inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım dualarım seninleCanım Allah razı olsun dört yıldır evlat hasreti çekiyorum inşallah Rabbim kabul eder hepimizin dualarını ağzına yüreğine saglik
Insallah canımtamamdır canım. Dua her hayrın başı. Bir yerden başlayalım biz de :) sen de vesilemiz olursun belki kim bilir :)
Amin canım inşallah hepimiz insallahinşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım dualarım seninle
Doğru canım ama tam anlamadım ne demek istediğini listeden mi cikarmayayim@glmserser Canım sayıdan daha önemli olan ihlas ile okumaktır burda biri 100 tane okur sizin için içten okumaz ama baska biri okur 1 tane ihlaslı Allah o bir tane okuyanın kini kabul eder. Önemli olan niyettir yani. Sen akısını bozma bence bu şekilde devam edelim bittikçe aynı şekil başa sararız.
Doğru canım ama tam anlamadım ne demek istediğini listeden mi cikarmayayim
He o zaman sıkıntı yok canım zaten ben de acaba yanlış mi anlaşıldım dedim aynen böyle devam canım insallahKatılmayanları listeden çıkar okuyuş şeklimiz aynen böyle kalsın. Sırayla herkes için 313 okunduktan sonra tekrar listenin başına sarar aynı böyle devam ederiz diyorum yani böyle devam. Katılım devam ettiği sürece devam edelim inşaAllah canım
He o zaman sıkıntı yok canım zaten ben de acaba yanlış mi anlaşıldım dedim aynen böyle devam canım insallah
B bibliyofil_k canım dileğin için 500 adet ya latif okuyorum allah kabul etsin
KALAN 270
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?