- 17 Eylül 2014
- 2.457
- 2.484
- 333
İsterseniz listeye katılıp dualara katılabilirsiniz kurallarımız yazıyor,birbirimize okuyoruzlistede yokum ama bende alabilirmiyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsterseniz listeye katılıp dualara katılabilirsiniz kurallarımız yazıyor,birbirimize okuyoruzlistede yokum ama bende alabilirmiyim?
mesai saatleri içinde her gün bildirim yaparım oldukça aktifim forumda..Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.
Bizim için hergün bildirim yapmak ve herkesin duasına katılabilmek önemli, sayı vermiyoruz sırayla ilerliyoruz. Ne kadar okursan yazarsın kalanı yazarsın. Uyarım diyorsan ekleriz tabi
Düzenli bildirim yaparmısınızBen de eklenmek istiyorum:) hayırlı günler herkese.
40 okudum
0 kaldı
Yapmayı planlıyorum canım. Kötü bir olay yaşadım ve Allahtan çok uzaklaştığımı hissediyorum mutsuzum. “Kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur” bu yüzden aranıza katıldım. İnşallah ayrılmayacağım.Düzenli bildirim yaparmısınız
İnşallah canım hoşgeldinYapmayı planlıyorum canım. Kötü bir olay yaşadım ve Allahtan çok uzaklaştığımı hissediyorum mutsuzum. “Kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur” bu yüzden aranıza katıldım. İnşallah ayrılmayacağım.