Amin canım inşallah Allah hepimizden razı olsun sizlerden de razı olsunAllah dualarimızi kabul etsin insallah canim
Vesile oldugun icin de Allah razi olsun senden
sagol canim amin insallahAmin canım inşallah Allah hepimizden razı olsun sizlerden de razı olsun
Olur canım sağ ol ben okumaya devam edeceğim ama sağlıklı yurutememeye başladım burayı bir de çalışırken çok giremiyorum vicdan yapıyorum ben listede olacağım okuyacağım yine ama sen devam etmek istersen sende olsun canım çok sağ olsagol canim amin insallah
Her zaman düzenli giremiyorum ama devam etmek isteyen arkadaş olmazsa eger ben de devam edebilirim
Listeden cikmayacagina cook sevindimcanimm arkadaslardan üstlemmek isteyen olursa onlar devam eder olmazsa ben de devam ederim herkes yazsin da bakalimOlur canım sağ ol ben okumaya devam edeceğim ama sağlıklı yurutememeye başladım burayı bir de çalışırken çok giremiyorum vicdan yapıyorum ben listede olacağım okuyacağım yine ama sen devam etmek istersen sende olsun canım çok sağ ol
Canım hayırdır ne oldu ben de sen gibiyim bu aralar ama dua Topigimize var diye duruyorum@glmserser Kızlar bir süre kulübe giremeyecegim Allaha Emanet Olun Hakkınızı Helal Edin Lütfen.... kendimi pek iyi hissetmiyorum dualarınızda bana da yer verin...
Canım bugün ağladım bebek mevzusu yüzünden eşimde kızdı bebekle alakalı hiçbişey istemiyorum herşeyden çıkacaksın dedi... dua olarak devam edeceğim inşallah listeler var bende seninde listende kaç kişi varsa söyle onları da kaydeder okurum kesin üstüme düşeni yaparım insallahCanım hayırdır ne oldu ben de sen gibiyim bu aralar ama dua Topigimize var diye duruyorum
Ondan demedim canım benim sen dualarında bize de yer ver yeterli ben de bir ara gitmemeyi düşünüyorum liste bitince ben de sen gibiyim ben de çok ağladım aynı mevzuda Allah yardımcımız olsun insallahCanım bugün ağladım bebek mevzusu yüzünden eşimde kızdı bebekle alakalı hiçbişey istemiyorum herşeyden çıkacaksın dedi... dua olarak devam edeceğim inşallah listeler var bende seninde listende kaç kişi varsa söyle onları da kaydeder okurum kesin üstüme düşeni yaparım insallah
Canim üzüntünü anliyorum insallah gececeek bu günlerde insallah olacak bebegin ve tüm bu gunlerini unutturacak sanaGünaydın hanımlar yazdığım üzere mazeretliyim okuyamıyorum malesef dua hakkınızı helal edin Allah hepimize gonlumuzdeki muradlarimizi versin inşallah. Mazeretim bittiğinde sıra kimde olursa liste tamamlanana kadar okuyacağım ama ben artık sayfada olamayacağım sanırım bebek konusunda artık psikolojik olarak çok zayıfladım bu foruma girmek bana bu ara iyi gelmiyor onu anladım listede sona kalan arkadaşların adını yazdım mazeretim bitince okuyacağım onlara da sayfayıMasmavi bir yol arkadaşıma devrediyorum sağ olsun devam ettiririm dedi ben hakkım helal olsun hepinize siz de helal edin hoşça kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?