tamam canım ekliyorum. okumaya başlayabilirsinKızlar benide ekleyin duaya bende okumaya başlayabilirim
Canim arkadaslari bilmem ama ben abdest almiyorum ama tesbihle okudum icin ellerimi yikiyorum okumadan once zaten tespible 100 tane cekiyorum.arkadas senude ekler listeye.hayir gunun geldiginde sebebinu yazarsin bizde dile getirerek ederiz duamiziBen de okuma yapabilirim. Ama calistigim yerden yapicam. Yani ozel olarak abdest alip her defasinda oyle mi okumam lazim yoksa calistigim yerden de okuma yapabilir miyim
Bir de beni listeye alirsaniz benim siram gelince once benim niyetlenip ilk okumayi mi yapmam lazim
Bikgilendirriseniz dua zincirine bende katilmak istiyorum
Tmmdir bana da 100 yazin :)Canim arkadaslari bilmem ama ben abdest almiyorum ama tesbihle okudum icin ellerimi yikiyorum okumadan once zaten tespible 100 tane cekiyorum.arkadas senude ekler listeye.hayir gunun geldiginde sebebinu yazarsin bizde dile getirerek ederiz duamizi
Bu gun sira bende .kendin okudukdan sonra 100 okudum kalan bu kadar yazacaksinTmmdir bana da 100 yazin :)
Bide sira kimde yanlislik yapmim
Simdi mesela 300 kalmis 100Tmmdir bana da 100 yazin :)
Bide sira kimde yanlislik yapmim
100 okudum suan . 200 kaldiSi
Simdi mesela 300 kalmis 100
Okudum 200 kaldi yazacaksin
50 daha okudum 150 kaldi100 okudum suan . 200 kaldi
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.Bizim yuklu miktarda bi borcumuz var ve kisa surede odememiz lazim o yuzden istiyorum dualarinizi.cok tesekkur ederim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?