- Konu Sahibi EstetikEditor
-
lazerden sonra çıkan sivilceleri sordum yüzüm ilthaplanmışkrem verdi doktr onu kullanıcakmşım hiç çıkmayan sivlceler çktı yüzüzmde..
ya benım 23 gun oldu halen dokulmedı tuylerım ne vucudumda ne yuzumde dıode lazerle yaptırıorm acısız cok moralm bozuk yaabıde kontrolde yuzume tekrardan atıs yaptı ama vücuduma yapmadı yaa bu normalmı sızce????
bazı ciltlerde yapabilir.
lakin epilasyon için dermotologa mı gidiyorsunuz.
Şunun için soruyorum.bazı akne ilaçları cildi inceltir.sonraında lazer uygulamanız daha kötü (iz kalması ) gibi sonuçlar gösterebilir.Dikkat
evet dermtlğa gidiyorum. bi güzelk merkezi canım. zaten kremde ona gre verdi sivlce için değil yüzmdeki ilthplanma için. ilthaplanmanın nedende kıl köklerinn güçlü olmasymş lazer kökü patltrken ilthaplanma olmuş. :26:
yüzünüz alex. ile mi lazer oldu?
evet dermtlğa gidiyorum. bi güzelk merkezi canım. zaten kremde ona gre verdi sivlce için değil yüzmdeki ilthplanma için. ilthaplanmanın nedende kıl köklerinn güçlü olmasymş lazer kökü patltrken ilthaplanma olmuş. :26:
mrblar arkdslar ıpl nın acısızı varmı bılen varmı ya bana dıode dedıler ama makınaları ıcın guzellk merkezı de oldugu ıcın artk oralarda yapmak yasak oldugu ıcın yazılı bı kagıtta gosteremıyolar ama ıpl olabılırmı bu makına ıplnın acısızı varmı bılen varmı???
hayr diode ile lazer yaptrdım...
Kızlar sizde sivilce gibi şeyler çıktımı. Vücudum kuru ondan da olabilir diye düşündüm. Bilemedim önereceğiniz bir nemlendirici krem vs. var mı? banyo sonrası da kullanabileceğim.
su bazlı nemlendiriciler kullanın.çok yağlı olmasın kullanacaklarını.
Peki tavsiye edeceğiniz bir nemlendirici var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?