• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Rabbimmmm oğluma hayırlısı ile tatlı uykular ve sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip et inş.

Allahımmm sen yardım et,yüzümü kara çıkarma
bitsin artık,geçsin
bunca insan üstümde...lütfen :5: bakk:31:
başarayım az kaldı:26:

Allah'ım abime bolca akıl fikir ver annemi bizleri üzmekten vazgeçsin artık!

Bizide utandırma Allah'ım...Bir yola baş koyduk bu yolun sonunu başarıyla bitirelim.

Oğluşumun uykusu düzene girsin inş. ishali geçsin de yavrum ağrı çekmesin inş. sağlıklı olsun inş.

ALLAH'ım...bana verdiklerin için sonsuz teşekkürler şükürler olsun...
Senin bana verdiklerine layık olabilir myiim diye düşünürken...
Başka istek arzularım da oluyor...
İnsan oğlu yetinmeyi bilmiyor...

Allah'ım...öncelikle...aileme tüm sevdiklerime kalbinde allah sevgisi korkusu tutan tüm güzel insanlara İYİLİK SAĞLIK HUZUR MUTLULUK HAYIRLI KAZANÇLAR NASİP EYLE...KALBİMİZDEN İMANI ALMA SENİN SEVGİNİ ALMA BİZDEN...

DUALARIMI KABUL EYLE İNŞALLAHHHHH

Allıh'm herseyin hayrlısını nasip et...
sabretmeyi ögret..
bizim için hayrlı olan seyleri görmemizi sagla
onları kabullenmeyı onlarla mutlu olmayıı nasip ett...
AMİN

bana sunduğun hersey için sonsuz şükür sunuyorum allahım sana.
iki dileğim var öncelikle ailem evlenmemi onaylasın sonrasında bu kötü iş yrinden kurtulayım aminn..

Allahım tüm dünya için hayırlı evlatlarım olsun, sağlıcakla yetiştireyim onları, artık para kazanayım bol bol yeni işimde, tüm okul arkadaşlarım benim en az 3 katım kadar para kazanıyorlar, bende kazanayım artık, emeklerimin hakkını alayım, huzurlu olayım hem evimde hem de işimde.

1 saat önce kocişle yaptığımız açık oturumda konuşulanlar verilen sözler alınan kararlar uygulamaya geçsin...
Bende sözümü tutayım,oda tutsun (inşallah) :1:

Göbüşüm erisin gitsin =))) Doğumda aldığım kilocuklar hemencik gider inş. gelmemek üzere inş. =)))

Back
X