Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar gelicem birazdan eşim işten geldi yemek hazırlıyorum hemen dönücem ok.ey

ya birde ben evlenmeden önce istanbuldaydım ve abimlerle kalıyordum abimin üst üste oldu bebişlerı çok zor oldu (canlarım ya çok özledim onları) o zaman yengem hep bitane daha olacak diye ödü kopuyodu bende Rabbim dileyenlere ver diye dua et diyordum gerçekten yaşamayan bilemez herşeyin bir zorluğu var olmasının da olmamasınında..

ya ebrarcım eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim ilk zamanlarda düşünmemiştim zaten çok bekledik biraz birbirimize zaman ayıralım dedim tabi eşim ilk zamandan beri istiyo ama ben çalıştığım için ve burdada ailemizden kimse olmadığı için iki aydan beri içimde önüne geçemediğim bi duygu var ama kısmet mevlam neylerse güzel eylermiş şimdi bende istediğim için daha iyi anlıyorum sizi

ooo maşllah canım baya konuşmuşsı-unuz negüzel hayırlısıyla kavuşmuşsunuz birbirinize darısı bebişe inşallah oda gelicek yaa daha yenisiniz enkısa zamanda oda gelirde yanlızlığın hafifler inşallah canım..

makbuşum güle güle canım iyi uykular dinlen sen tabi bebişte...
BERSUM hoşgeldin canım nerelerdesin bakıyım?iyisin inşallah..

amin canım yaaa inşallah..
buarada diğer kızlar nerde acaba dün gece baya muhabbet etmiştik...

yok canım ben işimi bitirdim buralardayım..çayımıda demledim ohh şimdi muhabbete tam gaz devam...

inşAllah canım tüm kucağı boş olan arkadaşlarımıza mevlam nasip eder....:Saruboceq:

amin ınsallah canım Rabbım kullarının bırbrlerı ıcın yaptıkları duaları daha cabuk kabul edermıs ınsallah bızımde bırbırlerımze ettgımıs duaları cabucak kabul eder hayırlısıyla.....

canlar inanın aklım burda kalacak ama yatmalıyım yarın işe var kendinize iyi bakın dualarım sizinle Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum

amin ınsallah canım Rabbım kullarının bırbrlerı ıcın yaptıkları duaları daha cabuk kabul edermıs ınsallah bızımde bırbırlerımze ettgımıs duaları cabucak kabul eder hayırlısıyla.....

evet yaa bende çok inanıyorum canım mutlaka birimizden birinin duaları kabul olcak .yürekten edilen dualar kabul olur..

X