• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

ben dün bi güzellik merkezyle anlaştım diod adnda bi cihaz kullancaklar sadce yüzüme 600 liraya anlaştım 11 sean fiyat konsnda biligisi olan cevap verbilir mi??? bide ben baya esmerim işe yarar mı bilmyorum herkes farklı bişey söylüyor

merhaba herkese

kendimde tüm epilasyon sistemlerini uygulatmış biriyim.
düzensiz yaptırsam da bacak ve kol altında üçer beşer tüyüm kalmıştır onlarda rahatsız etmiyor beni.başlangıçta ıpl sonra alex uygulanmıştı.

yüz bölgesi ise; hala sorundu.Bu cihazları satan biri olsam da kurtulamıştım.
Başta ıpl yaptık ,geçici ağda görevi gördü ve tüyler kıl oldu.alex zaten kullanılmazdı.
en son iğneli epilasyon yaptırdım.acısı sinir bozucuydu ve uzun sürüyordu dayanadım vazgeçtim ikinciye gitmedim.

en son 4 hafta önce doktorumuzun da önerisi ile diod yaptırdım .şimdilik sıkıntı yok.aslında hep aklımdaydı ama acısı korkutuyordu.
teknolojinin geşilmesi ile diodelerda etkinliği-hızı arttı acısıda azaldı.Şimdi kollarımın üstüne de başladım.

Piyasada çakma diod çok fazla var.Gerçek lazer cihazlarının parasıyla ev-araba alabilirsiniz.Dolayısıyla cihazın kendisi de ,uygulaması da çok ucuz değil.her yere güvenmeyiniz.zaten dünyada lazer markaları belli,onların bir kaçı da ülkemizde var.

Ben de nd-yag'dan sonra dioda başladım. etkisi gayet iyi ama uygulama öncesi jel sürüyorlar cihazın eski olmasından mı kaynaklanıyor acaba? bir de dozu ne olmalı? önce yaptırdığımda bir yerde 7; bi yerde de 77 yazıyordu, bu normal mi?

ben dün bi güzellik merkezyle anlaştım diod adnda bi cihaz kullancaklar sadce yüzüme 600 liraya anlaştım 11 sean fiyat konsnda biligisi olan cevap verbilir mi??? bide ben baya esmerim işe yarar mı bilmyorum herkes farklı bişey söylüyor

merhaba, hayırlı olsun umarım iyi sonuç alırsın. ilk seansın ne zaman? seansa gelmeden önce hazırlık olarak yapmanı istedikleri birşey oldumu

seansm yarındı ama bugune aldım okullar açılck hemn bi sonuç almak istedim gittim bugun önceden bişey istmdler sadce regl dönmnin 2. veya 3. günü gidip hormon testimi ne yaptrmam gerkiyormuş. yüzme jilet vurdulaaaaaaaarrr :( kendmi erkek gibi hsdiyorum :D pskoljm bozldu :P birazda acıdı sadce burnma yaprken deişk bir cihaz kullandlar havada geliodu anlmdm :D kurtlmak için şart ama :(
özelden msjna cvap vermyorum malsef.. :/

seansm yarındı ama bugune aldım okullar açılck hemn bi sonuç almak istedim gittim bugun önceden bişey istmdler sadce regl dönmnin 2. veya 3. günü gidip hormon testimi ne yaptrmam gerkiyormuş. yüzme jilet vurdulaaaaaaaarrr :( kendmi erkek gibi hsdiyorum :D pskoljm bozldu :P birazda acıdı sadce burnma yaprken deişk bir cihaz kullandlar havada geliodu anlmdm :D kurtlmak için şart ama :(
özelden msjna cvap vermyorum malsef.. :/

hadi bakalım inşallah hızlı sonuç alırsın. kaybol haa gelişmeleri bildir ;) ben bir merkezle yüz yüze görüşmedim ama internetteki araştırdığım fiyatlarda yüz için tek seans fiyatı 70 ila 90 arasında değişiyor toplu seans alımında indirim bazıları yapıyor bazıları yapmıyor. sen 11 seansı 600 a aldığına göre seansın 55 e falan geliyor gayet iyi bir fiyat sanırım. ayrıca yüz önemli bir bölge 3e 5e bakmamak lazım paraya kıymak lazım. ipl kullanırken jiletlediklerini biliyordum ama diod da jilet yaptıklarını bilmiyordum. özel mesaj hakkın olmamasına üzüldüm :( nereye gittiğini merak etmiştim. 2. seansın ne zaman? bakalım 2.seansa kadar nasıl gelişecek durumun gerçi ilk seansta çok fark olmaz heralde

