DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI
SURE: 1 GUN
KATILIMCI:24 KİŞİ
MUAF:4 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ OZZGEEE

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 50 ADET İHLAS SURESİ okuyoruz.

Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
rudecute
@cansu_trOKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiteroseoo bu listelık muaf
F Ftszynp

heidi1017
@denizinmavisiOKUNDU
segazel MUAF
SuUtku MUAF
Krew (ark)

bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
umut-16
sees MUAF
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
miyomim [/USER]OKUNDU

Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
rudecute
@cansu_trOKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
F Ftszynp

heidi1017
@denizinmavisiOKUNDU
segazel MUAF
SuUtku MUAF
Krew (ark)

bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
umut-16
sees MUAF SLVT ESMA OKND
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
miyomim [/USER]OKUNDU

canım okudum Rabbim kabul etsin bu mübarek günde , gönlünün muradını nasip eylesin inşaAllah . Hayırlı Cumalar .Maşallah Rabbim güzel haberler aldırıyor bize inşallah bu güzel haberler çoğalır

Canım O Ozzgeee okudum. Rabbim tez zamanda muradını versin gönlüne göre inşallah. Annene de çookk çok geçmiş olsun . Ya şafi ismi güzelliğiyle sağlığına kavuşsun. Amin. Amin. Amin

Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
rudecute OKUNDU
@cansu_trOKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew
Krew OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU

heidi1017 OKUNDU
@denizinmavisiOKUNDU
segazel MUAF
SuUtku MUAF ESMA SLVT OKD
Krew (ark)

bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees MUAF SLVT ESMA OKND
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri OKUNDU
M mer_4260 (ark)
miyomim OKUNDU[/USER]

Son düzenleme:

Canım O Ozzgeee okudum. Rabbim tez zamanda muradını versin gönlüne göre inşallah. Annene de çookk çok geçmiş olsun . Ya şafi ismi güzelliğiyle sağlığına kavuşsun. Amin. Amin. Amin

Rabbim yar ve yardimciniz olsun esracım duanı okudum.Allah kabul etsin insallah.

okudum canım Rabbim kabul etsin inşaallah

O Ozzgeee okudum canım.Allah kabul etsin

Okudum Allah kabul etsin

Okudum canım Allah kabul etsin

Okudum
Rabbim kabul eder inşallah

Okudum kuzum Rabbim dualarını kabul eylesin O Ozzgeee
Amiin Allah razı olsun hepinizin ağzına yüreğine sağlık

Günaydın dua arkadaslarim. Sezeryan ile kızıma kavuştum. Dualariniz için sağ olun. Çok agrim var,kendime bile hayrım yok. Dua eder misiniz bana. Çabucak toparlanayim,kizima ne bakabiliyorum ne de emziremiyorum :-(
Hadi geçmiş olsun cnm Gözün aydın elbette ederim dua cnm daha çok yeni sıkma bozma moralini gececek bir kaç güne daha rahat haraket edebileceksin cevremden bılıyorum doğum yapmadım ama bol bol edicem dua opuyorum
Ya aslında ben nefret ederim boyle akıl vermekten yenı annelerın zaten canı dar oluyor ama belki bilmezsin diye yazayım sezeryende dr lar mırmır ediyorlar ama sıkıca sardır kendini çok farkediyor haraket etmekte eğilim kalkmakta hemde karnın cabuk toparlar ay zararlı falan dıyenıde var dr lardan ama kendı ablam dahıl sardırma ve korse ile çok rahat etti bilgin olsun aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…