- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ne mutlu size.. bende alex kurbanıyım diod mu yaptırsam iğneli mi karar veremedim.. diodda tüylerin jiletlenmesi gerekmiş bu biraz tereddütte bıraktı beni.. siz de böyle bi uygulama yapıldı mı?
Bilmiyorum dogru bir yere mi yaziyorum derdimi ama yasim 25. Son bes yildir yanaklarim dahil her yerimle ugrasiyorum. Onceligi lazere vermistim 3 yil once o zamanlar daha cahildim tabi ne tur bi lazere bile girdigimi bilmiyorum ama 1 yil boyunca devam ettim operasyona. Ilk iki seansta bi kac dokulme yasadim, sonrasi yok... Artik yuzum degil ama gobek cevrem gogus uclari dozu arttikca yanmaya baslayinca birde izlerle ugrasmak zorunda kaldim ve nihayetinde isyan edip biraktim. Lazeri biraktiktan 2-3 ay sonra yuzumde kistler olusmaya basladi iltahapli sivilce gibi ara sira cikiyordu kendini cabuk yenileyen bi yapim oldugundan fazla kafama takmiyordum ama hala tuy diyemem killarimla ugrasiyordum sir agda, cimbiz epilasyon aleti vs. yontemlerle. 1 yil daha gecti suan yuzum bakilmayacak halde iltahapli sivilceler komedonlar ne ararsaniz var bir takim sivilce ilaclari ve antibiyotikler fayda etmez hale geldi. Isim geregi her gun makyaj yapma zorundayim cilde nefes de aldiramiyorum. Zaten lanet olsun almasada olur artik. Bu karinca yumurtasi kremini genelde bu forumdan takip edip almaya karar verdim, aldimda kullandimda sabirla. Yuzume denemedim ama vucudumun diger problemli yerlerinde hic bi faydasini gormedim. Suan favorilerimin altlari yanak cene boyunda bi miktar gogus ucu gobek cikmamasi gereken her yerde killarim mevcut. Uzatiyorum yuzumude nefret etsemde cunku bakilacak halde degil...... Ama bunlari temizlerken artik ne yapacagimi veya ne yaptiracagimi bilmiyorum... Adetlerimde duzenlidir bu yasima kadar bir hormon bozuklugu oldugunuda sanmiyorum evlenmek uzereyim ilaclar kullanmaktan cekindigim icin doktora gitmiyorum. Gitsem bile 1-2 seneden once bi sey gormicez zaten azalma gibi en azindan. Nisanlim bile artik alma ben zaten seni her halinle seviyorum diyo. Yakinda kankasi olurum artik. Sakallari beraber keseriz(((( yuzumde bir suru kil ve bezeler var lutfen allah rizasi icin ne yapmaliyim bana yardin edin (((((
Cok saol canim ya.. Tekrar lazere diod olanina basla diyorsun yani. Ben esmerim killarda o bicim, yuzum yara bereyken olurmu ben istanbul sislideyim bana yakin bi yerde varmidir acaba... Herkes bebek gibi yuzun var derdi nazarami geldik ne... Kurtulamiyorum(( allah sanada banada hepimize sifa versin dua ediyorum artik (((
sultanbeylide var yani istanbul anadolu bölgesi araştır bence sana yakın bir hastahaneye sor bence ben sordum ewe geldim ve araştırdım en iyi olanı yüz için diod muş. iki gün sonra benimde öğrencilerimle ve velilerle görüşmelerim olacak ne yapacağımı bende bilmiyorum ilk defa lazer yaptırıyorum allah herkese yardım etsin . ama gerçekten sana önerim bir doktorla mutlaka görüş benim doktorum ışınların sivilcelerimden kurtulma ihtimalimin olduğunu bile söyledi :) inşallah herşey düzelir
yaaaa benim tüylrim dökülmeye başladı ama ilthaplı sivlceler çıkmaya başladı 17 yaşndayım size normlmiş gibi gelcek ama normalde böyle sivlce çıkmazdı surtmdanapmalıyım biri bana akıl versin lütfeeen bide tüylr nasıl daha çabuk dökülücek
Bilmiyorum dogru bir yere mi yaziyorum derdimi ama yasim 25. Son bes yildir yanaklarim dahil her yerimle ugrasiyorum. Onceligi lazere vermistim 3 yil once o zamanlar daha cahildim tabi ne tur bi lazere bile girdigimi bilmiyorum ama 1 yil boyunca devam ettim operasyona. Ilk iki seansta bi kac dokulme yasadim, sonrasi yok... Artik yuzum degil ama gobek cevrem gogus uclari dozu arttikca yanmaya baslayinca birde izlerle ugrasmak zorunda kaldim ve nihayetinde isyan edip biraktim. Lazeri biraktiktan 2-3 ay sonra yuzumde kistler olusmaya basladi iltahapli sivilce gibi ara sira cikiyordu kendini cabuk yenileyen bi yapim oldugundan fazla kafama takmiyordum ama hala tuy diyemem killarimla ugrasiyordum sir agda, cimbiz epilasyon aleti vs. yontemlerle. 