ya arkdslar 12 gun oldu dıodele vucudumu yaptm hıc acı hıssetmedım ama dokulmedı halen yuzumu jıletlemedıler bı makına var kokten almıo tras gıbı onla pıllı calsan varya onla yaptılar ama halen dokulmedı yaa bı arkds ıpl dı makına dedı ama nası anlarmkı:(

ya arkdslar 12 gun oldu dıodele vucudumu yaptm hıc acı hıssetmedım ama dokulmedı halen yuzumu jıletlemedıler bı makına var kokten almıo tras gıbı onla pıllı calsan varya onla yaptılar ama halen dokulmedı yaa bı arkds ıpl dı makına dedı ama nası anlarmkı:(

makinelerin üzerinde yazar genelde markaları. iyice incele makineyi yazıyordur mutlaka bi tarafında. yazmıyorsada uygulama yapana sor. bunu sormak en doğal hakkın

hadi bakalım inşallah hızlı sonuç alırsın. kaybol haa gelişmeleri bildir ;) ben bir merkezle yüz yüze görüşmedim ama internetteki araştırdığım fiyatlarda yüz için tek seans fiyatı 70 ila 90 arasında değişiyor toplu seans alımında indirim bazıları yapıyor bazıları yapmıyor. sen 11 seansı 600 a aldığına göre seansın 55 e falan geliyor gayet iyi bir fiyat sanırım. ayrıca yüz önemli bir bölge 3e 5e bakmamak lazım paraya kıymak lazım. ipl kullanırken jiletlediklerini biliyordum ama diod da jilet yaptıklarını bilmiyordum. özel mesaj hakkın olmamasına üzüldüm :( nereye gittiğini merak etmiştim. 2. seansın ne zaman? bakalım 2.seansa kadar nasıl gelişecek durumun gerçi ilk seansta çok fark olmaz heralde

2. seansım 1 buçuk ay sonra :) jilet yapılıomuş şimdi tüylerin (bu jiletten sonra kılların :D) uzamasını beklyorum ilk özel msjım sana olcak m.etme :) gittğim yer baya biliniyor aslnda pendikte... normlde 1 seansa 125 lira dedi indirim varmş ne kadar doğru bilemem daha 2 ay önce sorduğumdada 600 demişti çünkü :D
2. seansta daha az acıyormuş ozamn daha dikkat edicem özen göstermediler gibime geldi bilemyorum gelşmelerle burdayım :)

2. seansım 1 buçuk ay sonra :) jilet yapılıomuş şimdi tüylerin (bu jiletten sonra kılların :D) uzamasını beklyorum ilk özel msjım sana olcak m.etme :) gittğim yer baya biliniyor aslnda pendikte... normlde 1 seansa 125 lira dedi indirim varmş ne kadar doğru bilemem daha 2 ay önce sorduğumdada 600 demişti çünkü :D
2. seansta daha az acıyormuş ozamn daha dikkat edicem özen göstermediler gibime geldi bilemyorum gelşmelerle burdayım :)

senmi yapıcan jileti yoksa onlar uygulamadan hemen önce kendilerimi yapıyor? fiyatı düşünme gayet iyi anlaşmışsın. pendiktemi :(( üzüldümm ben karşıdayım bedava olsa bile gelemem oraya :)))

ya arkdslar makınayı sordum dıode soprano dedıler gıttıgımde sordum hatta baska bırısı gıbı maıl attım onda da öyle dediler diode soprano dediler ama makınanın basını degıstık mı dedıler bı de her cıhazın ustunde yazmaz dediler maılde de anlayamadım tam bı de baka bırı gıbı maıl attım nakıt 800 taksıtlı bıtıs garantılı 1000 tl dedıler benımsee aylık 250 5 taksıt 1250 ye gelıyo ama ıcınde yüzüm sırtım felan da var:( acaba kazıklandım mı yaa off ayrıntılı bılgı veren olrsa bılen bı arkds cok sevınırım sımdıden tskrlerr

senmi yapıcan jileti yoksa onlar uygulamadan hemen önce kendilerimi yapıyor? fiyatı düşünme gayet iyi anlaşmışsın. pendiktemi :(( üzüldümm ben karşıdayım bedava olsa bile gelemem oraya :)))

yok hayır onlar uyglamayı yapmadan önce kendileri jiletledi benm hç jilet vurmamamı söyledilr:( uzamaya başladılar ama kardeşlerim benimle dalga geçiyor yaa :D beni böyle görmeye alışık deiller tabi..:( inşl. okullar açılmadan çıkıp dökülürler yoksa kafayı yerim :(

