tamam cnm Allah razı olsun .
suan berırem nıckli arkadaşa okuyoruz 13 yıldır sebepsiz bebeğiolmuyormuş niyetimiz onun saglıklı sıhhatli bir bebek sahibi olması
birçoğumuz 2 rekat onun nıyetine namaz kılıp 100 adet Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh ardındanda 100 adet peygamber efendimize (s.av) salavat getirip '' Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed '' okuyup kişinin niyetine sayımıza başlıyoruz.
Namaz için birşey diyemiyorum ben listedeki her arkadaşa kılıcam öle niyetlendim konuyu açarken zaman konusuna gelince zaman vermemiştik buna başlarken ama böyle çok dağılıyor duayı çok uzatmamak lazım derler (tek okuyanlar bıle 7 ,11 günde bıtırmeye gayret ediyor e birde bizim sayımız fazla ) bundan sonraki listelerde verelim diyorum.sende imkan ıhtımal dahilindeyse en kısa sürede okursan seviniriz
sevgiler
arkadaşlar ben kalanı okumak için beklıyorum..dua yapcam o yüzden kaç tane kaldıysa haber verın bana
arkadaşlar ben kalanı okumak için beklıyorum..dua yapcam o yüzden kaç tane kaldıysa haber verın bana
nasıl dua yapacaksın canım
Arkadaşlar sabit olan sık uğrayan takip eden arkadaşlarla yeni listemiz bu şekilde okuyamam katılamam diyen varsa hbr versin yeni kişiye başlamadan düzenleyelim duaya başlayınca yeni gelen almayalım ve bir kişiyide 7 günde bitirmeye bakalım diyorum.Sizin fikrinizde önemli Diğer türlüsü zor oluyor herkese msj at bekle vs vs seklinde.Ha bide malum bayanız başlayıpta özel gününe denk gelen hemen okuduğu sayıyı yada okuyamayacak olan okuyamayacağını yazarsa onun sayısınıda bi şekilde bölüşürüz,bekleme olmaz böylece listemizi sağlıklı tamamlarız diyorum.Sizin fikriniz nedir??
BERİREM
ÖZGEM81
NUTELLA
KALEMERO
DG62
DIOR34
TUANA82
ZAYIFLİCİM
TRLTRL (LİSTEDIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ BİZDE ONA İSTEDİĞİ BİR DUAYI OKUYACAĞIZ O TEFRICIYESINI KENDİ OKUYOR)
Ben onaylıyorum bu sistemi. Daha sağlıklı olur. :) Bir de özel günlerde de okunabiliyor diye biliyorum ben, okunamıyor mu?
Arkadaşlar bu dua oldukça etkili bilindiği üzere ancak uzun oluşu nedeniyle okunması zor geliyor bir çoğumuza.
Dileği olanlar müsait olanlar okunmasını isteyenler yazarlarsa sırayla okuruz dilekler için .
10 kişi toplasak kişi başı 444 adet düşüyor neredeyse buda çok zor değil neredeyse bir güne bir kişi okunup tamamlanır.Bu başlığı sadece bu dua için açtım.Yani başka dua değil bende bana okunsun ve bende katılayım diyen arkadaşlar varsa buyursunlar önce listemizi yapar sonrada her bir kişinin dileği için okuruz.
Salat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
Okunma adabı
Önce güzelce namaz abdesti alınır.2 rekat Allah rızası için namaz kılınır ve namaz bitiminde 100 adet Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh diyerek tövbe edilir.Sonra dilek niyet edilerek (bizler sıra kimdeyse onun niyetine niyetlenerek)duaya başlanır.4444 tamamlanınca ya Rab okunan selavatı şerife hürmetine dileğimi hacetimi muradımı ver diyerek tamamlanır.
Ben de bu konuda konu açmıştım beni de listeye ekleyin lütfen.
cnm hoşgeldin
Bizim şuan bir listemiz var yeni kişiyede 2.3 güne başlarız.Ancak sonradan katılıpta okuduğu adet veya okudum okumadım diye bilgi alamadığımız arkadaşlar oldu (muhakkak kendilerince geçerli nedenleri vardır okuyandan okumayndan da Allah razı olsun)Ancak bu durum beni zorluyor herkese tek tek msj at cvp bekle e cvp gelmeyince onun adedinede başlayamıyoruz acaba okudumu diye (Malum tam adedinde okunması lazım) o yüzden aktif olan arkadaşlar olsun istiyoruz sen ben ister okuyayım ister okumayayım her zaman sizle irtibatta olucam sayfayı takip edicem diosan yazayım
böyle uğrayıp bi heves olur diip gidenlerde var ben başka konudada dua ediyorum ordada denk geliyorum onu beklerken sıradaki kişinin hakkına girilio oda bi haktır sonuçta sen ben aktifim hergün uğrarım takip ve haberdar ederim diosan buyur gel
BERİREM-------------620 ADET ---------- 500 ADET OKUNDU
ÖZGEM81------------622ADET------------781 ADET OKUNDU
NUTELLA-------------622 ADET------------122 ADET OKUNDU
KALEMERO-----------620 ADET------------131 ADET OKUNDU
DG62 -----------620 ADET--------300 ADET OKUNDU +320 ADET OKUNDU
DIOR34 -----------620 ADET -----------620 ADET OKUNDU
TRLTRL --------------100 ADET----------- 100 ADET OKUNDU (LİST DIŞI OKUYAN ARKADAŞIMIZ)
TUANA82 -------------620 ADET----------- 620 ADET OKUNDU
MLTMGKSL------------400 ADET ----------- İPTAL (ÖZEL GÜNÜYMÜŞ)
SLCN ------------100 ADET ----------- 100 ADET OKUNDU (LİSTE DIŞI OKUYACAK ARKADAŞIM)
GÜNEŞHİM ----------- 387 ADET ---------- OKUYAMIYOR
NYNY06 ------------ BEKLEMEDE
ZAYIFLİCİM ------------ 200 ADET-------------- OKUYOR
DG62 Özelden ulaştı arkadaşlar kendiside 320sini tamamlamış.
Yarın akşam yeni listeyi oluşturucam ve max 7 günde okuyalım diorum .yeni listeye göre katılamam işlerim yoğun özel günüm diyen varsa yarına kadar cevap dönerse çok sevinirim.Ona göre net başlarız herkes sayısını bilir sevgilerr
Listemiz bu şekilde
BERİREM
ÖZGEM81
NUTELLA
KALEMERO
DG62
DIOR34
TUANA82
TRLTRL
ZAYIFLİCİM
KBCB
Canım benım bu hafta özel günüm ama gelene kadar okurum nekadar okursam yazarım ok sayı almayım okudugumu yazarım
tamam cn kalanını ben tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?