Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menün güzelmiş ama çok az değilmi bende sabahdan akşama kadar aç dursam tık yok akşam 5 den sonra acayip tatlı tuzlu birşeyler yemek istiyorum zor tutuyorum kendimiMenüm
Sabah. ; 5 zeytin 1 yumurta 1 hurma 3 ceviz yeşil çay semiz otu , roka domates ve salatalık 1 tane de biber
Öğlen : yarım litre ayran 3 ceviz 3 hurma
Akşam ; 1 kase mercimek çorbası
Ay vallahi bende zor tutuyorum kendimiMenün güzelmiş ama çok az değilmi bende sabahdan akşama kadar aç dursam tık yok akşam 5 den sonra acayip tatlı tuzlu birşeyler yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi
Selam kızlar bende en geç 7de yıyodım ama sizinle beraber bende 6da kapatırım dükkanı benim boy 1.65 kilo 90la başladım şu an 85.9 bende sabah klasik kahvaltı yapıyorum ekmek yemiyorum öğle süt ya da meyve ile geçiştiriyorum akşam da evde olan yemekten ekmeksiz yiyorum bu arada ben kahvaltıyı ancak 12gubı falan yapıyorum :) geç yatıp geç kalkıyorum çünkü
Ayrıca elıptık bisiklet kullanıyorum
Senin kilon benden çok çok az ah bende görebilsem o günleri inşallah bi saat sonra elıptık yapıcam bende inşallahMerhaba canım hoşgeldin hemen hemen aynı tarzda besleniyoruz tek farkımız ben kahvaltıyı erken yapıyorum sadece bugun biraz geç yaptım
Ben bu aksam kaçamak yaptım simdi spor yapıp Öyle uyumayı dusunuyorumBen gündüz canım ne isterse yiyorum. Çok iştahlı biri olmadigimdan topladigimda. 1200 kaloriyi geçmiyor yediklerimn.
Sabahlari 1 saat yürüyorum. Yarın sabah tartim ne gösterecek bakalım.
Slm :) o bölüm yanlışlıkla copy paste olmuş :) boşver. SildimKöklere Dönüş 2 ve Yeşil aşkına ne? chaos