ya arkdslar makınayı sordum dıode soprano dedıler gıttıgımde sordum hatta baska bırısı gıbı maıl attım onda da öyle dediler diode soprano dediler ama makınanın basını degıstık mı dedıler bı de her cıhazın ustunde yazmaz dediler maılde de anlayamadım tam bı de baka bırı gıbı maıl attım nakıt 800 taksıtlı bıtıs garantılı 1000 tl dedıler benımsee aylık 250 5 taksıt 1250 ye gelıyo ama ıcınde yüzüm sırtım felan da var:( acaba kazıklandım mı yaa off ayrıntılı bılgı veren olrsa bılen bı arkds cok sevınırım sımdıden tskrlerr

canım sen iiyi anlaşmışsın bence ben sadece yüz için 600 liraya anlaştım..

ilk seansımı yaptırmıştım. sanki tüyler biraz incelmiş gibi geldi. seyrek te olsa dökülüyor. 21 şubatta tekrar gidicem ikinci seansıma. acıdan korkanlar korkmasın bende çok korkuyordum. ama çok acımıyor.

ben genitali bitirme garantili 400 tl ye anlaştım. belge veriyorlar. belge iste. bir de tüylerin tamamen azalmayacağı tek tük te olsa kalabileceğine dair belge imzalatıyorlar. tek tük te olsa kalma ihtimali var yani hepsinde. tek tüke razıyım ben :)

ben genitali bitirme garantili 400 tl ye anlaştım. belge veriyorlar. belge iste. bir de tüylerin tamamen azalmayacağı tek tük te olsa kalabileceğine dair belge imzalatıyorlar. tek tük te olsa kalma ihtimali var yani hepsinde. tek tüke razıyım ben :)

Ben de nd-yag'dan sonra dioda başladım. etkisi gayet iyi ama uygulama öncesi jel sürüyorlar cihazın eski olmasından mı kaynaklanıyor acaba? bir de dozu ne olmalı? önce yaptırdığımda bir yerde 7; bi yerde de 77 yazıyordu, bu normal mi?

Merhaba

Bazı diodlarda jel sürülebilir.Normal.Doz; ten ve kıl yapısına göre uygulayan kişi tarafından analiz edilip ayarlanır.Yani yapan kişinin bilgisi-deneyimi çok önemli.

Her cihazın enerjileri farklı olabilir.hangi cihaz olduğunu bilmediğim için 7 ile 77 için yorum yapamıyorum.

Lazer epilasyonda tüyler asla %100 bitmez,bunu söyleyen işletmeden hemen ayrılın.Mutlaka kalanlar olacaktır ,bunlarda sizi rahatsız edecek yoğunlukta olmayacaktır.tabiki kişinin hormonal yapısı ile bağlantı.

Unutmayalım ki Tıp da bile %100 garanti diye bir şey yoktur.
İmzaladığınız yada verilen garanti belgesi gibi ergümanların yasal hiçbir bağlayıcılığı yoktur.

Bu arada aklınızda olsun senet gibi şeyler sakın imzalamayın.Piyasada dolandırıcı inanın çok.

Uygulama sonra kıl hemen dökülmeyebilir.ama çıkmaya başladıkça çektikçe elinize kolayca gelmesi lazım.Bu iyidir lazer kılınızı görmüş demektir.Bu süreç yaklaşık 2-3 hafta sürebilir.

Her makinanın üstünde adı arkasında menşei yazar.Diodlarda başlık kolay kolay değişmez.Ipl de değişir.

İyi bir uygulamada diode lazerlerin seans aralığı 6-8 dir( yüz hariç) Buna dikkat edin.

Fiyatları ucuz diye bir merkeze gidecekseniz cihazı ve merkezi araştırın.
Çok pahalı da yaptırmayın.

Bayanlardakol altı,genital ikomple bacak 1500 civarında ise normaldir.Bu fiyat işletmenin giderlerine göre artar -düşer.

Yüzünüze de her uygulamayı yaptırmayın.Yapacağınız tek şey iyi bir diod yada nd-yag lazer

İyi ıpl lerde de azalma sağlar.

sevgiler

ben ilk seansı yapalı 1 hafta oluyor ama hala tüyler tam çıkmadı ya of :( okullar açılcak küçük küçükler ne döklyolr ne çıkıyolar napcam ben :(

merhaba bende başladım diod lazere ama üzerinde diod yazmıyor şüphelendim çalışana sordum kaçamak cevap verdi bir kaç gün sonra tekrar gidicem ama ilk seansdan memnun kaldım kızarıklık olmadı anadolu yakasında diod olan yer biliyormusunuz cevaap bekliyorum ben yeni üye olduğum için biraz acemiyim sitede özeldende atabilirsiniz

Back