Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Bilmiyorum dogru bir yere mi yaziyorum derdimi ama yasim 25. Son bes yildir yanaklarim dahil her yerimle ugrasiyorum. Onceligi lazere vermistim 3 yil once o zamanlar daha cahildim tabi ne tur bi lazere bile girdigimi bilmiyorum ama 1 yil boyunca devam ettim operasyona. Ilk iki seansta bi kac dokulme yasadim, sonrasi yok... Artik yuzum degil ama gobek cevrem gogus uclari dozu arttikca yanmaya baslayinca birde izlerle ugrasmak zorunda kaldim ve nihayetinde isyan edip biraktim. Lazeri biraktiktan 2-3 ay sonra yuzumde kistler olusmaya basladi iltahapli sivilce gibi ara sira cikiyordu kendini cabuk yenileyen bi yapim oldugundan fazla kafama takmiyordum ama hala tuy diyemem killarimla ugrasiyordum sir agda, cimbiz epilasyon aleti vs. yontemlerle. 1 yil daha gecti suan yuzum bakilmayacak halde iltahapli sivilceler komedonlar ne ararsaniz var bir takim sivilce ilaclari ve antibiyotikler fayda etmez hale geldi. Isim geregi her gun makyaj yapma zorundayim cilde nefes de aldiramiyorum. Zaten lanet olsun almasada olur artik. Bu karinca yumurtasi kremini genelde bu forumdan takip edip almaya karar verdim, aldimda kullandimda sabirla. Yuzume denemedim ama vucudumun diger problemli yerlerinde hic bi faydasini gormedim. Suan favorilerimin altlari yanak cene boyunda bi miktar gogus ucu gobek cikmamasi gereken her yerde killarim mevcut. Uzatiyorum yuzumude nefret etsemde cunku bakilacak halde degil...... Ama bunlari temizlerken artik ne yapacagimi veya ne yaptiracagimi bilmiyorum... Adetlerimde duzenlidir bu yasima kadar bir hormon bozuklugu oldugunuda sanmiyorum evlenmek uzereyim ilaclar kullanmaktan cekindigim icin doktora gitmiyorum. Gitsem bile 1-2 seneden once bi sey gormicez zaten azalma gibi en azindan. Nisanlim bile artik alma ben zaten seni her halinle seviyorum diyo. Yakinda kankasi olurum artik. Sakallari beraber keseriz (((( yuzumde bir suru kil ve bezeler var lutfen allah rizasi icin ne yapmaliyim bana yardin edin (((((

ne mutlu size.. bende alex kurbanıyım diod mu yaptırsam iğneli mi karar veremedim.. diodda tüylerin jiletlenmesi gerekmiş bu biraz tereddütte bıraktı beni.. siz de böyle bi uygulama yapıldı mı?

merhaba arkadaşlar ben geçen hafta yani 01.02.2012 tarihinde ilk seansa tüm yüzüm için gittim jilet kullanmadılar sadece bir makine ile kısalttılar.bugün 3. günüm oldu ama kıllarım hala çok sert hiç dökülecek gibi durmuyor. ayrıca doktorum jel sürdü ama yinede çok acıdı gerçekten çok güzel ilgelendiler ama pazartesiye kadar dökülür inşallah çünkü ben öğretmenim ve pazartesi veli görüşmelerim var doktorumla görüşecem bu durumdan kurtulamazsam kuaföre gitmemin bi sakıncası olur mu acaba ? ayın 15 inde 2. sean uygulanacak o zamana kadar bu şekilde kalmam mümkün değil biri yardım edebilir mi lütfen sizce 6. günde dökülürmü kıllarım sert ve siyah çok beyaz tenli değilim kıllarım çok belirgin lütfen bilgilerinizi paylaşın

canım allah yardımcın olsun bende sivilceli bir yüze sahibim senin durumunu öyle iyi anlıyorum ki gerçekten bazen en sevdiğin kişiler bile espiri yaptığında alınıyor insan .. nişanlın öyle der ama onun önemli olduğu kadar senin aynadan bakınca kendine ne dediğin daha çok önemli .. ben diode lazer kullanmanı tavsiye derim uzmanınla herşeyi konuş sıkıntını paylaş tıpkı burda olduğu gibi anlat emin ol işlem yapamıyacak bile olsa size bir yol gösterir allah yardımcın olsun. rabbim bizi bu durumdan kurtarsın

