Dilemma

Bana da ayrılmaya çalışıyormuş gibi geliyor.Sebebini bulmaya çalışın maddi nedenlerden dolayı olduğunu sanmıyorum
Sorumluluk almak istemiyor bence evi aldığına da pişman oldu. Aklınca ayrılıp evi satıp gidip hayatını yaşayacak ben boyle okuyorum bu olayı tamamen düşüncem böyle

Sorumluluk almak istemiyor bence evi aldığına da pişman oldu. Aklınca ayrılıp evi satıp gidip hayatını yaşayacak ben boyle okuyorum bu olayı tamamen düşüncem böyle
4 sene sorumluluk sahibi biriydi de şimdi mi değişti ? Daha önce hiç dengesiz olduğuna dair sinyal vermemesine şaşırdım.Gerçekten dengesiz ve güvenilmez biri çıkmış

4 sene sorumluluk sahibi biriydi de şimdi mi değişti ? Daha önce hiç dengesiz olduğuna dair sinyal vermemesine şaşırdım.Gerçekten dengesiz ve güvenilmez biri çıkmış
4 sene önce düğünden sonra da aramız biraz kötü olmuştu. 4 senedir stabildik, kavgalar falan oldu da hiç böyle davranmadı açıkcası çok fedakar ne istesem yapan biriydi tabi o zaman maddi olarak çok çok iyiydik bundan.

Evet dediğiniz gibi sorumluluk almak istemiyor,maddi durumu da kötüleşince iyice gitmiş.Hiç aramıyor mu,konuşmak istemiyor mu

Yok ortalıkta teli de kapalı. Şarjı bu evde kalmış ama gidip Bi şarj aleti alabilir yani
Böyle şey olur mu ya resmen sorumluluktan kaçmış.Neden size baskı yapmış o zaman çocuk istiyorum diye valla böylelerinin yatacak yeri yok

Böyle şey olur mu ya resmen sorumluluktan kaçmış.Neden size baskı yapmış o zaman çocuk istiyorum diye valla böylelerinin yatacak yeri yok
Gerizekalı sorumsuz Bi adam olduğu için. Ama burdaki kadınlara göre ben piremseslik yapıyorım çünkü eşim tarafından bıçaklanmadan ayrılmak istedim

Gerizekalı sorumsuz Bi adam olduğu için. Ama burdaki kadınlara göre ben piremseslik yapıyorım çünkü eşim tarafından bıçaklanmadan ayrılmak istedim
Siz sorunlarınızı bölük pörçük anlattığınız için insanlar olayı çözemedi. İlk mesajınıza göre bakınca şımarıklık yapıyor gibi algılandınız normal olarak. Adam 10 gündür sorunlu dediniz.siz hamileyim diye elini hiçbir şeye sürmeyen, eşi bebek bakımı ile ilgili okuma yapmadığı için bebeği istemiyor diye triplere giren prenses olarak görüldünüz. Konunuzu düzenleyip yeniden yazın o zaman daha doğru yorumlar alırsınız

Bu erkeklere fedakarlık yapmaya gelmiyor.Para kaybettiği Zaman biraz üstüne gitseydin,surat assaydın böyle anlayış göstermeseydin.O seni kaybetmemek için uğraşacaktı.Anladım ki bunlarla empati yapılmaz.Şımarırlar

Aynen öyle canım, dicektim ki ben parayı kaybetmeseydin o zaman şunu al bunu sat ben gidip 30 binlik hastanede doğurcam para bul. Bunu hakediyo bazı erkekler. Ben de para batırdı diye nerden kısıcağımı şaşırdım

İyi de 10 haftalık bebe daha bu,karnınız bile çıkmamıştır ki. Ne sorumluluğu şimdiden. Ayrıca bebeğin nesiyle ilgilenecek ben anlamadım.
Konunuz eksik gibi ayrıca,size durup dururken mi dedi karnındaki tek başarın diye? Olamaz yani bu olmamalı,o zaman eşiniz cidden hasta.
Ayrıca kendi kendinizi bilemişsiniz birilerinden akıl aldı diye. Yapmayın geçmez hamilelik böyle.
Biraz sakin olup,durup,düşünüp öyle hareket edin,hormonların etkisi birazıda.

Eliniz ayaginiz tutmuyor mu ?
Hazırlayın birsey doyurun karninizi ya da siparis versin gelsin
Yine hamile kalinca kendini hasta sanan piremses konusu

Eliniz ayaginiz tutmuyor mu ?
Hazırlayın birsey doyurun karninizi ya da siparis versin gelsin
Yine hamile kalinca kendini hasta sanan piremses konusu
Konu parça pinçik olduğu için bu dediğinize kızmıyorum. İş yaptırmayan yemek söyletmeyen eşim ve ben bu konuda kavga falan çıkarmadım içten içe içerlediğim Bi olaydı anlattım asıl sorun eşimin hakaretlerinden çıktı.

