Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

evet etkiliymiş:) yani ayva tüyleri bile görebiliyomuş. sen daha önce yüzüne gittiğinde mi sivilce çıkmaya başladı?

Evet canim. 1 seneyi askin bi sure yaptirdim. Ama sonralari hic dokulme olmamaya basladi.. vucudumda bi kac yer yaninca biraktim sinirlenip.. Lazeri biraktigimda 1-2 ay icersinde olusmaya basladilar yuzumde. Daha sogrusu lazer yapilan yerlerde alnimda falan hic yok.

Vücudunuz için diod yaptırın ,yüzünüze de rahatlıkla ( gerçek diod ise)yaptırın. cildinizdeki izler için klinikte fraksiyonel lazer yaptırın.cildiniz bebek gibi olur.

ya benım 23 gun oldu halen dokulmedı tuylerım ne vucudumda ne yuzumde dıode lazerle yaptırıorm acısız cok moralm bozuk yaa bıde kontrolde yuzume tekrardan atıs yaptı ama vücuduma yapmadı yaa bu normalmı sızce????

Doktordan geliyorum yumurtaliklarinda kist yok dedi. Simdi on gundur uzattigim killari ipl cihazina baslayalim diyolar. Ne yaps bilmiyorum. Baktilar en fazla 8seans surer dediler. Ne yapmali, ipl ile yuz bitiren varmi kizlar

Doktordan geliyorum yumurtaliklarinda kist yok dedi. Simdi on gundur uzattigim killari ipl cihazina baslayalim diyolar. Ne yaps bilmiyorum. Baktilar en fazla 8seans surer dediler. Ne yapmali, ipl ile yuz bitiren varmi kizlar

Arkadasim , kesinlikle IPL ile yaptirma.burada IPl ile ilgili sikayetler var onlari okursan fikir sahibi olursun.lazerden sonuc alamadiysan igneli epilasyon yaptir derim. insallah tuylerden kurtulursun.

Arkadasim , kesinlikle IPL ile yaptirma.burada IPl ile ilgili sikayetler var onlari okursan fikir sahibi olursun.lazerden sonuc alamadiysan igneli epilasyon yaptir derim. insallah tuylerden kurtulursun.

Tesekkur ederim.. Nd yag dediler koyu tenli oldugum icin, iyi diyen var kotu diyen var burda onun icinde bi yerlede gorustum nd yag icin nisantasinda. Genel yorum: sabirli olucaksin devam edersen yarida kesmezsen sonuc alirsin oldu. Ama once dermatologumiz yuzundeki sivilceler icin bakicak dedi yarin randevu. Nd yag ile yaptirmalimi acab hem cildim hem killarim koyu. Diod bulamadim hic bi yerde

Valla ben nd yag'la 15 seans; evet, tam 15 seans yaptırdım hiç faydasını görmedim; üstelik yüzümdeki ve göğsümdeki kılları daha da yaydı.diodla 5 seans yaptırdım bazı yerlerden artık hiç çıkmıyor, çıkanlar da açık renk. ama yaptırdığın kişi tecrübeli olsun. ben ilk defa diodla başlamıştım özel bi hastanede, yapan eleman beni yakmıştı resmen. 2 mi 3 mü yaptırmıştım o zaman. işte uzman biri olsaymış şimdiye çoktan kurtulurmuştum.

mrb arkdslar 24 gun olmasına ragmen tuylerım dokulmedı soprano dıode dedıler ama emın degılım bır de kontrolde yuzume yaptılar ama vucuduma tekrardan yapmadılar garıbıme gıttı ne dusnuosnz?

Cildiniz için tabiki dermotolog yardımı alın.Ndyag yüz bölgesi için iyi sonuç veriri.
Zaten başka da yok.Ya diod ya da nd-yag

ya arkdslar bırı bana da yardımcı olsn ltfen kactır yazıorm kımse yorum yapmıyor 26 gun oldu cok az dokulme var tum vucudumda kontrolde de vucudumu yapmadı sadece yuzumu yaptılar bugun gıttım 2.seans da bıkac gun sora dokulme cok olmadı elıme de gelmedıgı halde 2.seansı almaları acaıp deılmı saçma geldı ne dusunuosnz?

