Amin canım Allah razı olsun
amin canım amin. inşallah hayırlısıyla tez zamanda cümlemizebirumut58 canım Rabbim kabul etsin dualarını sevindirsin inşallah :)
Canim beni listeden cikara bilirmisin?haksizlik olmsin diye listenin bitimini bekledim.Hakkinizi helal edin arkadaslar.100 daha aldım
kalan 400
Sayımız azalacak ben bi kaç arkadaş etiketlesem olur mu
yok ben üstüme alınmıyorum çünki elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum. Diğer sayfalarda var bi kaç arkadaş onlarda gayet titiz okuma yapıyorlar. bi soralım belki katılırlarOlur canım ama gerçekten dua etmek isteyenler gelsin. Ben kendi adıma sayılı duaların aynı gün bitmesi taraftarıyım dolayısı ile herkesin duası bitsin diye okuyabildiğim kadar okuyorum. böyle olunca liste hızlı ilerliyor bundan şikayet edecek gelmesin. Kimse de üstüne alınmasın lütfen.
yok ben üstüme alınmıyorum çünki elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum. Diğer sayfalarda var bi kaç arkadaş onlarda gayet titiz okuma yapıyorlar. bi soralım belki katılırlar
Aynen canım isteyerek samimi bir şekilde okumak çok ayrı birşey. Herkes kendine nasıl okunmasını istiyorsa öyle okusa ne güzel olurolur canım zaten sen üstüne alınması gereken son kişisin :) benim duam nasıl ki hemen bitsin isterim aynı düşünce ile ben herkese okumaya çalışıyorum isterim ki bu düşünce ile dua etmek isteyen arkadaşlar gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?