Bitmedi canim evet devam ediyorum yarin biticek insallah.@Minik peri tevhidin bıttımi cnm birde ihlasta devam edecek misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmedi canim evet devam ediyorum yarin biticek insallah.@Minik peri tevhidin bıttımi cnm birde ihlasta devam edecek misin
sela vaktine biter mi cnm yaz sayını yardım edelim bitsin bagıslamasını yapalımBitmedi canim evet devam ediyorum yarin biticek insallah.
Amin cnm nerde hasta varsa hepsi şifa bulsun inşallah Allah razı olsunBenim durum hala stabil canimcim ahh ahh keske bende guzel haberler verebilsem sizlere ama vardir bir vakti zamani sabr diyorum..cokk mesut ettin beni canim allah senden razi olsun kalbinim guzelligini yasatsin sana annene saglik sihhat versin insallah eskisi gibi sagligina kavustursun( ekstra dualarimdasin her gun )
Ben senin icin okudum Esracim istersen miyomimkinide ben okuyayim ama esmayi 10tane fazla okudummiyomim cnm senın muafıyetını yazmayı unuttum sayıda karısıklık olmasın ihlasını ben okuyacagım sen esma ve salavat okursun bir sonrakı listede muafiyete alırım
Ben senin icin okudum Esracim istersen miyomimkinide ben okuyayim ama esmayi 10tane fazla okudum
Allah razi olsun canlar eksik fazla muhim degil ama okumaya birazdan basliycam ben ayarlarim cansum saolasin kusum ben okurum muafiyetini haber vermeyen varsa eksik cikarsa onuda sen okursun kuzumesracım senin için okudum Rabbim kabul etsin esmadan da ihlastan da 5er adet fazla okudum kendinkinden eksiltirsin.
Amin canım allah razı olsunheidi1017 canım ya çok sevindim. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh. Hamileliğşnde doğumunda saglıkla sıhhatle devam stsin vakti zamanında kolay bir dogumla al yavrunu kucagına inşallah.
Allah razı olsun canım amin inşallahheidi1017 canim çok sevindim rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun insallah