- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
özgür Öktem . Sağolasın canımCanım çok geçmiş olsun doktorun kim aceba
Hiç umudum yok yumurtalarim çok az sayıda ama inşallah güzel olur canım sağolasınHayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
tesekkurl ederim canım insalah emeginin karsiliginda hayirli haber alırsın seni çok iyi anlıyorum 5 kez denedim bendeözgür Öktem . Sağolasın canım
Okudum Allah kabul etsin insAllahtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (17 adet Ayetel Kürsi)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (17 adet Ayetel Kürsi)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (17 adet Ayetel Kürsi)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (17 adet Ayetel Kürsi)
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması ve yavrusunu sag salim kucagına alabilmek) (17 adet Ayetel Kürsi)
hiranur3419 Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak (mazeretli)
yalutserkan (Hatice kızı Tülay) eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve borclarına ödeme kolaylığı (17 adet Ayetel Kürsi)
Aomine Daiki (17 adet Ayetel Kürsi)
lucina06 (17 adet Ayetel Kürsi)
E Endoplazmik_garipbikulum (17 adet Ayetel Kürsi )
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (16 adet Ayetel Kürsi)
M Mirayvearas (16 adet Ayetel Kürsi)
@Saadetim33(16 adet Ayetel Kürsi)
MelodiminEsi (16 adet Ayetel Kürsi)
B Beklenen2 (16 adet Ayetel Kürsi)
Ebrubeyazit (16 adet Ayetel Kürsi)
icecreamm (16 adet Ayetel Kürsi)
E-brulim (16 adet Ayetel Kürsi )
@_Selma_ (16 adet Ayetel Kürsi)
Snigurucka (16 adet Ayetel Kürsi)
Dua sırasıEbrubeyazit arkadaşımızda . Duası ;
Allah'ım sen Ebru kuluna hayırlısiyla anne olmayı nasip et. İsteyen herkesin kucağını doldur yarabbim. Bütün dua eden kardeşlerimizin evine huzur, sağlık, bereket ve bebek çığlıkları nasip eyle. Rabbi hebli minessalihiyn
En geç perşembeye kadar bitiyoruz ♥
Ben okudum Endoplazmik yerineEndoplazmik arkadaşın yerine okuyabilecek var mı
Ebru arkadaşımız için kendi payıma düşeni de okudum Allah kabul etsin inşallahBen okudum Endoplazmik yerine
Benimde bu 2 . İlkinde transfer olmadı inşallah bu kez olurtesekkurl ederim canım insalah emeginin karsiliginda hayirli haber alırsın seni çok iyi anlıyorum 5 kez denedim bende
Amin inşallahtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (20 adet Ayetel Kürsi)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (20 adet Ayetel Kürsi)
iki prensesin annesi (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (20 adet Ayetel Kürsi)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (20 adet Ayetel Kürsi)
B Bademmm388 (Fatoş- kardesinin sag salim askerden gelmesi, küçük kardesinin de universite sınavını kazanması ve yavrusunu sag salim kucagına alabilmek) (20 adet Ayetel Kürsi)
hiranur3419 Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak (mazeretli)
yalutserkan (Hatice kızı Tülay) eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ve borclarına ödeme kolaylığı (20 adet Ayetel Kürsi)
Aomine Daiki (20 adet Ayetel Kürsi)
lucina06 (20 adet Ayetel Kürsi)
E Endoplazmik_garipbikulum (Mazeretli )
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (Mazeretli)
M Mirayvearas (20 adet Ayetel Kürsi)
@Saadetim33(19 adet Ayetel Kürsi)
MelodiminEsi (Mazeretli)
B Beklenen2 (19 adet Ayetel Kürsi)
Ebrubeyazit (19 adet Ayetel Kürsi)
icecreamm (19 adet Ayetel Kürsi)
E-brulim (19 adet Ayetel Kürsi )
@_Selma_ (19 adet Ayetel Kürsi)
Snigurucka (19 adet Ayetel Kürsi)
Dua sırasıicecreamm arkadaşımızda . Duası ;
Ismim seda
Arkadaşlarım rabbimden hayırlı sağlıklı imanli evlat diliyorum kızıma kardeş ins
Kardeşim de askere gidicem saglikla dönmesini istiyorum ins
Ve burda bana dua eden kardesleriminde ne dilekleri varsa rabbim kabul eylesin ins
En geç cumartesiye kadar bitiyoruz ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?