- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 34
Hayırlı olsun yeni işin öncelikle,İnsanlık hali olur okuyamazsın okursun arkadaşım konu bu değil zaten biliyorsun konu haber verebilmek.Biz burada bir ismin karsısına bir sayı adedi yazınca haberli olalım yeter okumasa da okumadım desin ki süre bitmeden birimiz dua sahibine destek çıkalım diyoruz.Bu şekilde haber alamayınca arada kala kalıosun okudumu acaba olur belki başlamıştır hay allah başladıysa bizde okursak çok olur şeklinde.Senin duanda yapılsa eminim hoşuna gitmez kimsenin gitmez çünkü yoksa mevzu asla okuma okumama değil ben kendi duamda 2232 adet okudum mesela
Sen en son o hafta uzak mesafe ilişkilerde aktifmişsin ordan yakalamaya çalıştım ama ulaşamadım bizde okumadın sayıp persembe gecesı 12 kadar bekleyip sonrası uyumayıp okuduk.Allah kabul etsin dileğini...
Bu şekilde sizlerden haber alam çalışmaları biraz beni gerdi açıkcası hatta dışardan okuyan insanlar muhtemelen bir sayfa okuyup diğerini okumadığı için salavat kampanyası düzenleyip sevap almaya calıstıgımı falan sandılar hatta salavattan bıktırma ithamına kadar gittiler bu sayfada var okuduysan.Ben o yzden artık organizeyi dua sahiplrine bıraktım okurum destek olurum ama artık özel msj ulaşma listeyi sayıyı takip etmeirtibatta kalma dua sahiplerine ait olsun dedim.Senden haber alamayınca yeni listeye yazmadık.Bu haftaki dua sahibi kalemero eğer destek olmak istersen kendisine bilgi verirsin
sevgilerimle
söylediklerinizde haklısınız gerçekten çok mahcubum ben özel mesaj nasıl gönderilir bilmediğimden okuduğumu buraya yazıyorum inşallah Rabbim kalemero arkadaşımızın gönlüne göre verir. 252 adet okudum