Din öğretmeninden skadal sözler: Pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum!

Benim bir kız arkadaşım anlattı bunu lisede aynen buna benzer din ve ahlak öğretmeni varmış önce kızları sınıftan çıkarmış sonra
20 dakika sonra sınıfa kızları çağırmış kızlarda başlamış erkek öğrencilere sormaya bu öğretmen size ne dedi diye , hiç bir birşey söylememiş ama kızlar daha fazla saf bir erkek öğrenciye baskı yapıncı bu bülbül gibi başlamış anlatmaya dediği aynen şu bu din ve ahlak öğretmenin'' kızlara fazla konuşmayın ,yakın olmayın onlar birer şeytan , size her türlü kötülükleri dokunabilir ''
ben bunu duyunca şok oldum dediğim olmaz olsun böyle bir öğretmen , kızlara resmen nefretinl kusmuş ve bu öğretmen gençmiş

Valla ben haberlerdeki onca bilgi kirliliğine karşı yine bir bakayım dedim :confused:

MEB sitesinde bu adam Beykoz İbrahim Canan Anadolu Lİsesinde Din Kültürü Öğretmeni . Hayali bir kahraman değil yani.

Bu tarz haberler genelde isim verilmeden olunca sallama oluyor .

Öğretmene gelince , o okulun bir velisi olsam meslekten men edilmesi için elimden geleni ardıma koymazdım . Kendi zihniyetinin pisliğine mi kızayım , bunu bir kız öğrenci üzerinden tatbiki göstermesine ...

Yazık ...

Benim bir kız arkadaşım anlattı bunu lisede aynen buna benzer din ve ahlak öğretmeni varmış önce kızları sınıftan çıkarmış sonra
20 dakika sonra sınıfa kızları çağırmış kızlarda başlamış erkek öğrencilere sormaya bu öğretmen size ne dedi diye , hiç bir birşey söylememiş ama kızlar daha fazla saf bir erkek öğrenciye baskı yapıncı bu bülbül gibi başlamış anlatmaya dediği aynen şu bu din ve ahlak öğretmenin'' kızlara fazla konuşmayın ,yakın olmayın onlar birer şeytan , size her türlü kötülükleri dokunabilir ''
ben bunu duyunca şok oldum dediğim olmaz olsun böyle bir öğretmen , kızlara resmen nefretinl kusmuş ve bu öğretmen gençmiş

Bizimde bundan yaklaşık 25 sene evvel bir din öğretmenimiz vardı , yaşıyorsa kendisini nasıl andığımı bipliyorum ....

Abimle biz aynı okulda okuduk , ne vakit onu tenefüste yakalasa ; siz nasıl kardeşsiniz , kardeşine dikkat et , erkeklerle çok konuşuyor diye doldururdu . Etek boyumu abime şikayet ederdi . Neyse ki , onun dolduruşuna gelecek bir abim yoktu , ya olsaydı ???

Bizimde bundan yaklaşık 25 sene evvel bir din öğretmenimiz vardı , yaşıyorsa kendisini nasıl andığımı bipliyorum ....

Abimle biz aynı okulda okuduk , ne vakit onu tenefüste yakalasa ; siz nasıl kardeşsiniz , kardeşine dikkat et , erkeklerle çok konuşuyor diye doldururdu . Etek boyumu abime şikayet ederdi . Neyse ki , onun dolduruşuna gelecek bir abim yoktu , ya olsaydı ???

benimde bir Arapça öğretmenim vardı.. Doğru okuduğumuz zaman yanına çeker öperdi yanağımızdan.. biz de o zaman daha küçüğüz, bizi seviyor falan diye düşünürdük tacizi konduramazsın ya aynen öyle bir tipti.. Daha sonra tacizden içeri almışlar adamı, bulmuş layığını pislik.. o yüzden hiiiç şaşırmadım..

benimde bir Arapça öğretmenim vardı.. Doğru okuduğumuz zaman yanına çeker öperdi yanağımızdan.. biz de o zaman daha küçüğüz, bizi seviyor falan diye düşünürdük tacizi konduramazsın ya aynen öyle bir tipti.. Daha sonra tacizden içeri almışlar adamı, bulmuş layığını pislik.. o yüzden hiiiç şaşırmadım..

