• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Merhaba arkadaşlar, hep okuduğum foruma üye oldum nihayet ama pek acemiyim kullanmada, zorlanıyorum.Neyse konuya gireyim 2006 yılında genital ile başladım lazere 6 seans gittim alex ti cihaz ve doktor yapıyordu, pratisyen hekim.Devamını getiremedim, çok zalmış incelmiş aylarca çıkmamıştı ama sonra bikini bölgesi bitti, diğer yerler çıktı ama eskisi kadar kötü değildi.6 seansta böyle idi sonra araya doğum falan girdi antalyada yeni bir yere başladım, kollar bacaklar genital ve koltuk altı ve alex yine paket program 10 seans gidicem.Şu an 6 seans bitti ve durum şu; kollarım eskisinden daha berbat, üst bacak eskisinden daha berbat, alt bacak azaldı koltuk altı azaldı.Sevineyim mi üzüleyim?Kolda nd yag denedik korkunç acı verdi, kemiklerime kadar sızladım, şimdi yeni cihaz geldi dediler ütüleme lazer (diode) en son koluma yapıldı o da çok acıttı, nd yag kadar olmasa da, ayrıca da pek iyi dökülmedi kollarım.Bir de her müşteriden sonra dezenfekte etmiyorlar ve jel sürdükleri spatulayı değiştirmediler ve burası bir poliklinik, sorunca dezenfekte ettik diyorlar ama geçen bir bayan vardı kabinde, o çıktı ben girdim.Bir tavsiye istiyorum diode için lütfen.

Antalya'da iseniz size yer önerebilirim.
Tarama diode lazer son nesil teknolojidir ve acısızdır.Çalışma mantığı da, ütüleme epilasyon sistemleri gibi değildir.Zaten sizin durumunuzda biri için diode en mantıklısıdır.

Ayrıca Bu acı hissetme bazen kişinin ağrı eşiği ile de alakalıdır.

Foruma sürekli giremediğimden ,geç görüyorum kusura bakmayın.

Nemlendirici olarak çok basit bepantane krem kullanın.

Siviliceleriniz yoğun ise kurutmak için içinde propolis etken maddesi bulunan kremlerde yada eczaneden arnika krem alabilirsiniz.

Bizzat ürün eğitmenime sordum :)

Çok teşekkür ederim yardımınız için hemen alıcam. Bende idareten vazelin kullandım. Pepantane merhemi birde kremi oluyor. İkisinide denemiştim. Ama normal kremini alsam daha faydalı olucak sanırım.

ben de yüzümdeki tek tük siyah tüyler için lazere başlamıştım. alexandra mıdır nedir oydu cihazları da. izmirde bilindik bir hastane burası bu arada. seansı 125tlden başladı şimdi 100 tl ye kadar indiler sağolsunlar çok büyük indirim! bugünle beraber 11. seansıma gitmiş oldum fakat yüzümdeki tüyler bitmedi, arttı ve inceldi biraz. bir varsa bin çıktı. bugün doktora söyledim ben olmadı başka bi yere gitmeyi düşünüyorum dedim sonra birden bana olmazsa sana diğer makinamızı başlayalım dedi. yani sırf para almak için seanslarımı uzattıklarını düşünüyorum. sonra adını sordum diode dedi. şimdi ben devam etmeli miyim yoksa sizce başka bir yer mi bulmalıyım kendime :( kendimi çok enayi gibi hissettim ve canım sıkıldı. aileme de yeterince yük oluyorum zaten :14:

Sevgili arkadaşım malesef alex ince ayva tüylerde etkili değilmiş, ayrıca yüz, kol, vücut kıllarının kökleri çok derin olduğundan o derinliğe inemiyormuş ve bu uygulamayı yapan doktorun bunu biliyor olması gerekir.Başka yere gidip bi daha para ödemektense o hastaneyle sert bir şekilde konuş ve diod lazerle yapacakları seanslardan ücret almasınlar.Bir arkadaşıma da aynısı yapılmış yeni öğrendim bende, kız araştırıp,gerçeği öğrenip gidince ve konuşunca başka makinayla yapılacak 5 seansın ücretini almayalım demişler.O kadar para dök, zaman ayır, acı çek, vakit kaybet sonra sıfırdan bi daha çek bunları büyük haksızlık, hakkını ara bence.

