Dilek Kutusu.....:))

yaşadıklarımın hepsini unutmak istiyorum eski gülen yüzümün geri gelmesini istiyorum ve bebeğimi istiyorum hamile çok acı çekmeme rağmen o günlere geri dönmek istiyorum

Rabbimden Hayırlı iManlı bir ömür istiyorum eşim ile oğlum ile sağlıklı huzur dolu bir ömür Rabbim kimselere Muhtaç olmadan Mevlam senden başkasına Muhtaç etme Ya Rabbim..

Akıl, ruh ve beden sağlığı diliyorum şu an buna gerçekten ihtiyacım var. Gerisi nasıl olsa gelir.

Yarınki sınavda salladıklarımın hepsi tutsunnnnn,bildiğim yerlerden gelsinnnnn,
iyikopya yazılan sıraya denk geleyim, insaflı bir hoca okusun inşallahhhhhh

İlk sınavlara adamakıllı çalışamıyorum yaaa napimmm zorla değil yaaa

gönlümdekini (gönlümüzdekini) hakkımda (hakkımızda) hayırlı eyleyip tez vakitte nasip eyle güzel Rabbim..

ailemin acısını yaşatma..

sağlıklı ve imanlı yaşayıp imanla huzuruna al sana muhtaç ve aciz kullarını..

(amin)

bende allahtan mutlu huzurlu cocuklu bir yuva istiyorum allahim hayirlisiylan kabul eder insallah ve umreye gitmeye nasip eder insallah

hepinize öncelikle aminn diyorum arkadaslar...

bende okulum bitio hayırlısıyla herhangi bir kadroda devlet memuru olmak istiyorummm inşallahhhh

sınav sonuçlarım güzel gelsiiinnn:)
huzur istiyorum artık hayatımda
hayırlı insanlarla karşılaşmak istiyorum...

Bugün doğum günüm ancak asıl doğum günüm bebeğimin bana tutunduğunu öğrendiğimde yani birkaç gün sonra olsun Ya rabbimmmmm...

burası türbeye dönmüş yaa neysee
kendime sağlıklı doğumlar,evlatlarıma sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürler,eşime sabırlar ve bool kazançlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…