Cok saol canim ya.. Tekrar lazere diod olanina basla diyorsun yani. Ben esmerim killarda o bicim, yuzum yara bereyken olurmu ben istanbul sislideyim bana yakin bi yerde varmidir acaba... Herkes bebek gibi yuzun var derdi nazarami geldik ne... Kurtulamiyorum (( allah sanada banada hepimize sifa versin dua ediyorum artik (((

sultanbeylide var yani istanbul anadolu bölgesi araştır bence sana yakın bir hastahaneye sor bence ben sordum ewe geldim ve araştırdım en iyi olanı yüz için diod muş. iki gün sonra benimde öğrencilerimle ve velilerle görüşmelerim olacak ne yapacağımı bende bilmiyorum ilk defa lazer yaptırıyorum allah herkese yardım etsin . ama gerçekten sana önerim bir doktorla mutlaka görüş benim doktorum ışınların sivilcelerimden kurtulma ihtimalimin olduğunu bile söyledi :) inşallah herşey düzelir

Mecbur doktorun yolunu tutucaz yani :) bende bi arastirayim bakalim buralarda nerelerde hangi hastanelerde var, bu sefer asla guzellik merkezlerine gitmicem. Insallah memnun kalirsin canim hem tuyler hem sivilceler icin. Allah yardimcimiz olsun. Oncelikle hormonlara triod bezine artik nerdeyse problem onu tespit etmeden olmicak sanirim.. Direk lazere baslamadan bi baktir sende istersen belki baska bi tedaviyle desteklerler. Ilacla falan. Hic de kullanmak istemiyorum ama... Hala bilmiyorummmm... Sosyal acidan cok zor oluyomus ama resmen depresyona surukledi beni. Bankadayim insanlarin yuzune bakamiyorum resmen umarim bi gun kurtulduk diye yazariz buralara... Artik yas kemale ermeden..

Kızlar, yüzünüze lazer yaptıracaksanız diod yaptırın diğerlerini sakın bulaştırmayın. eğer kıllarınız siyahsa daha iyi etki ediyor. ben faydasını görüyorum, inşallah siz de görürsünüz.

yaaaa benim tüylrim dökülmeye başladı ama ilthaplı sivlceler çıkmaya başladı 17 yaşndayım size normlmiş gibi gelcek ama normalde böyle sivlce çıkmazdı surtmda napmalıyım biri bana akıl versin lütfeeen bide tüylr nasıl daha çabuk dökülücek

Moral bozmak gibi olmasin umarim dokulmelerin devam eder ama bir sure sonra etmeyebilirde. Ilk basta o dokulmeyi daha cok goruyosun. Ayni dert bende de var suan bile iltihaplari yaraya donusturdum yuzumde yaralarin uzerinde bepanten plus oturuyorum oyle. Ben dayanamiyorum sen sakin oynama o sivilcelerle. Herseyi denedim aklina gelebilecek, en iyi gelen sey nivea nin bal maskesi. Haftada 2-3 kez yapiyorum ve solaryum sivilceleri biraz daha iyi geliyor sanki. Ama epilasyona devam ettigin icin solaryuma girme tabi. Doktora gitmistim o sivilceler icin antibiyotik agizdan, mantar ilaci yayildigi icin ve sivex vermisti tabi dahada cogaldi onlarida kestim ben. Simdi bu epilasyon isine doktor ile devam et derim ben, yani bi saglik kurulusunda yaptir bu isi, devam edeceksen. Orda kan degerlerinede bakarlar neden kil oldugu anlasilir belki bi tedavi daha uygularlar daha saglikli olur.

bende yüzüm için diod lazere gidiyorum 1 seans gittim. ama bana yapan kadın gözlük taktırmadı, ben neden gözlük takılmıyor deyincede cihaz zaten tene değdiği için zarar vermez göze dedi. doğrumudur bu siz takıyormusunuz yüzünüze diod yapılırken? resmen gözüm kapalıyken ışığı görüyor gibi oluyorum

Son düzenleme:
bide alex. ile bronz tenlere yapılamıyormuş o yüzden bacak ve kola başlayamadım. bronz tenli olup, epilasyon yaptıran arkadaşlar hangi aletle yapıyorlar? yardımcı olursanız sevinirim:)

Son düzenleme:

bendede aynı sorun ama henüz lazer yyaptırmadım düşünüyordumvücut için ama yüzüme iğneli düşünüyorum kesin sonuç o olduğunu söylüyorlar bide yeni bi ürün var sempremaj die duydunmu bilmiyorum burda kallanıcı yorumları var takip et benim gibi :)onuda düşünüyorum 1kez ağda yap kökten alsın seti uygula25 gün diyo kıl köklerini kurutuyormuş...