Canım ilk seans dökülme çok olmayabilir. Sen 2-3 seanstan sonra bak duruma bence ve sor neden 2. seansta uygulama yapmadıklarını. Ona göre davranırsın.
Benimde ilk seans 15 dk'lık bir uygulama olmuştu. Çünkü köklerim belli değildi öyle demişlerdi. O yüzden çok az bacakta biraz dökülme oldu. Bu seans duruma bakıcam. Fark daha net anlaşılır.

Son düzenleme:
ya canım ben 2.seansa daha girmedim kontrolde yuzumu aldı vucudumu almadı kontrolde nıe vucudumu yapmadınız dedım?? yapılmamıs yerı yoktu felan dedı her neyse ben 2.seansa gırmedım canım bıkac gun sora gırcem ama bacaklarımın koklerı gorunuo ama dıger yerler yuz kol altı genıtal aynı sekılde uzadı ve dokulme yok olmayabılır mı dıosn ılk seansda dokulme yanı?? bır de dıode sopranomuydu senın makına da?? bı de makınanın soprano olduguna daır bı yazı bısı ıstedım muhasebecıden gosterceklermıs ayrıca makınanın kafasını değiştirdim normalde 120 bınse ben 70 bıne aldım vs bunları dedı soprano xl dedı ama bu ne demek ltfen bırısı cvp yazsın cok sıkıntıdayım

Seansında uygulama yapmışlarsa diğer bölgelere kontrolde gerek duyulmamıştır. Çünkü zararlı 1 ay aralıklarla olmalı seanslar. Canım ben makinalardan anlamam ama benim ilk seans girdiğim makina diode 6 saniyede bir atış yapan makinaydı. 2. seansta ısrarlarım sonucu depilight diode yazıyodu makinanın üstünde saniyede atış yapıyor. Ona girdim. Hızlı diğerine göre mantıken daha cabuk etki eder diye düşündüm. Birde sen kontrol demişsin genelde sadece seanslara gidiliyor benim bildiğim kontrol yok hiç yani bir kaç arkdaşımda öyle gidiyor. Sen 2. seanstan sonra bak bir duruma net bilgi al sor herşeyi..

hım anldm bugun bende onu ogrendım bı yerden ayda bır yapılıoms kontrol yokmus ama pekı sunu sen cnm bı merkeze soramazmısın bılen bırıne soprano dıode dıyolar makına ıcın ama makınanın beynını değiştirdik kendısı duruyo normalde 150 bnken 70 bıne aldık dedı ole nettekı buyuk dıode cıhazları gıbı kocaman da deıl kcuuk ama böle sapı deısık o doru ve acısız ama beynını degısınce gene dıode oluyomu ya sacma geldı bana o

çok acıtıyoo ama yaaa yüzüme yaptırıyorm anca dayanıyorum , diğer bölgelere alex yaptırıyorm kızla cok memnunuuum

Canım benim gittiğim yerde 2 cihaz var ikisi de diode biri 6 sayiyede 1 atış yaparken diğeri saniyede atış yapıyor ve hızlı. Hızlı olan makinede depilight diode yazıyodu. Yavaş olan alexandre diode mu oluyor ?
Seri olan daha etkili gibi geldi bana acıyo ama duramıyo insan :)

Canım bak bu başlık altında sorularına daha net yanıt alabilirsin. Senin cihazla ilgili bilgiler var.
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/388328-utuleme-epilasyon-teknolojisi-spa-accord-cihazi.html

lazerden sonra çıkan sivilceleri sordum yüzüm ilthaplanmış krem verdi doktr onu kullanıcakmşım hiç çıkmayan sivlceler çktı yüzüzmde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…