DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

70.000 BAGIŞLAMA KELİME İ TEVHİD OKUMASI
KATILIMCI:23 KİŞİ
KİŞİ BAŞI OKUMA ADEDİ :3043 ADET
SÜRE:
PERŞEMBE AKŞAM SAAT 22 00

Hanımlar tevhid okumamızı başlattım Perşembe akşamına kadar kişi başı 3043 adet okumamız var fazlasını ben okuyacağım Allah kabul etsin
@whiterose00 cnm ekledim seni ama okuyamazsan yaz biz bölüşürüz

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU

heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku OKUYOR
Krew (ark)OKUNDU

bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
@umut-16OKUNDU
sees OKUNDU
M mer_4260 (Kar)OKUNDU
@Minik peri [/USER]

3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Hay masallah. Cok cok sevindim. Sağlıkla doğurun büyütün inşallah. Rabbim bize de duamızı yasamayı burdan size duyurmayı nasip etsin amin

ARKADAŞLAR TEVHİDİN BAĞIŞLAMA DUASINI YARIN SELA VAKTİ ALLAH NASİP EDERSE YAPICAM O ARADA OKUMAYAN ARKADAŞLARDA YAZAR
BİRDE YA SAMED ESMASI VE 1000 IHLAS BOLUSECEGIZ MUAF OLANLAR YAZABILIR MI LÜTFEN
AYRICA BIR HAYIRLI HABER DAHA ALDIK MAŞALLAH RABBIM HEPIMIZINKINI ALMAYI NASIP ETSIN AMA HEP TEVHID ONCESI VEYA SONRASINA DENK GELİYOR BU GUZEL HABERLER BIRAKMAYALIM DERIM :)
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp

heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
@umut-16
sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

Son düzenleme:
Oğlum alerji oldu onunla uğraştım sabahtan beri. Anca uyudu. Eksiğim var tevhid de. 1000 kaldı. Yetiştirmeye çalışıcam. Kusura bakmayın
geçmiş olsun cnm sen sayı ver şimdi offlinesın okursun ben alayım desem karısıklık olur yardımcı olalım

Harika
3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Harika bi haber bende kac günden beri soracaktım degilsindir belki diyede soramiyordum Rabbim kucagina almayi nasip eder inşallah

ARKADAŞLAR TEVHİDİN BAĞIŞLAMA DUASINI YARIN SELA VAKTİ ALLAH NASİP EDERSE YAPICAM O ARADA OKUMAYAN ARKADAŞLARDA YAZAR
BİRDE YA SAMED ESMASI VE 1000 IHLAS BOLUSECEGIZ MUAF OLANLAR YAZABILIR MI LÜTFEN
AYRICA BIR HAYIRLI HABER DAHA ALDIK MAŞALLAH RABBIM HEPIMIZINKINI ALMAYI NASIP ETSIN AMA HEP TEVHID ONCESI VEYA SONRASINA DENK GELİYOR BU GUZEL HABERLER BIRAKMAYALIM DERIM :)
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiteroseoo bu listelık muaf
F Ftszynp

heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku MUAF
Krew (ark)

bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
@umut-16
sees MUAF
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

heidi1017 cok sevindim canim gozunaydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

senin haberin yok ama sana adagım var melto hayırlı haberini alayım surada ya rabbim senin rızan için şükür için 1001 fatiha okuyup bagışlayacagım dedim inşallah güzel haberlerini alayım çok istiyorum Allah biliyor

Benim durum hala stabil canimcim ahh ahh keske bende guzel haberler verebilsem sizlere ama vardir bir vakti zamani sabr diyorum..cokk mesut ettin beni canim allah senden razi olsun kalbinim guzelligini yasatsin sana annene saglik sihhat versin insallah eskisi gibi sagligina kavustursun( ekstra dualarimdasin her gun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…