• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

canım adet oldum onun için okuma yapamayacağım benim başka bir düşüncem yok. Kimseyede haksızlık etmem ben istersen çıkarabilirsin listeden

Durumunu biliyorum ve bu surecte belki okumak istemezsin bu da en dogal hakkin kotu bir niyetle yazmadim her sayfaya yazdigim gibi yazdim.
Cunku diger sayfalarda adet oldum deyip sonradan listede neden adim geciyor diyenleri de gordum onun icin sordum senin okumalardaki duzenini biliyirum ama insanlari ben de kestiremiyorum artik dusuncelerini ve yazmak zorunda hissediyorum kendimi.

Durumunu biliyorum ve bu surecte belki okumak istemezsin bu da en dogal hakkin kotu bir niyetle yazmadim her sayfaya yazdigim gibi yazdim.
Cunku diger sayfalarda adet oldum deyip sonradan listede neden adim geciyor diyenleri de gordum onun icin sordum senin okumalardaki duzenini biliyirum ama insanlari ben de kestiremiyorum artik dusuncelerini ve yazmak zorunda hissediyorum kendimi.
benim en başından berri okumalarıma nasıl özen gösterdiğimi hepinizde gördünüz. ben giremeyecek olursam okumayacak olursam zaten bilgisini veririm başkaları gibi sessiz kalmam. Benim bi kaç tane daha okuma listem var ben ordaki arkadaşlara tedavim var bi süre okuma yapamayacağım listeden çıkarabilirsiniz dediğim halde çıkarmıyorlar Allah razı olsun beni okumalarına dahil ediyorlar ki ben sadece mazeretimden dolayı okuma yapamayacağımı bildirdim size. üzüldüm gerçekten

benim en başından berri okumalarıma nasıl özen gösterdiğimi hepinizde gördünüz. ben giremeyecek olursam okumayacak olursam zaten bilgisini veririm başkaları gibi sessiz kalmam. Benim bi kaç tane daha okuma listem var ben ordaki arkadaşlara tedavim var bi süre okuma yapamayacağım listeden çıkarabilirsiniz dediğim halde çıkarmıyorlar Allah razı olsun beni okumalarına dahil ediyorlar ki ben sadece mazeretimden dolayı okuma yapamayacağımı bildirdim size. üzüldüm gerçekten

Ben anlatamadim galiba ben sana okumayacaksin diye adet oldun diye seni lisreden cikaralim demedim. Belki bu surecte okumak istemezsin gayet insani bir soru sordum ama sanirim hata ettim.
Senin sayi gozetmeksizin okudugunu hepimiz de gorduk. Ben dun gunumu acilde gecirdim buna ragmen kimse kotu dusunmesin diye buraya da okuma yapamayacagim bu gun diye yazdim ayrica sana da gecmis olsun dedim basinda adet oldugunu anlamadim cunku kafam yerinde degildi. Ben kotu bir dusunceyle yazmadim bunu sen de iyi biliyorsun ama sende keske bir gecmis olsun deyip oyle atar yapsaydin ben de uzuldum. Neyse cikmak istersen cikarsin kalmak istersen kalirsin. Iyi pazarlar.

Okuyan herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin arkadaşlar. çıkartabilirsiniz

İkinizde hasta olduğunuz için galiba alınganlık yapıorsunuz canım mucize bu süreçte okuyamazsam diye sormak istedi sadece çık demek istemedi birbirinizi boşuna üzmeyin

İkinizde hasta olduğunuz için galiba alınganlık yapıorsunuz canım mucize bu süreçte okuyamazsam diye sormak istedi sadece çık demek istemedi birbirinizi boşuna üzmeyin
canım hasta değilim ama stresim çok sadece ben üzmek istemem kimseyi. Ben okumalarıma devam edecektim adetim bitince ama mucize kimsenin hakkına girmeyelim sdiyor

birumut58 birumut58 . Benim kendisini sevdigimi iyi bilir bende onun okumalarini bilirim ama cikmak istiyorsa da kimseyi zorlamam.

Back