Eşyaların yerine karıştı ne nereye yerleşecek diye bildiğin kadın işlerine. Ben de karışma deyince kavga çıktı sen yap o zaman dedim içeri gittim oturmaya gelip bana bu hayattaki tek başarın bu dedi. Olay aynen böyle gelişti

yaşınız mı küçük yoksa devam eden bir rahatsızlığın ız var da bizimle mi paylaşmıyorsun uz

adam ısrar ediyor hamile kal ilgilenirim diye zira sizin tek bakamayacağınız düşüncesinde

hamile kalınca da annenize yakın ev alınıyor

hem de şehirdışında otururken oraya taşınılıyor

siz de manevi olarak çocuğa tek bakamam diyorsunuz

anneniz her an size yardım modunda

sanki herkes sizin tek başınıza bakamayacağınız ve ne olursa olsun çok dikkat edip bu çocuğu dünyaya getirmeniz gerektiği konusunda hem fikir

siz henüz 2 aylık bebekte eşim kitap okumuyor, bebekle ilgilenmiyor modundasınız ki muhtemelen eşiniz her gün zaten kitap okumuyor

bu tavrınızı eşinize hissettirdiniz, ama ben hamileyim sen "bizimle" yeterince ilgilenmiyorsun modunuz yönünden hayattaki tek başarın karnındaki bebek dedi

bu arada eşiniz ne iş yapıyor siz ne iş yapıyorsunuz

hani kariyer sahibiymişsiniz ya onun için sordum başka şehirden hop diye ikiniz de nasıl geldiniz annenizin dizinin dibine

adam çocuğu istemiyor aldırayım diye yağıyor düşünceniz vs de hiç ayağı yere basar değil

umarım aileniz görmüş geçirmiş makul insanlardır

Biraz zaman verin,başbaşa kalınca bakın duruma. Aileniz de sizi istemeyerekte olsa dolduruyor gibi,yorumlarınızdan bunu anladım ben. O da şehir değiştirdiği için gergin olabilir. Birbirinize anlayış gösterin derim.

Konuyu editledim Bi okuyun isterseniz . Daha önce kimyasal gebelik geçirdim eşim çok etkilendi o yüzden çocuğa bişi olacak diye iş yaptırmıyo. Zaten bu durumdan önce ikimizde işimizden ayrılmıştk. Mesleğimi söyleyip ifşa olmayım ama ikimizin de iyi Bi kariyeri vardı ama özellikle eşimin. Eşim kendine uygun iş bulduğunda gidip çalışacaktı Bi süre burda da ben ailemle beraber olacaktım hamile olduğum için aldığım iş tekliflerini de reddetmek zorunda kaldım çünkü kimse hamile kadını işe almak istemez. Eşim ayrıca borsacı her yerden yapabiliyor yani

Ben anlayamıyorum. Bu kaza ile hamilelik nasıl olabiliyor ya. Taş mı bu düşüyor elinden kaza diyorsun. Önleminizi ona göre alın o zaman. Allahım okudukça ağlamak istedim. Aldırsam mı aldırmasam mı. Babanızın malı sanki çocuk, doğmamış çocuğun hayatını mafettiniz. O çocuk çocuk doğduğunda nasıl bakacaksınız ikinizde suratına. İlerde de dersiniz. Baban seni yapalım istedi ben çok istemedim. Ben seni aldırmak istedim çocuğum diye...

Kaza demedim saldırmaya yer aramayın. Sürpriz dedim çünkü normalde çocuğum olmuyordu sebepsiz. Zaten niye oldu demedik başımızın üstünde yeri var dedik bu olaylar olana kadar. Sanırım doğurur sam gelip bakacaksınız bu kadar hak sahibi gibi konustuğunuza göre. Haftaya doktor muayenem var eşim ortalıkta yok siz gelin götürün madem o zaman beni

Saldırmıyorum. Vicdansızca sözler bunlar, vicdanlı mısınız değil misiniz bilmem ama bu yazdıklarınıza bakarak konuşuyorum ben. O zaman çocuğum olmuyordu diye açıklasaydın ona göre yorum yapardık. Ben kocanın seni kontrole götürüp götürmeyeceğine yorum yapmadım. Çocuk konusuna yaptım. Kocanla arandaki ilişki beni ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…