Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

haftaya annemler trakyaya gidecekler, bizde bugün anneler günü hediyesi alıp götürdük.. 11 de geldik eve ama eşim hemen nete oturdu, ben anca fırsat buldum ama uykum geldi.. iyi geceler. kızlar...

canım negüzel yapmışsınız güle güle kullansın anneciğin..
güle güle iyi uykular opuyorumnanaktan

canim hosbulduk iyiyim cok sükür masallah senin topik bayagi ilerlemis ins sanada ugur getirir tatlim

zeynim saol canım yaa muhabbet güzel çok şükür inşallahda uğurlu gelir bana ve tüm arkadaşlarıma.
sen neler yaptın herşey yolunda inş..

zeynim saol canım yaa muhabbet güzel çok şükür inşallahda uğurlu gelir bana ve tüm arkadaşlarıma.
sen neler yaptın herşey yolunda inş..

hoşgeldin zeynim saol canım sen nasılsın

sagolun kizlar cok sükür doktora gittikten sonra icim bayagi rahatladi sadece bel agrilarim basladi bu hafta biraz ayakta kalinca belimin agrisindan duramiyorum

zeynim dikkat et canım şu 3 ayı bitir hayırlısıyla ondan sonra çok daha rahat olucaksın inşallah..
yorma kendini fazla ..

tatlim zaten artk isleri bastan savma yapiyorum cogunu kizima yaptiriyorum idare ediyoruz artik

zeyncim bende de o bel agrısı oluyo canım arada kasıklarda agrı oluyo oda zaten bebek büyüdükçe oluyo inş sorun çıkmaz erken geçer canım

en iyisini yapıyosun canım boşver işler önemli değil yeterki bebiş iyi olsun..

haklisiniz kizlar bebisler iyi olsunda geresi bos seyler gökcecim sanada iyi geceler bende cikayim artik ebrarcim kendine iyi bak opuyorumnanaktan

zeynim saol canım sende kendine iyi bak tabi bebişede öpüyorum bende iyi geceler

X