Eccu hemen yorum yapıyorum
yatak odan çok hoş açık renklere bayılıyorum bide avizen benim istediğimden ayrıca yatak örtünün altından çıkan dantellerede bayıldım
koridorundaki shaggylerde çok hoş yerdeki çiçek ayrı bir hava katmış
banyo çok hoş minik havlular favorim :lepi:
Mutfağın çok çok ferah tezgah üzerinde çokonat teması ayrı bir hava katmış kaydirigubbakcemile3
mutfak perden ve bıçakların çok hoş ve sanırım daha öncede söyledim ki bulaşık makinemiz aynı kaydirigubbakcemile5 memnun musun? :roflol:
salonun çok güzel bayıldımm
Güle güle iyi günlerde mutluluk içinde otur canım
bayıldım bayıldım valla...
zaten beaz yada açık rengi kesinlikle tek geçiyorum canım..işte buda kanıtı..
ne kadar ferah ,temiz bir görüntü...
ömür boyu mutluluklar dilerim canım bu bembeyaz güzel evindeeee...
Eccucum evini çok beğendim...
Sade ve huzur verici.Allahh sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayıı nasip etsinn yerimseniben
saol Özlem abla bu sözleri senden duyduysam başarıyla geçmişim demektir :)
çok teşekkür ederim
yatakodasındaki kapı biraz uzak gibi görünmüştü gözüme bi daha baktım yakınmış :)) ay ne manyak gibi meraklıyız ya, ben böle değildim valla sonradan oldum :roflol:
tv'yi kaç ekran aldın? mutfağın harika kocaman. bi de başka hangi odalar var onlar nasıl? küçük havluların ucundaki iğne oyası mı bi de? başka sormıcam söz kaydirigubbakcemile3
canım portmantoyu nereden aldın ve ne kadara aldın acil olarak öğrenebilirmiyim:)
çünkü bizde sürgülü arıyoruz ama bir türlü bulamıyruz ne yazıkkibenneyaptımki
evin çok temiz çok güzel huzur içinde oturun inşalah
tv yi 106 kran aldık cuk oturdu :) zaten evimiz 2+1 ayrıyetten de minicik bir kilerim var orası çok ii bütün dağınıklığımı topluyo diğer odada çamaşır odası olarak kullanıyorum şimdilik ilerde bebişimin odası olurrevet havlunun ucundakiler iğne oyası kaydirigubbakcemile3 sor bacım sorrr
canım allah can sağlığıyla oturmak nasip etsn mis gibi bir ev olmuş...
bir şey sorucam salonda orta sehpanızı hazır mı aldınız kendiniz mi yaptırdınız? hazırsa markası ne kuzucuğum? ben fuga mobilyada görmüştüm ama biraz değişiğiydi... bir sorayım dedim...
Din dan don.... bu evi benim cok hosuma gitti... halilarimiz benziyor... tv üniten benimikinden daha güzelBelki bende senin gibi mutfakraflarii pecetler sererim hos duruyor... Yatak odasindaki komidinin üzerindeki beyaz kus tüllerine bayildimmmmm nerden aliniyor böyle birsey bende istiyorum masallah heves ettim... Güle güle oturun canim
:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:
Canım evin çok güzel salonunu çok beğendim. Güle güle otur. Sanırım yeni evlisin perdelerini de yeni yaptırmışsındır. Sorması ayıp perdelerin metresini kaça yaptırdın? benim de çok hoşuma gidiyor ama katlam perde mi ip perde mi karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?