Kızlar sıradaki kişi benim benim duam hakkımda hayırlı bir insanla evlilik için (söylemesi ayıp evde kaldımda) belli bir kişi yok artık nasibim açılsın ve kendime uygun gönlüme göre biriyle HAYIRLISIYLA evlilik için okumak istorum.Okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun.
bu arada ben 2 gün önceden niyetlenmiştim 444 adet okudum kalan sayıyı bölücem.Sizden tek isteğim sıksık takip edip okuyup okuyamamma bilgisi vermeniz.Özeldende atıcam ztn ulaşabildiğim arkadaşlara.İsmimde esra nick yerine ismen niyetlenirseniz çok sevinirim sevgiler
BERİREM 433 ADET -----------
ÖZGEM81 (444 ADET OKUNDU) 436 ADET -----------
NUTELLA 433 ADET ------------
KALEMERO 433 ADET -------------
DG62 433 ADET--------------
DIOR34 433 ADET -------------
TUANA82 433 ADET MUAF BAŞLIYCAK KALANINI BEN TAMAMLIYCAM
TRLTRL 100 ADET ----------
ZAYIFLİCİM 433 ADET ----------
KBCB 433 ADET -----------
Kızlar sıradaki kişi benim benim duam hakkımda hayırlı bir insanla evlilik için (söylemesi ayıp evde kaldımda) belli bir kişi yok artık nasibim açılsın ve kendime uygun gönlüme göre biriyle HAYIRLISIYLA evlilik için okumak istorum.Okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun.
bu arada ben 2 gün önceden niyetlenmiştim 444 adet okudum kalan sayıyı bölücem.Sizden tek isteğim sıksık takip edip okuyup okuyamamma bilgisi vermeniz.Özeldende atıcam ztn ulaşabildiğim arkadaşlara.İsmimde esra nick yerine ismen niyetlenirseniz çok sevinirim sevgiler
Kızlar selatı tefriciye duası özel günndede okunuyor diye biliyorum ben. Ben özel gündeyim bu hafta beni mazur görseniz ama haftaya en çok okuyan ben olacağım. Bu arada kimin ne muradı varsa Rabbim kabul etsin. İnşallah gönlümüzden geçenler hayırlı olsun.
okudum canım Allah kabul etsın İnşlah
ben birazcık geri kaldım takip edemedim sayfayı ama artık burdayımmmm esracım seni de yordum özelden ulaştın devamlı kusura bakma :) 433 ü bu hafta tamamlarım ben zaten takipteyim:)
tamam cnm bi şekilde tamamlanır oda işallah ben niyet amaçlı okunduğunda okunuyormu o konuda net bir bilgiye ulaşamadım o yüzden içime sinsin diye okumuyorum zaten 2 rekat namazı var kılınmazda .Normal salavat olrak okuyoruzda niyet dilek okumalarında bir bilgi yok maalesef
sevgiler
Benım kafam karıstı :)
kızlar diğer sayfaları okumadım ama ben de katılmak istiyorum bi oturuşta 100 adetrahat okuyabiliyorum nasıl olucak :26: beni de aranıza alır mısınız
Kuzum okudum duanı. Rabbim kabul etsin ,listede geri gelen çalışan yavaş okuyan arkadaşlardan da alabilirim. Belki Cumaya kadar bitirirsek cumadan cumaya niyetleniriz artık.Mübarek günde daha güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?