Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

bende genitale gidiyorum çok acıyo zor dayanıyorum , birde benim sivilcelenme oldu genital bölgemde sizde böyle bi durumla karşılaştınız mı? acaba sürdüğü jel mi sivilce yapıyo anlamadım

koltukaltım için alexe gidiyorum 3. seansa gidicem bir ay sonra baya etkisi oldu şimdiden inş fayda eder genital bölge için ütüleme olayını düşünüyorum yaptıran varmı aranızda arkadaşlaar daha acsız ver etklymiş duyduğuma göre

diod ütüleme tekniğine gidiyorum.Yüzümden 4 seans , koltuk altı ve genitalden 2 seans gittim ilk seferlerde ağrı oldu ama diger seanslarda ağrı azaldı ve sonuçtan çok memnunum.

selam arkadaşlar.ben çene bölgeme alexandrite ile başladım 3 sene önce.çünkü hem siyah hem sarı tüğlerim vardı. açık tenliyim ve yüzümdeki tüğler ayva tüğü dediğimiz cinsten.alexandrite ile çenemdeki siyah tüğlerden kurtuldum.ancak sarı sert tüğler kaldı.onların gitmeyeceğini en baştan biliyodum.sonra 1,5 yıldır 20günde bir alexandrite ve diod lazeri sırayla yapıyor doktor. sarı sert tüğlerin diod ile gideceğini ama beyaza yakın tüğlerin kalacağını söyledi.ona bile razıyım.ancak alexandrite uygulamasından sonra tamam sarı tüğlere faydası yok ama cenem 15 gün tertemiz oluyor.diod dan sonra ise sarı tüğlerim dökülmüyor,tamam yananlar var ama 1 hafta sonra eski halini alıyor.uygulamayı yapan diod da geç dönüt alırsın demişti.size sormak istiyorum.açık tenli ve sarıya yakin tüğleri olan arkadaşlar ....diod lazer yaptırıp ne sonuçlar aldınız.....ya da yüz tüğleri açık olanlar hangi lazeri öneriirsiniz.lütfeennnnn cevap....((((((((((((

light sheer diode kullandım. İzmir'de 1 yılda 8 seans gittim. Diz altı bitti diz üstü ince tüyler hala var az da olsa, koltuk altı kat çizgisinin olduğu yer kaldı, kollarda sadece kemikli bölgelerde var. Sonuç olumlu tabii ama herkesin cildine ve tüy yapısına göre değişiyor, bazıları 2 seansta bittiğini söylüyor bazıları yıllarca bitmedi diyor. Umarım hepimiz kurtuluruz..

emla krem kullanın arkadaşlar. çok etkili. genitalde hiç denecek kadar az hissediyosunuz lazerin acısını

Cok ince ve acik renk tuyler icin lazer degil igneli epilasyon gerekiyor. Ben lazere gittim.tip merkezinde butun cihazlar vardi ama dr. Kalanlar icin, igneliye yonlendirdi.

slm kızlar ıron lase diode gittiğim lazer 2 gün önce 2 .seansıma gittim herzamanki gibi genital çok acıdı ama göbek ve çenemde pek acı hissettmedim ama genital ilkinden bile çok acıdı çenemdeki siyah kıllar biraz endişelndirdi beni sanki çoğaldı gibi yada bugüne kadar hiç uzatmadığım için bana öyle geldi bilmiyorum. gelişmeleri paylaşacağım sizinle ...Bu arada lazer uygulayan bayana sordum genitale 100 frekans uyguladım bu defa dedi bu uygulanan rakamlarla ilgili malesef hiç bilgim yok bilenleriniz varsa yardımcı olabilirmi ?

Cok ince ve acik renk tuyler icin lazer degil igneli epilasyon gerekiyor. Ben lazere gittim.tip merkezinde butun cihazlar vardi ama dr. Kalanlar icin, igneliye yonlendirdi.

çok teşekkür ederim.bulunduğum yerde iğneli epilasyon yapan iyi bir yer var mı araştırmam lazım.iğneli epilasyonda sonuç alımı nasıl?ve önemlisi işlemden sonra iz yada yara meydana geliyor mu?bu zamana kadar çookkk lazer yaptırdım .iğneli epilasyon hakkında hiç bilgim yok.umarım bu sefer işe yarar.

senin gittiğin ütülememi oluyor canım acıyor deyince korktum şimdi bende yaptırmayı düşünüyodum :/

senin gittiğin ütülememi oluyor canım acıyor deyince korktum şimdi bende yaptırmayı düşünüyodum :/

canım galiba degil soprano var sanırım ütüleme olan o ve bi kaç başka model benim gittiğim cihazın adı iron lase diyod diode lazer jelle uygulanıyor ama bence ütüleme degil 2. seferde diğer bölgeler pek acımıyor ama genitalde ölüyorum ama sorunun varsa bence korkma ve git derim sonucta en fazla 15 dk lık bir acı sonrasına deger

Bugün yüzümden 5. koltuk altımdan 3. seansıma girdim soprano xl diode lazer tekniğini kullanıyorlar. ben sonuçtan memnunum ama kişiye göre değişiyor sanırım.Çünkü başka bir arkadaşla aynı gün girdik onun henüz hiç çıkmadıgı için seansını erteletti ama benim seyrelmeler olsa da çıktı tüylerim.

bu cihaz genelde hangi bölgelerde etkilidir arkadaslar? gidenler nerelerden memnun? göğüs ve bel bölgem için hangi cihazı seçiceğimi bilemedim beyaz tenliyim ve bu kısımdaki tüylerim siyah çok kalın değilller ama tüy dökücülerle ve bikaç defa ağda ya da epilasyon cihazıyla alındığı için biraz sertlesmiş olabilir.öneren var mı içinizde?

ya kızlar ben alex. yaptırıyodum yüz bölgesinde, diodun daha etkili olduğunu öğrenince ince siyah tüyler olunca bi seans yaptırdım bana geç dökülür 10 gün falan dedi 10gün çoktan doldu ama hiç bi dökülme yok sanki hiç yaptırmamışım gibi hiç etki etmemiş :s sizce normal mi ne yapmam gerek

ben diode de alexandriteda yaptırdım. arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası ikisinde de memnun kalmıştım. tek farkı diode lazer yanık tenlerdeki tüyleride görebilme özelliği varmış. bu nedenle bir tık daha önde. daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…