Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yaa kıyamam üzülme ama hemen erir .doğum kontrolmü verdi?

yok cnm adetle atabileceğimi söyledi:Saruboceq: inşallah öyle olur ya olsun be ebrarımmm olsnnn bi o kalmıstı öylede olmuyodu böylede...eşimde gidior olsunnnnn olsunnnnnnnnnnnn:1closedeyes::dilcikar:

mr kızlar,, ii akşamlar...
bugün doktora gittik. spontan takip yapıyorum ya dedi, yumrta takibi yapcam. şimdilik yumurtan iyi.. salı gene gel dedi. eğer yumurtam kaliteli olursa bu ay belki rahim filmi çekmeyecek. bakalım hayırlısı...

yok cnm adetle atabileceğimi söyledi:Saruboceq: inşallah öyle olur ya olsun be ebrarımmm olsnnn bi o kalmıstı öylede olmuyodu böylede...eşimde gidior olsunnnnn olsunnnnnnnnnnnn:1closedeyes::dilcikar:

canım benim 9 cm kistim vardı. doğum kontrol hapı verdi üç ayda eridi bitti..

seninki kaç cm.?

canım yaa bak negüzel atabilirmişsin inşallah önümüzdeki ay tertemiz olur yumoşların..
hayırdır eşin iş seyahatinemi gidiyo allah kavuştursun bitanem..

bugün doktora gittik. spontan takip yapıyorum ya dedi, yumrta takibi yapcam. şimdilik yumurtan iyi.. salı gene gel dedi. eğer yumurtam kaliteli olursa bu ay belki rahim filmi çekmeyecek. bakalım hayırlısı...

canım hadi hayırlısı inşallah yumoşlar çok iyi olurda gerek kalmaz umarım aslında filmi çektirmende fayda var filmden sonrada hamiş kalan çok var biliyosundur..

canım yaa bak negüzel atabilirmişsin inşallah önümüzdeki ay tertemiz olur yumoşların..
hayırdır eşin iş seyahatinemi gidiyo allah kavuştursun bitanem..

canım hadi hayırlısı inşallah yumoşlar çok iyi olurda gerek kalmaz umarım aslında filmi çektirmende fayda var filmden sonrada hamiş kalan çok var biliyosundur..

eğer bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay çeker sanırım....

selam canlarrropuyorumnanaktaniyi geceler dilemek için geldim...mirmirmirmir
hepinize iyi pazarlar kızlar..yarını güzel degerlendirin,kocişlerinizle gezin,biz çalışıyoruz herzamanki gibiboshayallersmileneyse öptüm hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar..opuyorumnanaktanbayanssulusmile

ıyı aksamlar canım ınsallah gerek kalms canım....

derinim iyi geceler canım sanada iyi çalışmalar .çok öptüm seni
gökcemm kuzum hoşgeldin nasılsın ?

samyelim hayırlısı olsun canım yaa rahim filmini çektirmen avantajın olur .inşallah gerek kalmadan hamiş olursun..

haftaya annemler trakyaya gidecekler, bizde bugün anneler günü hediyesi alıp götürdük.. 11 de geldik eve ama eşim hemen nete oturdu, ben anca fırsat buldum ama uykum geldi.. iyi geceler. kızlar...

X