Merhaba arkadaşlar, hep okuduğum foruma üye oldum nihayet ama pek acemiyim kullanmada, zorlanıyorum.Neyse konuya gireyim 2006 yılında genital ile başladım lazere 6 seans gittim alex ti cihaz ve doktor yapıyordu, pratisyen hekim.Devamını getiremedim, çok zalmış incelmiş aylarca çıkmamıştı ama sonra bikini bölgesi bitti, diğer yerler çıktı ama eskisi kadar kötü değildi.6 seansta böyle idi sonra araya doğum falan girdi antalyada yeni bir yere başladım, kollar bacaklar genital ve koltuk altı ve alex yine paket program 10 seans gidicem.Şu an 6 seans bitti ve durum şu; kollarım eskisinden daha berbat, üst bacak eskisinden daha berbat, alt bacak azaldı koltuk altı azaldı.Sevineyim mi üzüleyim?Kolda nd yag denedik korkunç acı verdi, kemiklerime kadar sızladım, şimdi yeni cihaz geldi dediler ütüleme lazer (diode) en son koluma yapıldı o da çok acıttı, nd yag kadar olmasa da, ayrıca da pek iyi dökülmedi kollarım.Bir de her müşteriden sonra dezenfekte etmiyorlar ve jel sürdükleri spatulayı değiştirmediler ve burası bir poliklinik, sorunca dezenfekte ettik diyorlar ama geçen bir bayan vardı kabinde, o çıktı ben girdim.Bir tavsiye istiyorum diode için lütfen.