1 yil daha gecti suan yuzum bakilmayacak halde iltahapli sivilceler komedonlar ne ararsaniz var bir takim sivilce ilaclari ve antibiyotikler fayda etmez hale geldi. Isim geregi her gun makyaj yapma zorundayim cilde nefes de aldiramiyorum. Zaten lanet olsun almasada olur artik. Bu karinca yumurtasi kremini genelde bu forumdan takip edip almaya karar verdim, aldimda kullandimda sabirla. Yuzume denemedim ama vucudumun diger problemli yerlerinde hic bi faydasini gormedim. Suan favorilerimin altlari yanak cene boyunda bi miktar gogus ucu gobek cikmamasi gereken her yerde killarim mevcut. Uzatiyorum yuzumude nefret etsemde cunku bakilacak halde degil...... Ama bunlari temizlerken artik ne yapacagimi veya ne yaptiracagimi bilmiyorum... Adetlerimde duzenlidir bu yasima kadar bir hormon bozuklugu oldugunuda sanmiyorum evlenmek uzereyim ilaclar kullanmaktan cekindigim icin doktora gitmiyorum. Gitsem bile 1-2 seneden once bi sey gormicez zaten azalma gibi en azindan. Nisanlim bile artik alma ben zaten seni her halinle seviyorum diyo. Yakinda kankasi olurum artik. Sakallari beraber keseriz(((( yuzumde bir suru kil ve bezeler var lutfen allah rizasi icin ne yapmaliyim bana yardin edin (((((
bendede aynı sorun ama henüz lazer yyaptırmadım düşünüyordumvücut için ama yüzüme iğneli düşünüyorum kesin sonuç o olduğunu söylüyorlar bide yeni bi ürün var sempremaj die duydunmu bilmiyorum burda kallanıcı yorumları var takip et benim gibi :)onuda düşünüyorum 1kez ağda yap kökten alsın seti uygula25 gün diyo kıl köklerini kurutuyormuş...
bide alex. ile bronz tenlere yapılamıyormuş o yüzden bacak ve kola başlayamadım. bronz tenli olup, epilasyon yaptıran arkadaşlar hangi aletle yapıyorlar? yardımcı olursanız sevinirim:)
ya arkdslar 12 gun oldu dıodele vucudumu yaptm hıc acı hıssetmedım ama dokulmedı halen yuzumu jıletlemedıler bı makına var kokten almıo tras gıbı onla pıllı calsan varya onla yaptılar ama halen dokulmedı yaa bı arkds ıpl dı makına dedı ama nası anlarmkı
Moral bozmak gibi olmasin umarim dokulmelerin devam eder ama bir sure sonra etmeyebilirde. Ilk basta o dokulmeyi daha cok goruyosun. Ayni dert bende de var suan bile iltihaplari yaraya donusturdum yuzumde yaralarin uzerinde bepanten plus oturuyorum oyle. Ben dayanamiyorum sen sakin oynama o sivilcelerle. Herseyi denedim aklina gelebilecek, en iyi gelen sey nivea nin bal maskesi. Haftada 2-3 kez yapiyorum ve solaryum sivilceleri biraz daha iyi geliyor sanki. Ama epilasyona devam ettigin icin solaryuma girme tabi. Doktora gitmistim o sivilceler icin antibiyotik agizdan, mantar ilaci yayildigi icin ve sivex vermisti tabi dahada cogaldi onlarida kestim ben. Simdi bu epilasyon isine doktor ile devam et derim ben, yani bi saglik kurulusunda yaptir bu isi, devam edeceksen. Orda kan degerlerinede bakarlar neden kil oldugu anlasilir belki bi tedavi daha uygularlar daha saglikli olur.
Gozluk taktirmamasi gercekten cok ilginc ben gittigim surece her zaman taktirmislardi. Girdigim cihazi bilemiyorum cunku o zamanlar bu konu hakkinda bilgim yoktu onlar ne derse inaniyodum. Ama bronz tene yapamayiz demeleri iyi seni riske atmiyolar en azindan, (her defasindan yanmis biri olarak diyorum) cunku bende bronz tenliyim yaz kis. Ayrica her makine icin cok koyu renk ten iyi olmaz sanirim. Ayrica, e vucudum bronz ve yaptiramadiysan yuzune nasil yaptirdin canim biraz daha acik olsa bile yuzunde koyudur o zaman. Dokulme oldumu?
yüzüm kendi ten rengimde benim zaten ya. yazın yüzüm pek yanmaz ertesi gün açılır yani.o yüzden bi sorun olmadı yanma olmadı. ben memnunum şimdilik azaldı gibi. bazen küçük küçük çıkanları da elimle çekiyorum geliyor.daha 3 seans gittim ben. ilk 2 seans alex. sonuncusu diod. kesinlikle diod daha etkili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?