Antalya'da iseniz size yer önerebilirim.
Tarama diode lazer son nesil teknolojidir ve acısızdır.Çalışma mantığı da, ütüleme epilasyon sistemleri gibi değildir.Zaten sizin durumunuzda biri için diode en mantıklısıdır.

Ayrıca Bu acı hissetme bazen kişinin ağrı eşiği ile de alakalıdır.

Varsa tavsiye edebileceğiniz bir yer sevinirim, bi konuşmak isterim orasıyla.Ağrı eşiğim çok düşük değil ama anlamadım, zayıfım deri altı yağ oranı az olduğu için mi diye düşünüyorum.Gerçi yağım var ama göbekte ve belde toplanıyor :50: kol ve bacakta sıfır yağ acaba acıma sebebi bu mudiye aklıma geliyor.Çünkü kolumun üstü hiç acımadı desem olur ama altı çok acıdı.Birde yapan lazeri uygulayan kadın yukarı aşağı uzun hareketlerle uygularken acı katlanılır seviyedeydi ama sağa sola, kısa kısa, itip çekince yandım resmen 1- 2 santim arası git gel yaptı derimin soğumasına olanak kalmadı, uygulama hatası da var galiba.Konuyla ilgili bilgisi olan herkesten yardım istiyorum.

Aklıma memorial da geliyor, orası nasıl acaba,giden varmı, antalyada lazere gidip kol ve üst bacak yada göbek tüyünden kurtulan varmı, tavsiye edebilcek kimse var mı? fiyatları piyasaya göre yüksekti ama sonuç alacaksam vermeye değer.Fiyatı uygun giden var ama memnun olmayıp tekrar başka yere gidince hiçde ekonomik olmuyor aynı parayı verip daha fazla eziyet çekip, daha çok vakit kaybediyoruz.Bir de burda jldbycn nikli bir bayan çok güzel bilgiler veriyordu, o bayan artık yok mu burada?

Sevgili arkadaşım malesef alex ince ayva tüylerde etkili değilmiş, ayrıca yüz, kol, vücut kıllarının kökleri çok derin olduğundan o derinliğe inemiyormuş ve bu uygulamayı yapan doktorun bunu biliyor olması gerekir.Başka yere gidip bi daha para ödemektense o hastaneyle sert bir şekilde konuş ve diod lazerle yapacakları seanslardan ücret almasınlar.Bir arkadaşıma da aynısı yapılmış yeni öğrendim bende, kız araştırıp,gerçeği öğrenip gidince ve konuşunca başka makinayla yapılacak 5 seansın ücretini almayalım demişler.O kadar para dök, zaman ayır, acı çek, vakit kaybet sonra sıfırdan bi daha çek bunları büyük haksızlık, hakkını ara bence.

çok teşekkür ederim cevabınız için. dün konuştuğumda kadın resmen dalga geçer gibi bırakcağım dediğimde bana o zaman başka bi makinamız var onla başlayalım dedi. sinirlerim bozuldu. hayatta ücretsiz yapacaklarına ümidim yok :50: nerdeyse 1.5 milyar paramızı çöpe attık üstüne daha da tüylendim. bunu söylediğimde bana size kağıt imzalattık orda yazıyordu dediler bir de üste çıkıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok canım sıkkın. zaten doktor adı altında estetisyen yapıyor uygulamaları da. doktorun yüzünü ilk gittiğimde görmüştüm o da tüylerime bakıp gitmişti sadece. :43:

Dr Şükrü Yıldırım var ,zaten her tip sistem var kendisinde .bence uğrayın.Konyaaltı mevkii de de bir çok merkez bulunuyor.

