canım erkek arkadaşın neden 1.5 sene sonra sana böyle bir laf söylemiş,
neden bunu bile bile senle çıkmaya devam etmiş????
şimdi mi söylemek aklına gelmiş
Haksızsınız diyemiyeceğim bazı konularda gerçekten katılıyorum ama herşey boyle değil. bana vermiş oldugu onem ve saygı hiç bir zaman eksik olmadı ve gercekten sewdıgını biliyorum belki benim kadar olmasa da.. oyle faydalanmak için ilişki yaşasaydık bu kadar uzun surmezdi diye dusunuyorum.
eşinizi kabul ettirme ne kdr zaman aldı acaba? ve bunu gerçekten başardıysanız tebrik ediyorum, umarım bizim de sonumuz bole olur.
esimi kabul etmeleri icin biraz zor olmasina ragmen ailemi onunla tanisip birkac gün gecirmek icin ikna ettim. ailem onu görüp yakindan taniyinca ne kadar iyi bir insan oldugunu gördü.. yani kendileri görüp taniyip ikna oldular... zamana gelince onunla görüsüp tanimalarina ikna etmem birkac haftami aldi :) ama son sürat calistim .. hergün temcit pilavi gibi önlerine sundum. kabul etmek zorunda kaldilar tanismayi.. insallah senin icinde böyle olur ve cok mutlu olursun :)
en başta din Allahın yarattığı sıradan bir kul için değiştirilecek birşey değil güzel arkadaşım...hissetmediğin müddetçe böyle birşey yapmamalısın.kendi dininin gerekliliklerini yerine getirmediğini , getiremediğini söylerken başka bir din seçmek ona geçmek anlamsız...ev , semt ,iş ,şehir ,ülke değiştirmek gibi birşey değil bu...bunun farkına varman gerek...kimse için başka bir dine geçilmez...
erkek arkadaşın ileride olası durumlarda çocuklarınız ile ilgili hangi dine mensup olacak doğduğunda sorusunda takılıyor olabilir...sizinle kiliseye mi yoksa babasıyla camiye mi gidecekler?bu epey büyük bir çelişki...bunu sorun etmesi gayet normal geliyor bana..bu herkesin yaşayabileceği bir ikilem.bir hristiyanda bunu düşünebilir bir yahudide bir müslümanda...
bu gerçeği bilerek bu kadar zaman geçirmiş olması, işin son evresinde bu düşüncelerini belirtmesi onun ayıbı gerçekten buna söylecek söz yok.zamana ve mantığınıza bırakın bu işi...allah kolaylıklar versin
ya adam direk benim ailem tutucu,seninle evlenemem demiş.bundan daha net bir cümle olabilir mi.belli ki sevgiliniz hiçte modern değil.müslüman bile olsan,sen evlenmeden benimle tatillere geldin,ailem kabul etmez diyebilirdi.yaşın daha çok genç.önünde uzun yıllar var.umarım karşına seni olduğun gibi sevecek insan çıkar.
gerçekten birbirini seven iki insan herşeye rağmen birbiri için savaşır ve birçok şeyi göze alır. ailelerinize durumu anlatırsınız belki umduğunuz kadar büyük bir tepkiyle karşılaşmazsınz belli mi olur
Ailesinin karşısında aşkını savunacak biri değilse sevgilin,
Malesef ben pek olumlu konuşamayacağım.
Herkes bir birey.
Siz de ondan farklı dinde bir bireysiniz.
Dünyada milyonlarca örneği var bu tip evliliklerin...
Bence değişmek zorunda değilsiniz...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisarkadaşlar dini başka olması ne gibi bi ikileme yol açıyo ki onu anlamadım iki biey de aynı zevklere sahipse aynı şeylerden hoşlanıolar aynı yerlere gitmeyi seviyolarsa din bunun önüne geçemez din öncelikle hoşgörüyü gerektirir zaten bence sevgileri için savaşmalılar diyorum
arkadaşlar dini başka olması ne gibi bi ikileme yol açıyo ki onu anlamadım iki biey de aynı zevklere sahipse aynı şeylerden hoşlanıolar aynı yerlere gitmeyi seviyolarsa din bunun önüne geçemez din öncelikle hoşgörüyü gerektirir zaten bence sevgileri için savaşmalılar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?