Yanaktan öpücükle ucuz kurtulmuşsunuz diyeyim o zaman:KK57:

Valla ben haberlerdeki onca bilgi kirliliğine karşı yine bir bakayım dedim :confused:

MEB sitesinde bu adam Beykoz İbrahim Canan Anadolu Lİsesinde Din Kültürü Öğretmeni . Hayali bir kahraman değil yani.

Bu tarz haberler genelde isim verilmeden olunca sallama oluyor .

Öğretmene gelince , o okulun bir velisi olsam meslekten men edilmesi için elimden geleni ardıma koymazdım . Kendi zihniyetinin pisliğine mi kızayım , bunu bir kız öğrenci üzerinden tatbiki göstermesine ...

Yazık ...
Öğretmenin ağzından dökülmüşmüdür bu sözler şehvet duyuyorum falan.
Haberin çıkışı doğru belki ama olayın aslı ve çarpıtılma boyutu ne kadar?
Hocanın ağzından çıkan sözler neler?
Bu nasıl bülten oluyor bu şekilde?
Öğretmen ya bilmez mi başına iş geleceğini söyler mi bunları mnyk mı?
Böyle çok kasten haber var uyanık olmak gerek bak dinine de falan saydırılmaya başlamış hemen ..
Tmm hadi doğru ama insanlar o öğretmeden değil bu ders ve dersin öğretmenlerinden irite olacaklar..
Olan,olduğunu oldu da ..neyse..
Haber başlığı çok kışkırtıcı..

Öğretmenin ağzından dökülmüşmüdür bu sözler şehvet duyuyorum falan.
Haberin çıkışı doğru belki ama olayın aslı ve çarpıtılma boyutu ne kadar?
Hocanın ağzından çıkan sözler neler?
Bu nasıl bülten oluyor bu şekilde?
Öğretmen ya bilmez mi başına iş geleceğini söyler mi bunları mnyk mı?
Böyle çok kasten haber var uyanık olmak gerek bak dinine de falan saydırılmaya başlamış hemen ..
Tmm hadi doğru ama insanlar o öğretmeden değil bu ders ve dersin öğretmenlerinden irite olacaklar..
Olan,olduğunu oldu da ..neyse..
Haber başlığı çok kışkırtıcı..

Çok haklısın .

Konunun Diyanetin fetvasına bağlanması bile yanlış bence .

Fakat benim için hassas olan ''inancım'' . İnancını yaşadığını iddia eden adam ya da öğretmen hassas noktam değil .

Eğer bu öğretmenin hareketi de dinime bir noktada dokunuyorsa , onu eleştirmek önce benim hakkım .

Bu haberin dinden tamamen soyutlanarak yorumlanması zor , adamın mesleği din öğretmenliği . Ama bu adam üzerinden dini karalamak , çok çirkin elbette.

Çok haklısın .

Konunun Diyanetin fetvasına bağlanması bile yanlış bence .

Fakat benim için hassas olan ''inancım'' . İnancını yaşadığını iddia eden adam ya da öğretmen hassas noktam değil .

Eğer bu öğretmenin hareketi de dinime bir noktada dokunuyorsa , onu eleştirmek önce benim hakkım .

Bu haberin dinden tamamen soyutlanarak yorumlanması zor , adamın mesleği din öğretmenliği . Ama bu adam üzerinden dini karalamak , çok çirkin elbette.
Bazı şeylerin şuyuu, vukuundan beterdir diye bir söz var.Bu da öyle işte ,keşke şikayet edilse ama haber olarak servis edilmese..Hemde kışkırtıcı başlıklarla..
Derdim öğretmen değil tabiki bu haberi algı olarak kullanacak medya.

Kizlar ne giyse begenirsiniz diye sorasim geldi.
Etek giyse sehvet
Tayt giyse sehvet
Pantolon giyse sehvet

Zihin bozuk olunca ne giyinirsen giyin fark etmez , zihni tamir etmek şart , yoksa tacizci oluveriyorlar
Kizlar ne giyse begenirsiniz diye sorasim geldi.
Etek giyse sehvet
Tayt giyse sehvet
Pantolon giyse sehvet

Olayın iyi yanı kendini ifşa etmesi. Ya söylemeseydi bunu...

