Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim dileğimizi ismimizi yazicakmisinOkunacak kişi @glmserser (Adım Seçil adımla dua ederseniz sevinirim kızlar isteğim hayırlı evlat sahibi olabilmek )
Başlama tarihi 22.02.2018
Bitiş tarihi 23.02.2018 saat 21.00
Yarın akşam bu saate kadar herkes bildirim yapsın olur mu kızlar haydi Allah kabul etsin
tabi canım söyle hemen yazayımCanım bizim dileğimizi ismimizi yazicakmisin
Canım simdi sana herkes 313 tane mi okuycakOkunacak kişi @glmserser (Adım Seçil adımla dua ederseniz sevinirim kızlar isteğim hayırlı evlat sahibi olabilmek )
Başlama tarihi 22.02.2018
Bitiş tarihi 23.02.2018 saat 21.00
Yarın akşam bu saate kadar herkes bildirim yapsın olur mu kızlar haydi Allah kabul etsin
ismim tuğçe canım hayırlı bir evlat istiyorum senin gibi rabbimdentabi canım söyle hemen yazayım
evet canım bana 313 yani herkes tek başına 313 okuyacakCanım simdi sana herkes 313 tane mi okuycak
Tamm canım allahım kabul etsin insallahevet canım bana 313 yani herkes tek başına 313 okuyacak
yazıyorum canım isteyen adını ve dileğini yazsın eklerim@glmserser İstersen listeye isimleri ve dilekleride yaz canım benim ismim Sultan bende evlat için istiyorum
kimse dönüş yapmadığı için ben belirlemiştim ama okumalar başlamadıysa ortak karar verelim nasıl kolay olacaksa öyle yapalımAdim tulay esimin adida ismail
Tulay ve ismail (Rabbimden salih evlatlar istiyoruz)
Bugun paylasalim olmazsa gunde iki kişiye ayetel kursu okunur iki kisinin adi olur bir gunde okuduk bitti sayi diger arkadasa okuduk oda bitti sonra gun sonunda bağişlama yapariz duamiz olsun