Din Dan Don... Artk benim de bir Evim var

mrb salonunuz çok güzel olmuş,huzurla oturun;bide çalışma odası mobilyalarınız, masa ve kitaplık çok hoşuma gitti,benimde ihtiyacım var böyle bi takıma;nerede var bu mobilyalar?

mrb salonunuz çok güzel olmuş,huzurla oturun;bide çalışma odası mobilyalarınız, masa ve kitaplık çok hoşuma gitti,benimde ihtiyacım var böyle bi takıma;nerede var bu mobilyalar?

teşekkürler canım çalışma odası mobilyalarını ikeadan almıştık. başka yerlerde de bulmuştuk ama daha pahalıydı ikea fiyat açısından da uygun çok çeşit de var

Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin evini çok şık döşemişsin ben bjklıyım ben benimde hayalim de hep evimi siyah beyaz döşemek var :)

ayy herşeyin çok güzel cnm güle güle kullan..renklerde müthişş çok güzel uyum yapmışsınız

rica ederim benimki sadece bir fikir dedim ya senin için özel bir anlamı varmış bizim gördüğümüz deil senin iyi hissetmen önemli bence :1hug:

Canim evini cok büyük bir zevkle düzmüssün belli...cok güzel olmus, renkler tam benim rengim :)
Allah mutluluk versin, insallah hep böyle mutlu olursunuz...
yüzünüzden gülücükler eksik olmasin, hersey cok güzel...
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin...

Son düzenleme:
çook güzel bir eviniz var herşey uyumlu sade ve şık huzurlu sağlık dolu günlerle evinizde oturmanız dileğiylea.s.

canim gule gule otur oturma odandaki televizyonlugun aynisindan bende begendim almayi dusunuyorum cok sadece ve guzel ikea danmi aldin canim hersey cok guzel Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin bende bir aya kadar tasinicam ama artik sabrim kalmadi hemen gecmek istiyorum kendi evime :))))

canim gule gule otur oturma odandaki televizyonlugun aynisindan bende begendim almayi dusunuyorum cok sadece ve guzel ikea danmi aldin canim hersey cok guzel Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin bende bir aya kadar tasinicam ama artik sabrim kalmadi hemen gecmek istiyorum kendi evime :))))

canım teşekkürler evet tv ünitesini ikeadan aldık. evinizde sağlıkla oturursunuz inşallah.

Canımcım güle güle ve huzurla otur evinde banyonun rengine bayıldım :) mobilyalarının siyah olması biraz evini boğmuş :20: çünkü kapılar ve parkeler çok açık düşmüş :( ama gerçekten süperler hepside ne modern ne klasik hoş bir ev bu arada tatlımmm yatak odanın rengi huzur verici mutluluklar dilerim allah ağız tadınızı bozmasın 41 kere maaşallah :nazar:

Back
X