DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

heidi1017 heidi1017 canım ya çok sevindim. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh. Hamileliğşnde doğumunda saglıkla sıhhatle devam stsin vakti zamanında kolay bir dogumla al yavrunu kucagına inşallah.

Benim durum hala stabil canimcim :işsiz: ahh ahh keske bende guzel haberler verebilsem sizlere ama vardir bir vakti zamani sabr diyorum..cokk mesut ettin beni canim allah senden razi olsun kalbinim guzelligini yasatsin sana annene saglik sihhat versin insallah eskisi gibi sagligina kavustursun( ekstra dualarimdasin her gun ):KK60:
Amin cnm nerde hasta varsa hepsi şifa bulsun inşallah Allah razı olsun

Hanımlar hayırlı Cumalar olsun
Ben bir saate yeni listemizi yapıcam sizden bir ricam var akşam haber vermeyi aksatmayalım lütfen bazı arkadaşların işi ve bebekleri dolayısıyla liste yapımı ve son okuma saatlerini akşama ayarladık biliyorsunuz, zaten dediğim saate de 1-1,5 saat opsiyon koyuyorum ama dahada gecikince hem ben uykusuz kalıyorum hem bekleme oluyor. Açıkcası sitenin ağırlığı algılama sıkıntıları 15 gündür beni biraz bezdirdi (tekniğe soyledım eger ay yazdıgınızı anlamadım noktalama koyun dıye ders vermekten vakıt bulup birşey yaparlarsa ne ala ) birde bekleme olmasınbari seri ilerlesin.

Sizler okudum diye yazdıktan sonra bir kontrol edin ltf. Yazıyorsunuz algılamıyor sonra sizler haklı olarak nasılsa okudum dedim ben diye bakmıyorsunuz, bende e bu dua bıtmedı haber vermedıler dıye beklıyorum uzuyor
whiterosee doğum yaptı bu listede olmaz ama yerinde tutuyorum onu sonra salavata yetişir o. Bu listelik katılımı olmayacak 2 yeni arkadas geldi hoş geldi bu arada.

Bu duamızdada muaf arkadaşlar 134 ya Samed esmasını okuyup yanına bildiği sevdiği bir salavatı 41 adet okuyup o kişinin duasını yaparlar onceki ayet sure okumalarımızda olduğu gibi salavat mecule olur,tefriciye olur,tüncina olur,salavatı fatih olur sizlere bıraktım o an içinizden ne gelirse .

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew
whiteroseoo bu listelık muaf
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel MUAF
SuUtku SuUtku MUAF
Krew Krew (ark)

bir garip oblomov bir garip oblomov a
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
@umut-16
@sees MUAF
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
miyomim miyomim [/USER]

Son düzenleme:
YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI
SURE: 1 GUN
KATILIMCI:24 KİŞİ
MUAF:4 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ OZZGEEE

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 50 ADET İHLAS SURESİ okuyoruz.

Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
segazel segazel MUAF
SuUtku SuUtku MUAF
Krew Krew (ark)

bir garip oblomov bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
@umut-16
@sees MUAF
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
miyomim miyomim [/USER]

miyomim miyomim cnm senın muafıyetını yazmayı unuttum sayıda karısıklık olmasın ihlasını ben okuyacagım sen esma ve salavat okursun bir sonrakı listede muafiyete alırım

Ben senin icin okudum Esracim istersen miyomimkinide ben okuyayim ama esmayi 10tane fazla okudum

esracım senin için okudum Rabbim kabul etsin esmadan da ihlastan da 5er adet fazla okudum kendinkinden eksiltirsin.
Allah razi olsun canlar eksik fazla muhim degil ama okumaya birazdan basliycam ben ayarlarim cansum saolasin kusum ben okurum muafiyetini haber vermeyen varsa eksik cikarsa onuda sen okursun kuzum

YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI
SURE: 1 GUN
KATILIMCI:24 KİŞİ
MUAF:4 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ OZZGEEE

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 50 ADET İHLAS SURESİ okuyoruz.

Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU
rudecute rudecute
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew
F Ftszynp

heidi1017 heidi1017
segazel segazel MUAF
SuUtku SuUtku MUAF
Krew Krew (ark)

bir garip oblomov bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
@umut-16
@sees MUAF
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
miyomim miyomim [/USER]OKUNDU

Esracigim senin için okudum. Rabbim tüm muradini versin inşallah. Güzel haberler duyuyoruz bu aralar bin şükürler olsun. O Ozzgeee

X