- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Cay coktan demlendi 😊😊
:128::128::128:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cay coktan demlendi 😊😊
:128::128::128:
Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum. :)
Arkadaşlar listemiz 10 kişi oldu malum gelen arkadaşlar var Allah razı olsun liste dışından okuyan arkadaşlar var. Hızlı okuyanlarımız var,yavaş okuyanlarımız var zaten amaç iyiniyet ile birbirimize dua etmek elbette verilen sayılar okunamayabilir özel gününde olan olur çalışan olur bebeği olan olur herşeyden önce içinden dua etmek gelmeyen olur kimseye sen neden okudun okumadın denmez amaç zaten sayımız çok birbirimize destek olup duayı en kısa sürede bitirmek.Listedeki her bir arkadaşa aynı özenle okumak.Okuyandanda okumayandanda Allah razı olsun (ha bu arada liste sırası bende kendime sıra gelsin diye de hızlanalım kısmında değilim yanlıs anlasılmakta istemem en başından okuyan ark bilir boşa beklenmesin ben hastayım diye sıramı sıradaki arkadaşlara vermiştim biri ayrıldı beriremede okuyoruz şimdi zaten )
Şunu belirtmek isterim ki bu duayı bir kişi okuduğunda 7 veya 11 günde bitsin diye yazılmış birkaç yerde.Çok uzatmadan da okumak lazım.Bu listede yer alan her arkadaştan ricam okuyun veya okumayın yazın çünkü SAYI ÖNEMLİ.Okuyup okumadığını bilmeden ben destek çıkıyım x de alsın vs diyip hızda kazandırılamıyor.
Ha birde bir defa uğrayıp sonra bir daha yazmayan kimse olmasın lütfen dediğim gibi acaba okudumu o diye boşuna bekliyoruz okunan arkadaşın süresinden gidiyor.
İnsanlık hali olur bazen insanın içi sıkılır dua bile edemez bunda bişe yok yada o kişinin ondan alacak dua nasibi yokturdur sadece ben muafım desin yeter.
Arkadaşlar mltmgksl okuyamayacakmış ona verdiğimiz 400 adet i kim almak ister ben ve nutella başka arkadaşa destekteyiz.
canım birde listeye herkesi almayalım bak bir görünüp kayboluyorlar olmaz böyle 10 kişi sağlam olsun onlarla devam edelim birbirimizi daha iyi tanır anlarız
vallahi birde süre koyalım diyorum berremin özel msj kutusu dolu ne durumda okuyamayanlardan alıcakmı bilmiyorum.Öyle olunca yeni kişi için bekleniyor mecbur .
şimdiden sorayım yeni listeye kimler katılacak
Sonradan katılıp sayı veremediğim arkadaşlar
NYNY06 , ZAYIFLİCİM boşta kalan 400 adeti almak istermisiniz 200/200 şeklinde[/Q
Yeniden merhaba, ben almak ısterım canım. alan yoksa 400un hepsını de alabilirim. ama tam olarak sistemi anlayamadım. 400 tane okuyacagım dıyelım bunun süresı oluyor mu? ne zamana kadar cekıyoruz bunları.bir de cekmeden once neye nıyet edecegım bırının dılegı ıcın mı cekıyorum,nasıl oluyor.sistem hakkında bilgi please. :)
Arkadaşlar okuyup bitirenler biraz el atında sayıyı biraz azaltalım kalanıda berirem okuyup dilegını dilesin yenı liste sayı taksımı yapıp listeyı kapatcam boyle zor oluyor cunku
arkadaşlar ben kalanı okumak için beklıyorum..dua yapcam o yüzden kaç tane kaldıysa haber verın bana
Yeniden merhaba, ben almak ısterım canım. alan yoksa 400un hepsını de alabilirim. ama tam olarak sistemi anlayamadım. 400 tane okuyacagım dıyelım bunun süresı oluyor mu? ne zamana kadar cekıyoruz bunları.bir de cekmeden once neye nıyet edecegım bırının dılegı ıcın mı cekıyorum,nasıl oluyor.sistem hakkında bilgi please. :)