• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

inşallh hayırlısıyla tedavim başlar aşılamam tutar ve bebişimin 3 yıllık hasreti biter göbüşüme gelirrrr:49::49::49:inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebeğimi doğurmak istiyorum ,ona kendim bakmak istiyorum, çalışmaya tekrar başlamak (en azından bir süre için ) istemiyorum...Kızıma iyi bir anne olmak istiyorum inşallah:)

bende saglıklı bi şekilde cocugama kavuşmak istiorum bana anne dediği gunu görmek istiorum..... allahıma herkese bu güsel duyguyu tatdırsın istiorum... herkesee atlatamıyacagı başa cıkamaycagı dert vermesin istiorum... ben istiorummm da allahım ne eylerse güsel eyler.. her şerde bi hayır var...Dilerimmmmmmmm allahım hepimize güsel yazılar yazar

ayy tamda benim dileğim tşk arkadaşım benim yerimede yazmışsın
şuan tek derdim ve takıntım bu doğumdan kalan göbüş gitsiiiinnnnn:84::84:

kIZlar kızmayın ama surda binlerce kişiiii bebek hasreti cekerken siz göbek derdindesiniz.... :)) yinede güsel bi dilek diycemm..ama bence birkere biz bebeğine kavusanlar anneler olmayanlar icin bi dilek dileyelim....

5yıl sonra kavuştuğum prensesimin büyüdüğünü görmek sevdiğime kavuştum tek dileğim

Back
X