Din öğretmeninden skadal sözler: Pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum!

Bu zihniyetle ayni topraklarda yaşadığım için utanıyorum!!!!!

Buna inanmayanlar kendi çoluk çocuklarının başına bu tip bir şeyin gelmeyeceğini sanıyorlar heralde. Neden, çünkü onların çocukları dar giymez ya da bacak arasını sergilemez, bacaklarını açmaz. Yasak, izin vermez. Böylece çocuğunu sapıklardan korumuş olur(!)

Başımdan geçen öğretmen tacizlerini anlatayım.

1- ortaokul... Okul müdürü babamın ilkokul arkadaşı, amcam dediğim bi adam. Okulda tanınan bilinen bir öğrenciyim sayesinde. Sınıf başkanıyım her sabah ve çıkışta müdür yardımcısının odasına uğruyorum. Bu uğramalar gün geçtikçe artıyor, artık dersten çağırılmaya, sandalye üstüne çıkıp dosya düzeltmeye başlıyorum. Düşmeyeyim diye de müdür yardımcısı tutuyor. 12-13 yaşındayım, rahatsız oluyorum ama bişey yapamıyorum.

2- Lisedeyim. Hazırlık olması lazım daha yeniyiz okulda. Bir çocukla tanışıyorum üniversiteye yeni başlamış. Aramızda bişeyler oluyor, bir kaç hafta mutlu mesut takılıyoruz. Bir gün okulda tanımadığım bir hoca beni kenara çekiyor. Oğlumla aranız nasıl diyor, afallıyorum. Sonradan öğreniyorum ki sevgilim onun oğlu. "Ne zaman isterseniz hanımı alır çıkarım ben evden, keyfinize bakın" diyor. 15 yaşındayım ama kafa basmaya başlamış. Hemen o gün ayrılıyorum oğlundan.

3- aynı hoca dört sene boyunca dersime girdiği her derste yoklama yaparken ismimin geçtiği şarkıyı söyledi. Dersi bırakır tahtaya portremi çizerdi. Sergisine giden arkadaşlar yaptığı resimlerde benim yüzüm olduğunu söylerlerdi, hiç gitmedim segisine. Bir iki sene sonra adamın karısını terkedip bizim okuldaki öğrencilerden biriyle evlendiğini öğrendik.

3- yeni mezun 22-23 yaşlarında bir matematikçi. Lise 2deyiz. Bizim sınıfta olmadı ama başka sınıflardan matematiği kötü kızları takviye dersi adı altında evine çağırdığını duyuyoruz ara sıra. Sonra dönem arasında hoca birden ortadan kayboluyor, duyan gören yok.

4- gelelim din kültürü öğretmenimize. Lisedeyiz, öğretmen yok karşı caminin imamı derslere giriyor. Kız öğrencileri kendi masasının üzerine çıkartıp namaz kıldırıyor. Bu arada sandalyesine oturmaya devam ediyor. En önde bir kız arkadaşımla oturuyoruz. Ders anlatırken kendi masasının üzerine oturuyor, bir ayağını da kaldırıp bizim sıraya koyuyor. Malum yer olduğu gibi meydanda. Din kültürü derslerinde erkek arkadaşlarla sıralarımızı değiştirmekte buluyoruz çözümü. Aynı hoca bir sınav esnasında kopya çektiği gerekçesiyle bir başka kız arkadaşın bacaklarını yokluyor.

Buyrun burdan yakın, öğretmen yapmaz, doktor yapmaz,din adamı yapmaz diye bişey yok. İçi kötü olan herkes yapar.

geçen sene bir arkadaşıma öğrenci diyor ki israil filistini vuruyor biz de onları vuracağız.arkadaşım da peki biz de onları vurursak onlardan ne farkımuz kalır diyor.ertesi gün veliler idareye şikayete geliyor din kült öğretmeni hatice hanım israili savunuyor
geçen ay bir derste ergenliğe girmeyen çocuklar ibadetlerden yükümlü değil dedim ve hoop din öğretmenimiz bize siz ergen değilsiniz namaz kılmasanuz da olur diye idareye şikayete gidiyorlar.müdür siz imamhatip ruhuna yakışmayan davranışlar sergiliyorsunuz diyor
tamam o öğretmenim yapmamıştır demiyorım ama gerçekten yapmamışsa büyük vebal altına girmeyelim

hiçbir eğitimci yapmaz değil de gerçek eğitimci diyelim o zaman
yapan eğitimci de varsa eğitimci değil sapıktır.beni rahatsız eden din kült öğretmeni deyip üzerine vurgu yapılması.hiçbir din kült öğretmeni yapmaz da demiyorum yapan var makesef.ama gerçekten bu öğretmen demiş mi ispat lazım.ona kurulan komplo olmadığı ne malum
evet buda doğru ya komplo ise..ne masum öğretmenlerin başı yandı o okullarda öyle şirret kız öğrenciler, ve erkek öğrenciler varki...

Çok mantıklı yorum yapmışsın halen inanmayanlarda yaşayarak görecek doğruları ve burda yazılanları hatırlıyacak tümden yok böyle şeyler demek olmadığı olmayacağa anlama gelmez ki başına gelenlerde yazmış ama red etmek nasıl bir kafa anlamak çok zor artık sanal çağdayız yapanın yanına kar kalmaması dileğiyle
657 degistirilmedigi muddetce ve degismedigi icin her yil belki yuzlerce tacizci ogretmen(cogu da haberdeki gibi lise ogretmeni) sadece mahrumiyet bolgelerine surulerek mesleklerine kaldiklari yerden devam ediyor.Bu adam sadece sozlu tacizde bulunmus.Bunun fiilini gerceklestirenler de var.Bu haysiyetsizlik brans dinlemiyor.Ha biyoloji ogretmeni ha din kulturu ogretmeni.Isin cirkinligine odaklanmakta fayda var !
Basliga da cok takilmamak lazim.Bu minvalde en az 20 tacizci ogretmen basligi acildi bu bolumde.Ayrica bu tarz yuz kizartici olaylar ve haberler sumenalti yapmak yerine kesinlikle ifsa edilmelidir!!

