Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

lazerden sonra çıkan sivilceleri sordum yüzüm ilthaplanmış krem verdi doktr onu kullanıcakmşım hiç çıkmayan sivlceler çktı yüzüzmde..

bazı ciltlerde yapabilir.
lakin epilasyon için dermotologa mı gidiyorsunuz.

Şunun için soruyorum.bazı akne ilaçları cildi inceltir.sonraında lazer uygulamanız daha kötü (iz kalması ) gibi sonuçlar gösterebilir.Dikkat

evet dermtlğa gidiyorum. bi güzelk merkezi canım. zaten kremde ona gre verdi sivlce için değil yüzmdeki ilthplanma için. ilthaplanmanın nedende kıl köklerinn güçlü olmasymş lazer kökü patltrken ilthaplanma olmuş. :26:

mrblar arkdslar ıpl nın acısızı varmı bılen varmı ya bana dıode dedıler ama makınaları ıcın guzellk merkezı de oldugu ıcın artk oralarda yapmak yasak oldugu ıcın yazılı bı kagıtta gosteremıyolar ama ıpl olabılırmı bu makına ıplnın acısızı varmı bılen varmı???

Canım senin başka yerde mesajını okudum da, paket almışsın ama ayda 1 yaptırman normal değil bence. o sürede kıl çıkmaz ki. anlaşmada seans süresini onlar mı ayarlıyorlar? bitirme garantisi verdiler mi? cihaz çok iyi, fiyat da hesaplıymış. inşallah kurtulursun.

evet canım ayda bır fakat benım bacagım mesela koklerı gozukuyo sadece cıkmadı 1 ayda zaten yaptırcktm tam 1 ay oldu ama vazgectk adetten bıkac gun sora yapıcaz daha etkılı olur dıye cnm

Valla çok iyi, ben şu lazere verdiğim parayla 2. el araba alırdım. hem makine hem de fiyat çok uygun, üstelik bitirme garantili. hayırlı olsun.

Kızlar sizde sivilce gibi şeyler çıktımı. Vücudum kuru ondan da olabilir diye düşündüm. Bilemedim önereceğiniz bir nemlendirici krem vs. var mı? banyo sonrası da kullanabileceğim.

Merhaba arkadaşlar, hep okuduğum foruma üye oldum nihayet ama pek acemiyim kullanmada, zorlanıyorum.Neyse konuya gireyim 2006 yılında genital ile başladım lazere 6 seans gittim alex ti cihaz ve doktor yapıyordu, pratisyen hekim.Devamını getiremedim, çok zalmış incelmiş aylarca çıkmamıştı ama sonra bikini bölgesi bitti, diğer yerler çıktı ama eskisi kadar kötü değildi.6 seansta böyle idi sonra araya doğum falan girdi antalyada yeni bir yere başladım, kollar bacaklar genital ve koltuk altı ve alex yine paket program 10 seans gidicem.Şu an 6 seans bitti ve durum şu; kollarım eskisinden daha berbat, üst bacak eskisinden daha berbat, alt bacak azaldı koltuk altı azaldı.Sevineyim mi üzüleyim?Kolda nd yag denedik korkunç acı verdi, kemiklerime kadar sızladım, şimdi yeni cihaz geldi dediler ütüleme lazer (diode) en son koluma yapıldı o da çok acıttı, nd yag kadar olmasa da, ayrıca da pek iyi dökülmedi kollarım.Bir de her müşteriden sonra dezenfekte etmiyorlar ve jel sürdükleri spatulayı değiştirmediler ve burası bir poliklinik, sorunca dezenfekte ettik diyorlar ama geçen bir bayan vardı kabinde, o çıktı ben girdim.Bir tavsiye istiyorum diode için lütfen.

evet acısız denilmesi çok yanlış, sana katılıyorum çok acıtıyor ve diode ta daha geç dökülüyor bi süre sonra elinle tututup hafifçe çekerek temizle bana öyle dediler yaptım, biraz rahat edersin, zaten köklü kıl elle azıcık çekmeyle yolunmaz korkma, moralini bozma, yeterince tuttularsa lazeri dökülecektir.

arkdslar benmde yaptırdıgım makına dıode ve ayda bır seans alıyorlar benım 1 ay 4 gun oldu daha yenı yenı elmle cekınce doklmeye elıme gelmeye baslıyor dogru demek kı 2 ay beklemek lazm tam dokulmesı ıcın...

bu arada benmde makına dıode ama acıtmıyor hıc ama söle bısey demıslerdı sevıyeyı arttırırız dusuk mu verdık ona benzer bısey solemıslerdı belkıde ondandır...

Peki tavsiye edeceğiniz bir nemlendirici var mı ?

Foruma sürekli giremediğimden ,geç görüyorum kusura bakmayın.

Nemlendirici olarak çok basit bepantane krem kullanın.

Siviliceleriniz yoğun ise kurutmak için içinde propolis etken maddesi bulunan kremlerde yada eczaneden arnika krem alabilirsiniz.

Bizzat ürün eğitmenime sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…