Din öğretmeninden skadal sözler: Pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum!

Ne alaka onu anlamadım? Din Kültürü dersleri Devlet okullarında okutulmasin mi demek istiyosan ? :confused:
O bir atasözü niteliğinde olmuş bir cümle sadece. Din ile öğretmenlik idi kastım. Yani din adı altında kendilerini masum sananlar.

Yalnız sayfaları okudum da forum üyeleri tarafından yazılan benzer ne çok olay varmış. Kim bilir daha neler neler var. Anlatilabilen ve ogrenci de derin yara olarak kalan anlatılamayan olaylar.

Anlattığım olayda o kızın yerinde olsaydım kimseye anlatamazdim ben mesela. Saklanan çok daha vahim olaylar vardır eminim. Bu da o sapiklara ödül, cesaret olarak geri dönüyor ne yazık ki.

Bu tip haberlere inanmıyorum.İsim verilmesi falan normal aslında kimsenin taktığı yok haber haklarını örneğini çok yakın zamanda gördüm.Yani bir veli böyle bir şey için başvursa rahatlıkla yazabiliyorlar böyle şeyleri her gün o kadar haber çıkıyor ki arada kaynayıp gidiyor bunlar da.Onu da geçtim kız öğrenci bir şey söylememiş mi direk müdürün yanına uğramamış mı,kim olsa böyle bir laf duyduğunda iki çift laf eder üzerine sıcağı sıcağına direk yetkiliye bildirir.Sınıftaki çocuk da ayrı bir olay olmuş zaten böyle bir sınıf arkadaşım olsa suratına bakmam o çocuğun bir daha.Kimse savunduğumu falan yazmasın şimdi,ben iki tarafında fanatik derecedeki gazetelerine itibar etmiyorum.

Ne hale gelmişiniz. İlim irfan öğrensinler diye okula gidemeyecek konuma gelmiş ülkemiz. Yavrularımızı kimlere emanet edeceğiz..

Ne günlere kaldık ya..

Allah bilir bu adam da kızını daha çocuk yaştan kapatıyordur din adına.

Ne demek kızların bacak arasına bakınca şehvet duyması.

Akıl alır gibi değil. Sen nasıl bastırılmış bir mahluksun ki şimdi böyle dışarı taşıyorsun?

Haber neden inanılmaz geliyor ki öğretmenlerin tacizine, saçma sözlerine maruz kalan bir dünya öğrenci var, lisede okul müdür yardımcısı sapıktı bizi sürekli odasına çağırıyordu yardım edelim kırtasiye malzemelerinin düzenlenmesinde diye niyetini taciz ederek belli edince uzak duruyorduk pis heriften. Felsefe öğretmenim evlenmeseydim senin gibi biriyle evlenmek isterdim demişti tüm sınıfta bana. Matematik öğretmenim de sınıftaki 2 kıza yazıyordu, hatta mona rosa şiirini söylemişti arkadaşımın gözlerinin içine bakarak. Oluyor olmaya da devam edecek tabi sadece dinle alakalı sapıkça şeylerin hepsinin aynı zamanlarda ortaya çıkması da ilginç

bu tip haberlere inamayan arkadaşlar bakın size ne anlatacağım olay din kültürü öğretmeni ya benim de bu konuda bir anım var.üstelik öğrenci iken değil öğretmenken yaşadım bu olayı.istanbulda öğretmenlik yapıyordum o zamanlar eşimin okuluna genç bir din kültürü öğretmeni atanmıştı.eşimle samimi oldular yaşları dünya görüşleri yakındı vs,..çocuk bir gece yarısı eşimi aradı sesi telaşlı..meğer bir kız öğrenci ile telefonda sanal seks yapımş kıza msjlar atmış kız da bunu tehdit etmiş yarın okul müdürüne msjları göstereceğim seni rezil edeceğim diye.neyse bu öğretmeni o okuldan sürdüler bizde iletişimimizi kestik zaten.sonra ne oldu bilmiyorum.

yani yok şu öğretmen yapmaz yok bu öğretmen yapmaz diye coşmaya gerek yok eğer bir insanın içinde kötü niyet varsa her şeyi yapar.

neden şaşırdınızki etrafımızda o kadar çokkkk varki bunlardan ha din öğretmeni olmuş, ha matematik öğretmeni,ha beden öğratmeni hangimizin okul çağlarında başına gelmediki. ben bile şahit oldum..beden öğretmenimizden okulumuzda çok güzel bir kız arkadaşımız vardı. ilk önce anlamadık kıza yardım ediyor sandık..attığı taklalara..sonradan çaktık köfteyi ve afaroz edildi okuldan o yüzden yok din öğretmeniymiş,yok eğitimciymiş fasa fiso bir anne evladını bilinçlendirecek her daim. ve ne öğretmeni olursa olsun böyle bir şey anlaşıldığı anda ilk kafa göz dalacan :KK62::KK62:sonrada tutacan o öğretmeni kulaklarından hop okuldan dışarı..

