canım adet oldum onun için okuma yapamayacağım benim başka bir düşüncem yok. Kimseyede haksızlık etmem ben istersen çıkarabilirsin listeden
benim en başından berri okumalarıma nasıl özen gösterdiğimi hepinizde gördünüz. ben giremeyecek olursam okumayacak olursam zaten bilgisini veririm başkaları gibi sessiz kalmam. Benim bi kaç tane daha okuma listem var ben ordaki arkadaşlara tedavim var bi süre okuma yapamayacağım listeden çıkarabilirsiniz dediğim halde çıkarmıyorlar Allah razı olsun beni okumalarına dahil ediyorlar ki ben sadece mazeretimden dolayı okuma yapamayacağımı bildirdim size. üzüldüm gerçektenDurumunu biliyorum ve bu surecte belki okumak istemezsin bu da en dogal hakkin kotu bir niyetle yazmadim her sayfaya yazdigim gibi yazdim.
Cunku diger sayfalarda adet oldum deyip sonradan listede neden adim geciyor diyenleri de gordum onun icin sordum senin okumalardaki duzenini biliyirum ama insanlari ben de kestiremiyorum artik dusuncelerini ve yazmak zorunda hissediyorum kendimi.
benim en başından berri okumalarıma nasıl özen gösterdiğimi hepinizde gördünüz. ben giremeyecek olursam okumayacak olursam zaten bilgisini veririm başkaları gibi sessiz kalmam. Benim bi kaç tane daha okuma listem var ben ordaki arkadaşlara tedavim var bi süre okuma yapamayacağım listeden çıkarabilirsiniz dediğim halde çıkarmıyorlar Allah razı olsun beni okumalarına dahil ediyorlar ki ben sadece mazeretimden dolayı okuma yapamayacağımı bildirdim size. üzüldüm gerçekten
Okuyan herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin arkadaşlar. çıkartabilirsiniz
helal olsun canım ne hakkım varsa. Rabbim kabul etsin dilekleriniziBenim kendi adima hakkim helali hos olsun sende hakkini helal et.
canım hasta değilim ama stresim çok sadece ben üzmek istemem kimseyi. Ben okumalarıma devam edecektim adetim bitince ama mucize kimsenin hakkına girmeyelim sdiyorİkinizde hasta olduğunuz için galiba alınganlık yapıorsunuz canım mucize bu süreçte okuyamazsam diye sormak istedi sadece çık demek istemedi birbirinizi boşuna üzmeyin
İkinizde hasta olduğunuz için galiba alınganlık yapıorsunuz canım mucize bu süreçte okuyamazsam diye sormak istedi sadece çık demek istemedi birbirinizi boşuna üzmeyin
Neyse artık bişey demiyorum. Kararı mucize versin kalıyım mı gidiyim mi :)Mucize bu uyarıyı yapıyor canım bazı arkadaşlar söylemeden gdyor bu yüzden sordu sadece
Biliyorum canım seni.Cümlemizden razı olsunM Maviiiii000 .canim beni bir sen anladin ya Allah razi olsun :)
Canım hepimiz sırayla adet olucaz zaten mazaret izni diyelim buna :)Neyse artık bişey demiyorum. Kararı mucize versin kalıyım mı gidiyim mi :)
Canım hepimiz sırayla adet olucaz zaten mazaret izni diyelim buna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?