söylesin :)

Bir de, kese yapmaya ne zaman başlamalıyım?

bu ne acele yahu..dur bakalım daha 4 gün olmuş:) 20 gün içinde dökülecek bunu söylemediler mi? bir de merak ettiğim kıllarının dökülecek gibi durmadığını yazmışsın bunu nasıl anlıyorsun ki..4 gün olmuş lazer olalı..kıllar 4 günde uzamazki..bence sen çok ecelecisin:) bende aynı cihaza giriyorum hatta 29 ekimde 2. seansıma girdim.. 10 gün oldu hala dökülmedi kıllar ama dökülecek..ilk seanstada öyle oldu..sıkıntı yok yani rahat ol canım

:)) evet aceleciyim biliyorum ama yapan bayan 10 günden itibaren başlayacak dökülmeler dedi ve o vakitten itibaren bol kese önerdi.
Benimkile hafiften uzuyor valla, zaten normalde de çabuk uzarlardı. Seanstan bir gün önce jiletleyip gitmiştim, şimdi hafiften uzuyorlar işte.
İster istemez panik oluyor insan.

Haklısın sabretmem gerekecek de artık tüy müy görmek istemiyorum ondan :)
Rahatlattın yine de :) çok sağol..

diğer lazerlerde hemen dökülüyor tüyler ama diode de geç dökülüyor..ama olsun geç olsun tam olsun değil mi? inşş kurtuluruz hepimiz bu hain kıllardan:)

Ankarada diode lazer yaptırdığınız ve memnun kaldığınız yerler varsa özelden mesaj gönderebilirmisiniz....

Günlerdir lazer epilasyon başlığı altındaki yazıları okuyorum,okudukça kafam karışıyor.Aslında tüm vücut ve çene altı düşünüyordum.2 merkezle de görüştüm.Biri daha önce başka bir konu da bahsedilip insanların memnun kaldığı sadece lazer epilasyon hizmeti verip alexandrite kullanan bir merkez.Ki o merkeze giden arkadaşım da gayet memnun fakat cilt rengimiz aynı değil.Oraya gittiğimde bana koltuk altı,diz altı,genital,bikini sonuç alırız,diz üstü de belki ama diğer yerler vücudunun ayva tüyü,çok zor dendi.Diğer merkez de alexandrite yanında ütüleme teknolojisi denilen diode cihazında olduğunu onunla kollar göbek gibi bölgelerde de ve hatta çene altında da %100 olmasa da sonuç alabileceğim söylendi.Bu merkez de İstanbul da 7 şubesi bulunan köklü bir merkez gibi duruyor.Üstelik 1 yıllık tüm vücut paket program için de peşin fiyatı 1500tl dediler,ortalama 6-7 seanslık.Şimdi kafamda ki ilk soru işareti acaba gerçekten de diğer bölgeler de başarılı olunmayacak da beni mi oyalayacaklar?Ya da cihaz farklı olduğu için başarı yakalanır mı? Dahası araştırdıkça işin içinden çıkamadım.Ten rengim için aslın da uygun olan şu nd yag dedikleri mi?Çok koyu olmamakla birlikte esmer tenliyim diyebilirim. Bir de tüm bunları unutup yarın evime yakın özel bir hastaneye sormayı düşünüyorum ama sitesinde yazdığından anladığım kadarıyla alexandrite cihazı var orada da.Öncelikle cihaza karar vermem gerekiyor sanırım?Benim cilt tipime yakın araştırmış,uygulamış ve sonuçlarını görmüş biri yardımcı olabilir mi?Hem cihaz seçimi konusunda hem de merkez konusunda.Özel mesaj da atılırsa çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…