Dilek Kutusu.....:))

Kendimi kötü hiseetmekten kurtulmak istiyorum. Onun benim için daha fazla şey yapmasını, ben istesemde onun beni bırakmamasını istiyorum.. Allah'ım halime bak, şu söylediklerime

sevdiğim adamla dillara destan bir düğünle dillere destan olacak huzur aşk ve sadakat dolu bir evlilik yapmayı diliyorum...

o günün bir an önce gelmesini....

Aşktan yana çoktan ümidimi kestim..O yuzden şuan TEK istediğim Allah nasip ederse bu sene öğretmenliği kazanıp ailemi gururlandırmak

Rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah

Hani dilimizin ucuna gelipte söyleyemediklerimiz var ya,

Allah o cümlelerin yolunu açık etsin...!

Maddi Manevi Kimselere Muhtaç etme Ya Rabbim..Senden Başkasına El Açtırma Mevlam..

Babamın bana söz verdiği telefonu bir an önce almasını istiyorum..

dostluğun kardeşliğin ne demek olduğunu bana yaşatan insanı
karşıma çıkardığın için şükürler olsun Rabbim
hiç ayırma bizi

Allahım kanser tedavısı goren babanneme sıfa ver onu cok cokmus goruyorum babannemın acı cekmesıne ıcım dayanmıyo rabbım cok uzuluyorum sıfa ver allahım nerde varsa hasta hepsıne sıfa ver yarabbım amin...

Allahım herkesin gönlündekini bilensin sen dualarını dilekleri kabul edensin benim ve bütün zor durumda olan insanların dualarını kabul et.Amiinn..

bundan sonra adam gıbı devam edebıleceksek edelım edemeyeceksek ıkımızde unutalım sadece bunu dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…