Dilemma

Kusura bakmayın ama yazdıklarınıza bakarak söylüyorum, siz de çok aklı başında birine benzemiyorsunuz. Söylediklerinizde eksik bir şeyler var sanki. 4 Yıldır melek olan birisi , 10 günde şeytana mı dönüştü. İşsizmiş ve borsada para kaybetmiş. Kafası bebekle ilgili makale yerine acaba ekonomik olarak ne yapabilirimle meşguldür. Aldığınız ev planladığınızdan daha pahalıymış ödemem kaygısı yaşıyordur belki. Ben hamile kalır kalmaz anne moduna geçip eşlerinden de aynı sorumluluğu almasını bekleyenleri anlamıyorum. Niye bu acele.

Doğru yazdığınız yerler var. Kimse melek veya 4 4 lük değildir. Kabaca baktığında iyi Bi eşti.

Yakın zamanda işini ve büyük miktar parasını kaybetti diyorsunuz. Adam sizi düşünüp annenizin bulunduğu şehirden ev alıyor. Ev taşımak için gidiyor. Siz ev taşınırken de aboneliklerle uğraşmak gerektiğini bilmiyorsunuz galiba. Kolay mı öyle. Size kocanızın yaptığı hiç bişey görünüyor. Sadece kadınlar mi çocuk stresine giriyor Allah Allah adam işini ve parasını kaybetmiş ve bunun üstüne çocuk haberi aldıktan sonra gelecek kaygısı yaşamış olamaz mı? O çocuğa vereceği gelecek için endişe duymuş olamaz mı? Nr bileyim şu 10 gün dediğiniz olayda ben boşanacak bişey göremedim. Kaldı ki çocuk aldırmak. Bence siz sevinmemiş gibisiniz hamile olduğunuza. Böyle düşündüğünüze göre. Allah isteyip de olmayanlara evlat nasip etsin inşallah

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum ya

Adam 2 gündür telefonlarını açmıyormuş ama ortadan kaybolmuş

Haklı olduğunuz yerler var, ama hassas Bi zamandayım ve sert sözleri hakaretleri kabul edemiyorum

Adam 2 gündür telefonlarını açmıyormuş ama ortadan kaybolmuş
Kadın boşancam demiş ya. Ben olsam ben de açmam. Eyvallah hamileyken hormonlar bir şaha kalkıyor ama. Mantıklı düşünmek lazım. Ortada bana göre normal bir durum yok. Şu anlatılan 10 güne göre boşanma konusu açılması ve bebeğin aldırılma düşğcesi çok saçma. Bunu değil acaba ne derdi var sorunu nedir diye düşünmesi gerekmez mi? Belki adamın da içinde olduğu du3um farklı. Pandemiden dolayı insanlar özellikle eşlerimiz zor durumdalar. Üzerlerindeki baskı farklı. Bunlar benim düşüncem. Şimdi hamile kalan kim düşünmez hastaneye kontrole giderken bir şey olursa bana ya da bebeğime diye. Ben sürekli düşünüyorum hamile olmadığım halde. Kii benim eşim ekstra düşünüyor. Bu demek değil ki hamile olduğuna sevinmemek. Bilemiyorum garip bir şekilde gereksiz buldum. Anlatmadığı şey varsa bilemem ama. Anlatılana göre benim yorumum bu.

Öncelikle eviniz hayırlı olsun. Bebeğinizi de sağ Salim kucağınıza alın inşallah. Daha önceden büyük sorunlar olmadığı halde 10 gündür böyleyse eşiniz geçici bir sıkıntısı vardır diye düşünüyorum. Sizde hamilelik sebebiyle gerginsiniz. Zaten bu pandemi sürecinde herkes gergin zamanlar geçirdi. Ne kadar yansıtmasak da hepimiz tedirginiz. O yüzden sakin olun bebeğinizi düşünün ve yeni evinizde eşinizle güzel bir başlangıç yapmaya çalışın

İstiyorum tabi kaç yaşındayım belki bir daha olmayacak. Bu çocuk olursa o adamla ömür boyu muhattap olcam ama
Gerizekalı sorumsuz Bi adam olduğu için. Ama burdaki kadınlara göre ben piremseslik yapıyorım çünkü eşim tarafından bıçaklanmadan ayrılmak istedim
Cidden abartıyorsunuz

O da o evde yaşayacağına göre karışması doğal degil mi yani bu iş kadın işi mi oluyor?
Annem de baksın demişsiniz afedersiniz de bunu eşiniz demiş olsaydı konsolun yerine annem de baksın diye "vayyy kaynanaya ne bundan, bu adam konsolun yerine karar veremiyor mu anası bakıyor tek başına bir şey yapamıyor, kaynanam her şeyin içinde" diye köpürmez miydiniz? Bizde burada size haklısın kaynanana ne derdik.
Biraz empati lütfen.

bana da çocuğa da ilgi göstermiyo demişsin dha doğmamış çocuğa ne ilgisi? ev almak taşınmak aceleye gelmiş gibi bir de daralmıştır boşver naparsa yapsın

Yanlış anlamayın ama böyle şeyler üzerine trip atılmaz,boşanma düşünülmez.Adamın da kafası kalabalık gördüğünüz gibi,aklında hayalinde sadece siz ve bebeğiniz yoksunuz.Çok fazla film izlemeyin,insanlar öyle anne baba olduklarını öğrenince ağlamıyorlar,mutlu aile tabloları hayal ederek geçirmiyorlar o 40 haftayı,onların birçoğu senaryo.Bebek doğurmak milyarlarca kadının yaptığı/yapmış olduğu bir eylem,karnınız aç mı tok mu bir zahmet ağzınızı açın söyleyin.Ya da kalkın bir sipariş verin eve gelsin.Hey Allah'ım ya.

bana da çocuğa da ilgi göstermiyo demişsin dha doğmamış çocuğa ne ilgisi? ev almak taşınmak aceleye gelmiş gibi bir de daralmıştır boşver naparsa yapsın
Valla hiç sallamıyorum artık, aksama kadar yiyip içip yatıyorum. Ne istiyorsa yapsın

Valla ne bileyim çoşkulu Bi adam bekledim karsımda da bulamadım. Ailem de biraz gaza getirdi bunun kaçıncı çocuğu diye. Şuan aileme düşman olmuş durumda çok nankör Bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…