• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Geldikleri gibi giderler inş. canım..Ne kadar oldu doğum yapalı sezeryan normal ?

normal doğum yaptım canım 1 sene olacak aslında zayıfım 53 kiloyum kilolarımı verdim ama göbek kaldı biraz gitmiyo egzersizlere başladım umarım gider yaza kadar eskisi gibi olmak istiyorum senin ne kadar oldu doğum yapalı

normal doğum yaptım canım 1 sene olacak aslında zayıfım 53 kiloyum kilolarımı verdim ama göbek kaldı biraz gitmiyo egzersizlere başladım umarım gider yaza kadar eskisi gibi olmak istiyorum senin ne kadar oldu doğum yapalı

ohhh maşallah canım :nazar::nazar::nazar: daha 40 ımız bile çıkmadı 25 gün =))

sadece onu bikez daha görmek sarılmak kokusunu içime çekmek omzuna yaslanmak.....

Bir an önce arkadaşımın moralinin düzelmesini ve bana dökülmesini bekliyorum.Bir an önce kendine gelse çünkü o üzülünce bende üzülüyorum.Bana derdini anlatsın.

14 Nisan Persembe benim icin cok onemli bir gun olacak.....hayirlisi.......olacak ama bakalim nasil olacak?????:18:

Son düzenleme:
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.
Küçük İskender ..

Bekledigimin neyi istedigini ogrenmek istiyorum....

1. yeni aldigim kaararlardan hic bir zaman pisman olmamayi ve bu kararlarin hayatta bana mutluluk ve basari getirmesini diliyorum.
2. 5 kilo daha zayif olmak istiyorum :D
3. Guzel bi yaz gecirmek istiyorum :D
4. Karsilikli guzel bi ask yasamak istiyorum :D

allahım kalbimi biliyorsun..
ama bunu da yapmalıyım affet beni..

Eşim ile bebeğim ile sağlıklı huzurlu yalansız imanlı bir ömür Diliyorum..Kimselere muhteç olmadan inş.

Ve inş. canım annemin sağlık problemleri çözülür ve Kayınpederiminde..

lütfen yarın kaldığımız yerden devam edelim ayrılık olmasın hiç yaşanmamış sayalım lütfen:98:

nişanlım evlilik olayına girdikten sonra çok değişti artık hiç mutlu değil yüzü hiç gülmüyor ne olur artık yüzü gülsün mutlu yuvamız olsun :69:

Back
X