O orunun baska bi yan versiyonunuda okudum, ucu sempremaja cikmisti :) kulaga cok hos geliyor 25 gun sonrasindan kil yok. Inandirici gelmiyo bana para problem degil, manevi anlamda cokus yasiyorum her urunu denedikten sonra hatta bunuda deneyebilirim her an :) ama kesinlikle en yakin zamanda hormon testi yada ne tedavi gerekiyosa bunun yaninda yapacagim artik ne yaparsam adetim yeni bitti, adetin 3.gunu yaptirmak gerekiyormus bu testleri. Simdi evet igneli icin cok iyi diyorlar yuzde ama bende asiri var canimi cok yakar diye dusunuyorum birde 65 yasinda bakimli bir patronum var 40 yildir hala igneli ile cenesi yaptiriyor :))) onu gorunce igneli zaten hic icimden gelmiyor. Sonucta bitmiyor yani, hem doktorun verecegi ilaclarin bu killari kendi kendine dokecegini okudum bi kac yerde. Bi hikaye daha var bende yine yakinimda biri 30lu yaslarindaydi hormon tedavisi yaninda lazer ile bitirdi yuzunu. Bende de iste tam tersi cogaldi. Bide bezeler sivilceler cabasi tarla gibi yasamaya calisiyorum. Canim ne yapacaksan benim gibi kafana gore baslama once bi doktora git ondan sonra basla bence sende.

bide alex. ile bronz tenlere yapılamıyormuş o yüzden bacak ve kola başlayamadım. bronz tenli olup, epilasyon yaptıran arkadaşlar hangi aletle yapıyorlar? yardımcı olursanız sevinirim:)

Gozluk taktirmamasi gercekten cok ilginc ben gittigim surece her zaman taktirmislardi. Girdigim cihazi bilemiyorum cunku o zamanlar bu konu hakkinda bilgim yoktu onlar ne derse inaniyodum. Ama bronz tene yapamayiz demeleri iyi seni riske atmiyolar en azindan, (her defasindan yanmis biri olarak diyorum) cunku bende bronz tenliyim yaz kis. Ayrica her makine icin cok koyu renk ten iyi olmaz sanirim. Ayrica, e vucudum bronz ve yaptiramadiysan yuzune nasil yaptirdin canim biraz daha acik olsa bile yuzunde koyudur o zaman. Dokulme oldumu?

Ozelden yazamiyorum canim cunku mesaj sayim yeterli degil imis :) belki okursun burdan yazayim... Ben sislideyim canim is yerimin yaninda bi guzellik merkezi var orda yaptiriyordum. Hatta bu merkezinin istanbulda baska yerlerde de subeleri var sagliklida bir yere benziyordu. 1-1,5 yil devam ettim. Kontrole gittigimde banada atis yaptiklari oldu bu sure zarfi icersinde. Makineyi bende bilmiyorum.. Yuzunde beyaz killarinda siyahsa dokulmede olmasi lazim bence kesin anlamadim. Belki hormonal yada trioid bezlerinden olabilirmis. Ben yarindan tez yok doktora gidicem cunku dedigin gibi bende sonradan hic dokulme olmaz hale gelmisti....., ve cikmayan yerlerdede cikmaya basladi hani o ufak renksiz tuylerde kil oldu yuzumde. Bilmiyorum kacinci seansindi ama bu yuzden cektigim icin cok korkuyorum simdi yuzune yaptirmaya devam ediyorsan bi doktora gitki bu killanmanin sebebine baksinlar benim gibi cekme... Fiyat bana biraz ucuz geldi ayrica bilemedim. Ama belki bu kadar zamanda piyasasi degismistir belki..Doktora git lazere devam etsendeki bosa gitmesin. En sagliklisi inan bu.

saol canım ben bi konşişyşm gittiğim yerle..

yüzüm kendi ten rengimde benim zaten ya. yazın yüzüm pek yanmaz ertesi gün açılır yani.o yüzden bi sorun olmadı yanma olmadı. ben memnunum şimdilik azaldı gibi. bazen küçük küçük çıkanları da elimle çekiyorum geliyor.daha 3 seans gittim ben. ilk 2 seans alex. sonuncusu diod. kesinlikle diod daha etkili...

Diod etkili dedin sevindirik oldum birden gidesim geldi :) yarin kan vericem hormon testi icin bide bakalim...

mine_22 özel mesaj atma hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum...

bilmiyorumki bakmadım makinenin adına sadece diode olduğunu biliyorum, hangi çeşidi olduğunu sormadım. ben gideli 20 gün oluyo tek tük çıkıyo şimdilik ve bazılarını elimle çekebiliyorum hepsini değil ama. benimki sadece yüzüm olduğu için farklı olabilir vücuttan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…