Yazılsın ki insanlar da okusun saklanmasın , halının altına süpürülmesin , kirlilik birikirse temizlik kalmaz
Bu kirli duzeni degistirmek icin once kadinlar olarak bilinclenmeliyiz. Once biz kendimizi bilmeli, kadin olmaktan utanmamali, bedenimizden utanmamali ve boylelerine gerek yasal yollara basvurarak, (ne sonuc alacagimiza guvenemesek dahi hakkimizi arayarak) gerekse kendi gucumuze inanarak boylelerine firsat vermemeliyiz. En ufak bir tacize dahi boyun egmemek gerekli. Bu tur kisiler bizim suskunlugumuzdan, adaletin gerektigi gibi islemeyisinden, bizi pistirarak, susturarak guc aliyorlar. Sunu herhangi bir Avrupa ulkesinde yapsa linc edilir. Isvec'te 16 yasinda bir kizin evlendirilmesi, ilk kez cocuk gelin vakasinin yasanmasi buyuk yanki uyandirdi. Isvec halki ayaklandi. Bizde de buyuk yankilar uyandirilmali. Kadinligimiza hakaret eden, yasamimiza mudahale eden veya hicbiri degil bizi kisisel olarak rahatsiz etmis olan en ufak bir hareketi dahi dediginiz gibi halinin altina supurmeden ifsa ederek, sesimizi cikararak davranmaliyiz. Daha da onemlisi "haketmis, aranmis, e o da yapmasaymis"lara pabuc birakmadan bir kadini kadin olarak anlamali ve destek olmaliyiz. Bizi biz anlamazsak karsi cins hic anlamaz.

Din öğretmeni sapık,tacizci olmaz diye birşey yok,yalnız böyle örneklerin var olması da bu haberin doğruluğunu kanıtlamaz.Eğer gerçekse o kaldırılan kız öğrencinin psikolojisini düşünemiyorum,keşke ceza + görevden men uygulanabilse...Ama eğer gerçek değilse bunu kimse bilmeyecek ve bu haber beyinlerdeki "sapık dinci " hanesine bir çentik daha ekleyecek :KK51:

Bu kirli duzeni degistirmek icin once kadinlar olarak bilinclenmeliyiz. Once biz kendimizi bilmeli, kadin olmaktan utanmamali, bedenimizden utanmamali ve boylelerine gerek yasal yollara basvurarak, (ne sonuc alacagimiza guvenemesek dahi hakkimizi arayarak) gerekse kendi gucumuze inanarak boylelerine firsat vermemeliyiz. En ufak bir tacize dahi boyun egmemek gerekli. Bu tur kisiler bizim suskunlugumuzdan, adaletin gerektigi gibi islemeyisinden, bizi pistirarak, susturarak guc aliyorlar. Sunu herhangi bir Avrupa ulkesinde yapsa linc edilir. Isvec'te 16 yasinda bir kizin evlendirilmesi, ilk kez cocuk gelin vakasinin yasanmasi buyuk yanki uyandirdi. Isvec halki ayaklandi. Bizde de buyuk yankilar uyandirilmali. Kadinligimiza hakaret eden, yasamimiza mudahale eden veya hicbiri degil bizi kisisel olarak rahatsiz etmis olan en ufak bir hareketi dahi dediginiz gibi halinin altina supurmeden ifsa ederek, sesimizi cikararak davranmaliyiz. Daha da onemlisi "haketmis, aranmis, e o da yapmasaymis"lara pabuc birakmadan bir kadini kadin olarak anlamali ve destek olmaliyiz. Bizi biz anlamazsak karsi cins hic anlamaz.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sen giden o nancy sisin değilmi o isen hoşgeldin.yorumun enfes .

Bakıyorumda ortada hiç öğretmen kalmamış başlık ve yorumlardan çıkardığım kıssadan hisse..
Artık bütün öğretmenler potansiyel şüpheli:KK53:Hatta bir öğretmen adayı olarak kendimden şüphe ediyorum : p
Bende biraz iyi anılarımdan bahsedyim.
Ramazanda iş eğitimi dersinde özellikle çorba yaptıran hocam dışında özellikle ihl deki meslek(din) dersi hocalarım hepsi alanında uzman eli öpülesi saygıdeğer insanlardı.
Hele bir arapçacımız vardı derse hadisle başlayan o kadar güzel işlerdi ki anlatılmaz yaşanır.Tabi alanında da çok iyiydi şimdi öyle hoca az.
Kuran dersi hocam hiç unutman kendimi kaybedip dersin ortasında bağırmıştım adama verdiği not yüzünden..Beni istediği gibi rezil edebilirdi ama yapmadı sonra özür diledim tabi..
Neyse öğretmen olmak belli makam ve mevkilerde olmak değil vicdanını kullanan insan olmakta iş.

Ben genede din başlığı altında sunulan haberlere günümüz ortamında safiyane bakamıyorum burada bir algı da söz konusu..Başlıktan o kadar belliki..

Vaktinde su duygularinizi bastirmayin bi ya....
elbette ki akliniza esni yapin demek degil bu
ama bazi seyler vaktinde guzel
sonra yaş olmus baş..icinde tut tutabilirsen...

X