Yani olmaz demiyorum bazi ilahiyat fakultelerinin amaci zaten islami karalayacak ilahiyatci yetistirmek isim vermiyorum .... ancak islam cok cekiyor yahu hic sindirilemiyor neden bilmem bi rahat birakin yahu.ve eger dogruysa o ogretmene 3 kez daha ilahiyat okutmak lazim evire cevire...diyanet kadar tas dusmesin basiniza emi ...bu haberlere.itibar edenlere itibar etmiyoruz ..akil var mantik var su donemde diyanet boyle.bi fetvayi kafasina silah dayasan vermez...o degil.soruyu soran adam hakkindada hic konusilmuyor ..la bulun cikarin sapigi hadi... bu arada diyanet haberini sadece basliktan biliyorum okuma geregi bile duymadim...hadi kisiler hata yapar anlarimda bi krum goz gore gore bunu yapabilemez ..gecenlerde iki nisanli bir araya gelmesin diye fetva verecek...ustune baba kiza ...tovbeee....yapmaz ...bi katakullo var ama Hep diyorum Allah azze ve celle tuzak kuranlarin en hayirlisi...selametle.kalin

Bir eğitimci böyle şey demez diyerek inanmayanları anlamıyorum. Neden demesin? O da herkes gibi hatalı üretim olabilecek bir insan. Ama evet haber yanlı olabilir, haberdeki kilit nokta din kültürü öğretmeni olması da olabilir. Bunun sebebi yine bütün kötülüklerin dinsiz, alkol kullanan, açık giyinen insanlardan çıkacağını düşünenlerdir. Bu haberler bir karşı atak belki, bakın din bilgisi olan inançlı olan ya da geçinen insandan da böyle pislikler çıkabilir demek oluyor. Sonra birileri çıkıp yeaa dememiştir öyle şey diyip savunuyor, yine dini bütün insandan böyle şey beklenmeze getirip ayrımcı görüşlerini savunuyorlar. Bu yorumların üstüne zaten her pislik Müslümanlardan dini bütünlerden çıkıyor diye yeni bir karşı atak geliyor. Bundan da ilk ayrımcılığı yapanlar gocunuyor. Bir kısır döngü. Ama sonunda, mesele inanç olunca sadece reddedenlere suç kalıyor, çünküüü inancs saygı duyulması gerek. Ama tam tersi düşünce inanç olmadığı için saygı duyulmasına gerek yoook. Canını yediklerim. :)

Bizimde din kültürü hocamız manyaktı. Allah razı olmasın ondan bi ara ortaokulda erkekleri sınıftan çıkartıp beni tahtaya çıkarttırmıştı. İşte bu arkadaşınız gibi bacağı gösteren çorap giymeyin diyordu:KK62: artık nasıl gördüyse bacağımı. O yüzden bu haberin doğru olduğuna inanırım yani

yok ya hiç bi eğitimci bu şekilde konuşamaz.belki de öğrenciler saptırmış ta olabilir.kanıtlanmadığı sürece kimse zan altında bırakılmamalı
Hiç bi eğitimci? Konuşanlar var ne yazık ki... Lisede vardı bu tip biri. Kızların bacaklarina, memelerine ( göğüs degil meme) bakarken kaç kere yakaladik. Bakmakla yetinmeyip arada "bacak acana bakılır! Acmayin kardeşim. Ben bakarım! Erkek değil miyim?" derdi çocuğu yaşındaki öğrencilerine.

Hiç unutmam bi öğrenciye dersi bırakıp ders boyunca üstüne gitmişti durduk yere. En sonunda alakasız bir şekilde " o giydiğin sutyenden karımda da var. Görelim diye actikca acmissin" demişti. Biz aynen şöyle :KK57: kalmıştık. Şikayetlere rağmen nasıl oluyorsa yerli yerindeydi.

Hiç bi eğitimci? Konuşanlar var ne yazık ki... Lisede vardı bu tip biri. Kızların bacaklarina, memelerine ( göğüs degil meme) bakarken kaç kere yakaladik. Bakmakla yetinmeyip arada "bacak acana bakılır! Acmayin kardeşim. Ben bakarım! Erkek değil miyim?" derdi çocuğu yaşındaki öğrencilerine.

Hiç unutmam bi öğrenciye dersi bırakıp ders boyunca üstüne gitmişti durduk yere. En sonunda alakasız bir şekilde " o giydiğin sutyenden karımda da var. Görelim diye actikca acmissin" demişti. Biz aynen şöyle :KK57: kalmıştık. Şikayetlere rağmen nasıl oluyorsa yerli yerindeydi.
Pardon canım ama ohaa diyesim geldi:KK57:

X