O bir atasözü niteliğinde olmuş bir cümle sadece. Din ile öğretmenlik idi kastım. Yani din adı altında kendilerini masum sananlar.Ne alaka onu anlamadım? Din Kültürü dersleri Devlet okullarında okutulmasin mi demek istiyosan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bir atasözü niteliğinde olmuş bir cümle sadece. Din ile öğretmenlik idi kastım. Yani din adı altında kendilerini masum sananlar.Ne alaka onu anlamadım? Din Kültürü dersleri Devlet okullarında okutulmasin mi demek istiyosan ?
Anlamadim yine ama neyseO bir atasözü niteliğinde olmuş bir cümle sadece. Din ile öğretmenlik idi kastım. Yani din adı altında kendilerini masum sananlar.
Pardon canım ama ohaa diyesim geldi
NeyseAnlamadim yine ama neyse
Itiraf ediyorum; bende şalvar giyen erkeklere şehvet duyuyorum
657 degistirilmedigi muddetce ve degismedigi icin her yil belki yuzlerce tacizci ogretmen(cogu da haberdeki gibi lise ogretmeni) sadece mahrumiyet bolgelerine surulerek mesleklerine kaldiklari yerden devam ediyor.Bu adam sadece sozlu tacizde bulunmus.Bunun fiilini gerceklestirenler de var.Bu haysiyetsizlik brans dinlemiyor.Ha biyoloji ogretmeni ha din kulturu ogretmeni.Isin cirkinligine odaklanmakta fayda var !
Basliga da cok takilmamak lazim.Bu minvalde en az 20 tacizci ogretmen basligi acildi bu bolumde.Ayrica bu tarz yuz kizartici olaylar ve haberler sumenalti yapmak yerine kesinlikle ifsa edilmelidir!!
hiçbir eğitimci yapmaz değil de gerçek eğitimci diyelim o zamanHiç bi eğitimci? Konuşanlar var ne yazık ki... Lisede vardı bu tip biri. Kızların bacaklarina, memelerine ( göğüs degil meme) bakarken kaç kere yakaladik. Bakmakla yetinmeyip arada "bacak acana bakılır! Acmayin kardeşim. Ben bakarım! Erkek değil miyim?" derdi çocuğu yaşındaki öğrencilerine.
Hiç unutmam bi öğrenciye dersi bırakıp ders boyunca üstüne gitmişti durduk yere. En sonunda alakasız bir şekilde " o giydiğin sutyenden karımda da var. Görelim diye actikca acmissin" demişti. Biz aynen şöyle kalmıştık. Şikayetlere rağmen nasıl oluyorsa yerli yerindeydi.