Cnm yogunlugum var giremem ust uste sayfa bırıkınce gozden kacırırım diye erkenden yazdım nasılsa okuyamayınca donup yarım kaldı diye haber veriyorsunuz diyeİnsallah canim ben daha okumadim ama okundu yazmissin
canım bende okudum70.000 BAGIŞLAMA KELİME İ TEVHİD OKUMASI@whiterose00 cnm ekledim seni ama okuyamazsan yaz biz bölüşürüz
KATILIMCI:23 KİŞİ
KİŞİ BAŞI OKUMA ADEDİ :3043 ADET
SÜRE:PERŞEMBE AKŞAM SAAT 22 00
Hanımlar tevhid okumamızı başlattım Perşembe akşamına kadar kişi başı 3043 adet okumamız var fazlasını ben okuyacağım Allah kabul etsin
O Ozzgeee
@PatroniceeOKUNDU
rudecute
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM
@BluedewOKUNDU
Krew
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp
heidi1017
@denizinmavisiOKUNDU
@segazelOKUNDU
SuUtku
Krew (ark)
@bir garip oblomovOKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
umut-16 OKUNDU
@sees OKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]
Merhaba yaklaşık 15 gündür sitede sorun yaşıyorum yavaşlık takılma alıntılamada yarım alıntılama şeklinde @Mune konuyu ilettim kendisi arka plan güncelleme olmadığını bu aralar bu tarz sorun bildirimi gelmediğini belirtip bu sayfaya yönlendirdi belirtti önerdiği yolları denedim geçmiş temizleme reklam ayarları vs bu arada telden 3g bağlantıdada aynı wifi bağlantısında da bir şekilde idare ediyordum ama sitede sayfam var dualarımız sizinle bölümünde son 1 haftadırda üyelerden haber alma sıkıntım oluyordu kendileri ulaştıklarında siteye girip haber verip çıktıklarını ancak su anda görünmediğini algılamadığını belirttiler yaklaşık 4-5 üye hem özel genel sayfada yazdık yazdığımızda vardı offlıne olunca gorunmemıs bilgisi verdiler yardımcı olabilirmisiniz hem alıntılamayı gec yapıyor bazen yarım cıkıyor lisste yaparak ilerleyen bir sayfa olduğu için zorlanıyorum birde iletişimsizlikoldu
Zaten bitirdim canim.sikinti yok ben bi an baskasinin okumasi bana yazilmis olabilir mi diye sordumCnm yogunlugum var giremem ust uste sayfa bırıkınce gozden kacırırım diye erkenden yazdım nasılsa okuyamayınca donup yarım kaldı diye haber veriyorsunuz diye
3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Evet canım bu sabah öğrendimMaşallah canım yeni mi öğrendin?
Amin canım Allah razı olsun dileyen herkese nasip etsingözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin canım3043 okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. Ben hamileyim kızlar hamd olsun sağlıkla kucağıma da alırım inşallah
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun arkadaşlar amin inşallah