ben de yüzümdeki tek tük siyah tüyler için lazere başlamıştım. alexandra mıdır nedir oydu cihazları da. izmirde bilindik bir hastane burası bu arada. seansı 125tlden başladı şimdi 100 tl ye kadar indiler sağolsunlar çok büyük indirim! bugünle beraber 11. seansıma gitmiş oldum fakat yüzümdeki tüyler bitmedi, arttı ve inceldi biraz. bir varsa bin çıktı. bugün doktora söyledim ben olmadı başka bi yere gitmeyi düşünüyorum dedim sonra birden bana olmazsa sana diğer makinamızı başlayalım dedi. yani sırf para almak için seanslarımı uzattıklarını düşünüyorum. sonra adını sordum diode dedi. şimdi ben devam etmeli miyim yoksa sizce başka bir yer mi bulmalıyım kendime :( kendimi çok enayi gibi hissettim ve canım sıkıldı. aileme de yeterince yük oluyorum zaten :14:

Böyle davranışlar yüzünden insanlar korkar oldu haklı olarak.

Ağlamayan meme yok derler büyüklerimiz,bu tip yerlerde ne yazıkki çirkin davranıcaksınız ki hakkınızı versinler :(

merhaba arkadaşlar bende daha önce lazer tedavisi gördüm ama ne yazıkki kıllarım azalacağına çoğaldı sebebi ise kıl köklerim sarıymış..

mrb arkdslar ya bende lazere gıdıyorumda bacaklarımda henuz dokulmeler yenı yenı oluyor 1 ay 12 gun oldu henuz cımbızla ckınce gelıyor ama seansa gırcem yenılerı cıkmadan gırmem
dorumu sızce??? ne dusunuorsnz?

mrb arkdaslar benım de bı kac sorum olacak bılgılı olanlar fıkır sunarlarsa sevınırım. bulundugum sehırde lazer epılasyonu (dıode cıhazıyla) yapan bır tek yer var sadece 1 yıldır hızmette , gıdenler de memnun. bende gorusmek fıyat almak gıbı amaclar dogrultusunda gıttım. bayana troıt hormonu bozuklugum oldugunu normalde ılac kullanmadıgımı ama en son 10 gun once gıttıgım doktor muayenesı sonucu degerlerımde ufak bı artma oldugundan 1 aylıgına ılac kullandıgımı soyledım .o da bana geleceksen eger bu donemde gel daha yararlı olur lazer tedavı dedı bu dogru mu ? ayrıca yaz ıcınde uygulamanın hıc bı sakıncası yok dedı . ben bu sekılde duymamıstım ? yardımcı olursanız sevınırım =) tskkrler

Son düzenleme:
mrb arkdaslar benım de bı kac sorum olacak bılgılı olanlar fıkır sunarlarsa sevınırım. bulundugum sehırde lazer epılasyonu (dıode cıhazıyla) yapan bır tek yer var sadece 1 yıldır hızmette , gıdenler de memnun. bende gorusmek fıyat almak gıbı amaclar dogrultusunda gıttım. bayana troıt hormonu bozuklugum oldugunu normalde ılac kullanmadıgımı ama en son 10 gun once gıttıgım doktor muayenesı sonucu degerlerımde ufak bı artma oldugundan 1 aylıgına ılac kullandıgımı soyledım .o da bana geleceksen eger bu donemde gel daha yararlı olur lazer tedavı dedı bu dogru mu ? ayrıca yaz ıcınde uygulamanın hıc bı sakıncası yok dedı . ben bu sekılde duymamıstım ? yardımcı olursanız sevınırım =) tskkrler

Hormon tedavisi sırasında evet etkili olabilir ama daha uzun seanslara gitmeniz gerekebilir.Bence siz bunu doktorunuza sorun.

Diod cihazda yazında uygulama yapılır.tabiki güneş tatilinizin hemen ertesi günü gitmemenizde bence yarar var.

her iki durumda da mutlaka güneş koruyucu kullanmalısınız.

Back