eşine okudum cnm hayırlı haberler inşallahOkudum
Rabbim kabul eder inşallah
hadi bakalım çok kolaylıkla sağlıkla gerçekleşsin doğumun inşallah hayırlı haberlerini beklıyoruz cnmÖzge 1000 tane okudum. Nişanim geldi arkadaşlar hastaneye gidiyoruz birazdan. Dualarınızı eksik etmeyin.
İnsallah canim ben daha okumadim ama okundu yazmissinKızlar Allah bin defa razı olsun yoğunum girip bakana kadar almış pay etmişsiniz saolun var olun geri çevrilmeyen dualardan olsun inşallah
Allah razı olsun canım. 5 dk başlayacak görüşmesi inşallah hayırlı haberini alırımeşine okudum cnm hayırlı haberler inşallah
Bende suan eşin icin ya fettah ya rezzak okuyorumAllah razı olsun canım. 5 dk başlayacak görüşmesi inşallah hayırlı haberini alırım
Allah razı olsun canım. 5 dk başlayacak görüşmesi inşallah hayırlı haberini alırım
Kızlar Allah bin defa razı olsun yoğunum girip bakana kadar almış pay etmişsiniz saolun var olun geri çevrilmeyen dualardan olsun inşallah
Bende suan eşin icin ya fettah ya rezzak okuyorum
Allah razı olsun kızlarHayırlı haberlerle inşallah canım bende okuyorum.
kuzum okuyamazsan yardım edebilirimTamam canim benim sayım 5129 oldu o zaman :)
HaklısınızB Burcu2424 arkadaşım siz son arkadaş için hala bildirim yapmadınız tamam okuyorsunuz ama bunu her dua başlangıcında da konusmustuk okunan kişinin de gönlüne göre olsun haber verelim haberi aksatmayalım diye dua pazartesi akşamı bitti tevhid başladı ama ben minik peri için sizden haber alamadım sizin okumanızda olsa eminim muallakta kalırdınız kimseyi muallakta bırakmayalım üstelik ilk defa katılmış okudugumuz bir arkadaşımız kendisi kim okur kim geciktirir bilmez henüz acabası olmasın