Evet canım bu sabah öğrendim
Hepiniz sağolun canım amin inşallahMaşallah cnm Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Hay masallah. Cok cok sevindim. Sağlıkla doğurun büyütün inşallah. Rabbim bize de duamızı yasamayı burdan size duyurmayı nasip etsin amin3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Canim sana yardım edeyim yarısını okuyayım istersenOğlum alerji oldu onunla uğraştım sabahtan beri. Anca uyudu. Eksiğim var tevhid de. 1000 kaldı. Yetiştirmeye çalışıcam. Kusura bakmayın
geçmiş olsun cnm sen sayı ver şimdi offlinesın okursun ben alayım desem karısıklık olur yardımcı olalımOğlum alerji oldu onunla uğraştım sabahtan beri. Anca uyudu. Eksiğim var tevhid de. 1000 kaldı. Yetiştirmeye çalışıcam. Kusura bakmayın
Canim hayirli olsun cok sevindim.Allahim saglikla hayirlisyla kucagina almani nasip etsin insallah3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Allah razı olsun canım çok sevinirimCanim sana yardım edeyim yarısını okuyayım istersen
Allah razı olsun canım.geçmiş olsun cnm sen sayı ver şimdi offlinesın okursun ben alayım desem karısıklık olur yardımcı olalım
Canim 500 u okudum Allah kabul etsin inşallahAllah razı olsun canım çok sevinirim
Allah razı olsun canım.
600 eksiğim var.
Birde muafım canım bilgin olsun
Harika bi haber bende kac günden beri soracaktım degilsindir belki diyede soramiyordum Rabbim kucagina almayi nasip eder inşallah3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Allah razı olsun canım çok sevinirim
Allah razı olsun canım.
600 eksiğim var.
Birde muafım canım bilgin olsun
kalan 100 ude ben aldım cnmBen 500 okuyorum canım geçmiş olsun şimdiden Allah kabul etsin
heidi1017 cok sevindim canim gozunaydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.
Benim durum hala stabil canimcimsenin haberin yok ama sana adagım var melto hayırlı haberini alayım surada ya rabbim senin rızan için şükür için 1001 fatiha okuyup bagışlayacagım dedim inşallah güzel haberlerini alayım çok istiyorum Allah biliyor