Dilek Kutusu.....:))

bende şansın kaderın talihin benım ve cok sevdıgım arkadaslarımında artık yuzumuze gulmesını ıstıyorumm...

Allahım sen bizi,ülkemizi görünür görünmez felaketlerden koru...
Sağlık huzur ve mutluluk nasip et bizlere,yüzümüzü güldür artık ülkece...

Rabbim! Sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma. Vardır bunda da bir hayır. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!
ömrüme ışık olsun sıkıntı anlarımda ettiğim dualar.
Cahilim çok cahilim. Sen yolum ol! Sen sonum ol!

Amin . . .
Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana . . . Amin .
Kaderinizde Bu duanız kadar güzel olur inşAllah . . .

Amin . . .
Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana . . . Amin .
Kaderinizde Bu duanız kadar güzel olur inşAllah . . .

Aminn...

Su mübarek Kurban Bayraminin hayrina Allah´im hepimizin gönlüne göre versin,
dileklerimizi dualarimizi kabul etsin...

Ben fazla uzatmiycam;
Allah´im sen icimi disimi biliyorsun, haksizliklari biliyorsun, üzüntümü görüyosun...
Ben EN ama EN kisa zamanda feraha kavustur, (yarin bile olabilir ) bana hayirli bir es , ve huzurlu bir ömür nasip et...
Amin.

amiin cümlemiz inşallah.

Allah'ım sağlıkla ve huzurla biran önce lisenin bitmesini ve istediğim bölümü tutturmamı nasip eylesin aminnnnnnnnnnnnn

Ya Rab alnıma yazıverde kalbime koyduğunu ;
çıkıversin bu can sağ salim yolundan ayrılmadan.....!

Allahim suanda kafami oyalayan ama olursada süper sevinecegim ve artik kafami bile oyalamayacagim hergün beni mafeden kisiyi geri döndür...döndürki biliyim herseyin en azindan simdiye kadar sahte olmadigini..Nolur duam kabul olsun yarabbim..Sen bana ve herkese hayirli insanlari nasip et gúzel Allahim...Senin takdirinle buralardayim insallahta böyle devam ederim.. Hepimizin dualari icin AMIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…