- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben dün koltuk altıma diode lazer yaptırdım.ama hiç aklıma makinanızın markası ne demek gelmedi :) arkadaşım gidiyodu memnundu baya yüzüne yaptırdı bitmiş çok belli belirsiz tüyler kaldı.bende koltuk altım için gittim eğer memnun kalırsam tüm vücut için gitmek istiyorum.fakat gittiğim merkezin doktoruyla konuştuğumda mesela karın bölgemi inceledi ortada çizgi şeklinde çıkan yoğun kılları lazerle yokederiz ama çevresine lazer uygulayamıyoruz dedi ben anlam veremedim bu işe nolur bana fikir verin diode lazerde hiç böyle bi yorum duyan varmı bana biraz tuhaf geldi[/QUO
gittigın merkezın adı ne canım?
arkadaslar diode lazerle yuzumu yaptrmayı dusunuyorum ama cok kararsızım okadar cok sey okudumkı kafam allak bullak oldu..bildiği yada yaptırıp memnun kalan varsa bana yardmcı olabılırmı
Canım kaç günde döküldüğü bir şey ifade etmez ki, önemli olan ne kadarının azaldığı, bunu da zamanla anlarsın, ama diode alexandrite a göre daha etkilidir.
Benim bildiğim alexte tüyler dökülse bile, ölü tüyler bazı dönemlerde tekrardan çıkabilir ama diode ölü tüyleri de bitirir.
Yüze traş yapılmıyor tabii ki, yüze özel bir kısaltma makinası var, o kullanılıyor. Benim de çene altında az miktarda vardı, şimdi ben hiç görmüyorum, hiç kısaltmıyorum da. Lazer yapan kız da nerdeyse bitmiş dedi. Yani yayılması mümkün değil, aksine bitiyor.
Sor hayatım, ne istersen sor
bende diod yaptırıyorum
şimdilik memnun gibiyim
soracakların varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim
arkadaslar diode lazerle yuzumu yaptrmayı dusunuyorum ama cok kararsızım okadar cok sey okudumkı kafam allak bullak oldu..bildiği yada yaptırıp memnun kalan varsa bana yardmcı olabılırmı
nemutlubana canım sen kaç seans yaptırmıstın aradım eski mesajlarda bi turlu bulamadım :26:
Canım bütün yüzü mü kastediyorsun yoksa çene altı dudak üstü mü?
Ben çene altı,dudak üstü,koltuk altı,kol,göbek,bikini,tüm bacak diod lazer yaptırıyorum.Yüz bölgesi neredeyse tamamen bitti.
bu ne acele yahu..dur bakalım daha 4 gün olmuş:) 20 gün içinde dökülecek bunu söylemediler mi? bir de merak ettiğim kıllarının dökülecek gibi durmadığını yazmışsın bunu nasıl anlıyorsun ki..4 gün olmuş lazer olalı..kıllar 4 günde uzamazki..bence sen çok ecelecisin:) bende aynı cihaza giriyorum hatta 29 ekimde 2. seansıma girdim.. 10 gün oldu hala dökülmedi kıllar ama dökülecek..ilk seanstada öyle oldu..sıkıntı yok yani rahat ol canım
evet arkadaslar güvenilir diode lazer yaptırabileceğimiz merkez söyleyebilir misiniz?Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında diode lazer yapan yer bilenler varsa söyleyebilir mi?
:)) evet aceleciyim biliyorum ama yapan bayan 10 günden itibaren başlayacak dökülmeler dedi ve o vakitten itibaren bol kese önerdi.
Benimkile hafiften uzuyor valla, zaten normalde de çabuk uzarlardı. Seanstan bir gün önce jiletleyip gitmiştim, şimdi hafiften uzuyorlar işte.
İster istemez panik oluyor insan.
Haklısın sabretmem gerekecek de artık tüy müy görmek istemiyorum ondan :)
Rahatlattın yine de :) çok sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?