tayta karşı özel ilgi duyan sapıklar mevcut, hiç taciz olayı olmayan biyerdeyim, bi ara bi sapık türüyor, kadınlar şikayet ediyor vs, neyse yakalanıyor, ilk soru neden yapıyosun oğlum? - taytlı görünce dayanamıyorum abi! ne varsa taytta sapık işte!

gelelim öğretmen mevzusuna ortaokulda etek altını görmek için nerdeyse yere yatacak, sürekli kızları tahtaya kaldıran abuk sabuk benzetmeler yapan hatta hırkamın kollarını çekerek uzatıyorum diye köprü altı kadını diyen, afedersiniz masanın köşesine yayılıp oturan orasını burasını bızıklayan bi erkek öğretmen vardı, fen dersine geliyordu herhalde.

657 degistirilmedigi muddetce ve degismedigi icin her yil belki yuzlerce tacizci ogretmen(cogu da haberdeki gibi lise ogretmeni) sadece mahrumiyet bolgelerine surulerek mesleklerine kaldiklari yerden devam ediyor.Bu adam sadece sozlu tacizde bulunmus.Bunun fiilini gerceklestirenler de var.Bu haysiyetsizlik brans dinlemiyor.Ha biyoloji ogretmeni ha din kulturu ogretmeni.Isin cirkinligine odaklanmakta fayda var !
Basliga da cok takilmamak lazim.Bu minvalde en az 20 tacizci ogretmen basligi acildi bu bolumde.Ayrica bu tarz yuz kizartici olaylar ve haberler sumenalti yapmak yerine kesinlikle ifsa edilmelidir!!

657 degistirilmedigi muddetce ve degismedigi icin her yil belki yuzlerce tacizci ogretmen(cogu da haberdeki gibi lise ogretmeni) sadece mahrumiyet bolgelerine surulerek mesleklerine kaldiklari yerden devam ediyor.Bu adam sadece sozlu tacizde bulunmus.Bunun fiilini gerceklestirenler de var.Bu haysiyetsizlik brans dinlemiyor.Ha biyoloji ogretmeni ha din kulturu ogretmeni.Isin cirkinligine odaklanmakta fayda var !
Basliga da cok takilmamak lazim.Bu minvalde en az 20 tacizci ogretmen basligi acildi bu bolumde.Ayrica bu tarz yuz kizartici olaylar ve haberler sumenalti yapmak yerine kesinlikle ifsa edilmelidir!!

kesinlikle adı da net verilmeli ki, millet çocuğunu kollasın, çünkü bunlar meslekten men edilmiyor dediğin gibi...

öyleydi böyleydi demeyi bırakında, hepimizin çocuğu var, kim ister çocuğunun etrafında böyle bi öğretmen onu desin, dindarlık kisvesine bürünüp neler yapıyorlar, sanki bilmiyoruz, ilk duyuyoruz da...

insanlara objektif bakmak lazım, aaa doktor önlüğü var ben buna kafadan hemen güvenirim demek ne kadar yanlışsa aaa din öğretmeniymiş güvenilirdir iyi mübarek insandır diye yargıya varmakta o kadar yanlış

Bir din kültürü öğretmenin böyle dıyecegine asla kimse beni inandıramaz.
Diyanet i karalama bitti şimdi sıra din kültürü öğretmenlerine mi geldi yazık yazık :KK43:

Bide böyle insanlar kendilerine inançlı diyorlar,şaka gibi! Önce kadınları hor görmemeyi, adam gibi adam olmayı öğrenin!

Hiç bi eğitimci? Konuşanlar var ne yazık ki... Lisede vardı bu tip biri. Kızların bacaklarina, memelerine ( göğüs degil meme) bakarken kaç kere yakaladik. Bakmakla yetinmeyip arada "bacak acana bakılır! Acmayin kardeşim. Ben bakarım! Erkek değil miyim?" derdi çocuğu yaşındaki öğrencilerine.

Hiç unutmam bi öğrenciye dersi bırakıp ders boyunca üstüne gitmişti durduk yere. En sonunda alakasız bir şekilde " o giydiğin sutyenden karımda da var. Görelim diye actikca acmissin" demişti. Biz aynen şöyle :KK57: kalmıştık. Şikayetlere rağmen nasıl oluyorsa yerli yerindeydi.
hiçbir eğitimci yapmaz değil de gerçek eğitimci diyelim o zaman
yapan eğitimci de varsa eğitimci değil sapıktır.beni rahatsız eden din kült öğretmeni deyip üzerine vurgu yapılması.hiçbir din kült öğretmeni yapmaz da demiyorum yapan var makesef.ama gerçekten bu öğretmen demiş mi ispat lazım.ona kurulan komplo olmadığı ne malum

X